Zemanova nová perla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
25.2.15 19:31
@Virginia píše:
A tak von má tu intimitu :lol: :lol: :lol:, teda imunitu, může skoro cokoli.

imunitu? A není to nakažlivé? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
25.2.15 19:32

Hahaa, to není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578

Hlava státu jak vyšitá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
@LuciElle174 píše:
Jsem vegetarián a skoro abstinent. Zeman je debil…

Ty nejíš maso 8o? Co já se o Tobě ještě nedozvím. :)

• Citovat
  • Upravit
Thesis
25.2.15 19:33
@Menora píše:
Ty nejíš maso 8o? Co já se o Tobě ještě nedozvím. :)

Nejím :mrgreen: Ani ryby atd… :lol:

• Citovat
  • Upravit
23505
25.2.15 19:35
@Regina Hero píše:
imunitu? A není to nakažlivé? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no jestli jsi na dosah jeho kapénkové infekci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
25.2.15 19:36

Vytržené z kontextu to zní ještě dementněji, než to ve skutečnosti je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
25.2.15 19:36

Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.2.15 19:42
@tronelka píše:
Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi ;)

tady to je přece diskuze pro pobavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
25.2.15 19:44
@tronelka píše:
Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi ;)

Vtipné by bylo, kdyby řekl se sklenkou v jedné a bůčkem v druhé „na zdraví vegetariánům a abstinentům“, ale smrt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.2.15 19:44
@tronelka píše:

smysl pro humor by měl odpovídat minimálně jeho funkci… když je někdo prezident, nemůže se chovat jako dlaždič… no, teda neměl by… ale jak je vidět, zdá se, že holt může…

No, ale legraci si z nás dělají asi všichni… přinejmenším mi tak připadá návrh Tominové taky jako legrace… chlapi půjdou na pár měsíců na rodičák, jinak rodině seberou peníze… všichni zaměstnavatelé se už teď perou o ty matky, co půjdou na dva tři měsíce místo otce dítěte do práce a rodina bude žít z příjmu matky… a všechny ty nezaměstnané ženy půjdou asi na pracák, otec bude doma na rodičáku a tak si zažádají o další sociální dávky… a každý zaměstnavatel těch otců bude plesat, že tam těch pár měsíců nebude…
 http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.2.15 19:45
@janine24 píše:
no jestli jsi na dosah jeho kapénkové infekci :mrgreen:

ježíšmarjá, doufám, že neeeeeee ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.2.15 19:45

@radúna tohle už není k smíchu, to už začíná být k pláči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.2.15 19:46
@tronelka píše:
že třeba nenávist nebo vyhrožování likvidací skupině lidí smrtí by bylo něco, s čím tu nemáme moc dobrou zkušenost a od hlavy státu je to ještě horší než od nějakého človíčka z davu? To není humor, to je hnus.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
25.2.15 19:46
@Regina Hero píše:
smysl pro humor by měl odpovídat minimálně jeho funkci… když je někdo prezident, nemůže se chovat jako dlaždič… no, teda neměl by… ale jak je vidět, zdá se, že holt může…No, ale legraci si z nás dělají asi všichni… přinejmenším mi tak připadá návrh Tominové taky jako legrace… chlapi půjdou na pár měsíců na rodičák, jinak rodině seberou peníze… všichni zaměstnavatelé se už teď perou o ty matky, co půjdou na dva tři měsíce místo otce dítěte do práce a rodina bude žít z příjmu matky… a všechny ty nezaměstnané ženy půjdou asi na pracák, otec bude doma na rodičáku a tak si zažádají o další sociální dávky… a každý zaměstnavatel těch otců bude plesat, že tam těch pár měsíců nebude…
http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/
:zed: :zed: paní ministryni asi něco svrbí… proč rodiče nutit, vždyť dnes mají možnost volby, tak o co jde? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí