Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Virginia píše:
A tak von má tu intimitu![]()
![]()
, teda imunitu, může skoro cokoli.
imunitu? A není to nakažlivé?
![]()
@LuciElle174 píše:
Jsem vegetarián a skoro abstinent. Zeman je debil…
Ty nejíš maso
? Co já se o Tobě ještě nedozvím. ![]()
@Menora píše:
Ty nejíš maso? Co já se o Tobě ještě nedozvím.
Nejím
Ani ryby atd… ![]()
@Regina Hero píše:
imunitu? A není to nakažlivé?![]()
![]()
no jestli jsi na dosah jeho kapénkové infekci ![]()
Vytržené z kontextu to zní ještě dementněji, než to ve skutečnosti je. ![]()
Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi ![]()
@tronelka píše:
Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi
tady to je přece diskuze pro pobavení
@tronelka píše:
Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi
Vtipné by bylo, kdyby řekl se sklenkou v jedné a bůčkem v druhé „na zdraví vegetariánům a abstinentům“, ale smrt???
@tronelka píše:
smysl pro humor by měl odpovídat minimálně jeho funkci… když je někdo prezident, nemůže se chovat jako dlaždič… no, teda neměl by… ale jak je vidět, zdá se, že holt může…
No, ale legraci si z nás dělají asi všichni… přinejmenším mi tak připadá návrh Tominové taky jako legrace… chlapi půjdou na pár měsíců na rodičák, jinak rodině seberou peníze… všichni zaměstnavatelé se už teď perou o ty matky, co půjdou na dva tři měsíce místo otce dítěte do práce a rodina bude žít z příjmu matky… a všechny ty nezaměstnané ženy půjdou asi na pracák, otec bude doma na rodičáku a tak si zažádají o další sociální dávky… a každý zaměstnavatel těch otců bude plesat, že tam těch pár měsíců nebude…
http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/
@janine24 píše:
no jestli jsi na dosah jeho kapénkové infekci
ježíšmarjá, doufám, že neeeeeee ![]()
@tronelka píše:že třeba nenávist nebo vyhrožování likvidací skupině lidí smrtí by bylo něco, s čím tu nemáme moc dobrou zkušenost a od hlavy státu je to ještě horší než od nějakého človíčka z davu? To není humor, to je hnus.
@Regina Hero píše:
smysl pro humor by měl odpovídat minimálně jeho funkci… když je někdo prezident, nemůže se chovat jako dlaždič… no, teda neměl by… ale jak je vidět, zdá se, že holt může…No, ale legraci si z nás dělají asi všichni… přinejmenším mi tak připadá návrh Tominové taky jako legrace… chlapi půjdou na pár měsíců na rodičák, jinak rodině seberou peníze… všichni zaměstnavatelé se už teď perou o ty matky, co půjdou na dva tři měsíce místo otce dítěte do práce a rodina bude žít z příjmu matky… a všechny ty nezaměstnané ženy půjdou asi na pracák, otec bude doma na rodičáku a tak si zažádají o další sociální dávky… a každý zaměstnavatel těch otců bude plesat, že tam těch pár měsíců nebude…
http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/