Zemanova nová perla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43027
25.2.15 19:47
@radúna píše:Dávám záměrně do sekce pro pobavení… :lol: :lol:
Už jen proto, že ty jeho „perly“ z úst padající si nezaslouží nic víc než smích…

samozrejme, protoze tak to nepochybne bylo i mysleno.
jsem rada, ze ses pobavila a neurazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.2.15 19:47
@tronelka píše:
Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi ;)

Vždyť je to prezident republiky, musí mít nějakou úroveň a ne plácat všechno možné, co mu právě přijde vtipné.

• Citovat
  • Upravit
23505
25.2.15 19:48
@Pudloslava píše:
samozrejme, protoze tak to nepochybne bylo i mysleno.
jsem rada, ze ses pobavila a neurazila

Jako že si někdo dělá srandu tak, že přeje smrt? A sebereflexe je jeho druhé jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.2.15 19:49
@tronelka píše:
Ježiš, že vás, to tak bere děvčata. Já Zemana taky nemusím, ale tak kde je smysl pro humor? Pořád lepší, než mistr. Klaus se svými amnestiemi ;)

Tak jednak to bylo založeno pro pobavení.
A pokud se jedná teda o mě, mě to bere. Vadí mi to, vadí mi, že směřujeme na východ, to mi vadilo i na Klausovi, vadí mi, že se chová jako deb…l, že si nevidí do huby, myslí si, že je vtipný.
Pokud se podívám do minulosti, Masaryk, ten tedy jen ze záznamu, knih, Beneš totéž, Havel, anebo na hlavy států okolních zemí tak se mi nad tím, co dnes sedí na Hradě, chce brečet a zvracet zároveň.
Smysl pro humor mám, ale radši se zasměju dobrému vtipu nebo komedii, než této tragédii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
25.2.15 19:50

Copak náš pan prezident :D jeho výroky už mě nijak nepřekvapují :D je to buran, ale co naděláme, co jsme si zvolili to máme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.2.15 19:52
@Alušáček píše:
Copak náš pan prezident :D jeho výroky už mě nijak nepřekvapují :D je to buran, ale co naděláme, co jsme si zvolili to máme :mrgreen:

Ale jak k tomu přijdeme my, co jsme ho nevolili? :mrgreen:
Já vím, já vím, demokracie, většina vítězí, ale stejně je to dost frustrující :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2528
25.2.15 19:54

Tak si v dobrém rozmaru (asi něco požil )rýpnul do abstinentů a vegetariánů no bože a nějaký rádoby novinář to nafoukne do megarozměrů :zed:,to nemají o čem psát, kdyby se raději zaměřili třeba na ten masakr v Uherském Brodě a řešili jak je možné, že psychicky labilní člověk může jen tak jednoduše získat zbraně a jen tak z nudy vystřílet půl hospody :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.2.15 19:55

@Menora odpusť mi prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
25.2.15 19:56
@janine24 píše:
Jako že si někdo dělá srandu tak, že přeje smrt? A sebereflexe je jeho druhé jméno?

ja na tom nevidim nic desneho, sama se takto vyjadruji a uprimne nemam moc rada prekorektni mluvu, kdy se muze udela vtip jen na ukor zviratek, aby se nevzbourila vlna pohorsenych potrefenych hus.
ostatne rekla bych, ze u rady diskutujuicich je to proste dane odporem k zemanovi samotnemu, nevzali by od nej ani lyricky epos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.2.15 19:57

@terinka4444
Ty jsi ho volila? Ne, tomu opravdu nevěřím, podle toho, jak jsem si Tě podle příspěvků, „zaškatulkovala“… jsem v šoku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154
25.2.15 19:58

@madeto, Uh. Brod prosím směřuj do jiné diskuze. Děkuju :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505

Tady je minimálně víc jak desítka lidí znechucena tím, že IS vyhrožuje smrtí nevěřícím a když to samé udělá náš vlastní „vůdce,“ jiné skupině lidí, tak je to jakože vytrženo z kontextu, vtipné nebo to nemůžeme až tak řešit. Takže co, donutíme vegetariány a abstinenty zapřít svoje já? Stejně tak, jako podle některých chce IS to samé? Výborně, hlavně že máme stejné měřítko pro stejné lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Menora píše:
@terinka4444
Ty jsi ho volila? Ne, tomu opravdu nevěřím, podle toho, jak jsem si Tě podle příspěvků, „zaškatulkovala“… jsem v šoku :mrgreen: :mrgreen:

udělala jsem to z nedbalosti a mladistvé nerozvážnosti. A přísahám, že už jsem z té své volby několikrát poblila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
25.2.15 20:00
@tronelka píše:

Nemám nic proti vtípkům, smyslu pro humor, ale podle mého názoru by měl prezident reprezentovat stát v pozitivním světle a to podle mě náš prezident nedělá. Vtípky, ok, ale toto vtipné není…

• Citovat
  • Upravit
1606
25.2.15 20:00
@Pudloslava píše:
ja na tom nevidim nic desneho, sama se takto vyjadruji a uprimne nemam moc rada prekorektni mluvu, kdy se muze udela vtip jen na ukor zviratek, aby se nevzbourila vlna pohorsenych potrefenych hus.
ostatne rekla bych, ze u rady diskutujuicich je to proste dane odporem k zemanovi samotnemu, nevzali by od nej ani lyricky epos.

Naprostý souhlas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky