Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém ![]()
@Froseth píše:
@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém
Tak to mě zase jako extrém příjdeš Ty
![]()
@Vrtul vždycky…nesnáším spát po někom jiném, tak to neudělám návštěvě…a ani by mě nenapadlo, kdyby u nás byla návštěva třeba jen jeden den si to eventuálně vzít…fuj ![]()
@Froseth píše:
@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém
ne vsechno povlecnei s ezehli ze jo.,…napriklad krep ne…ale kdo musi zehlit tak si ho asi neporidi…pro me ciste je.,60 stupnu me staci..
@Froseth píše:
Ty žehlíš kalhotky a trenky?
![]()
@Froseth píše:
co je na tom extrémního? Fakt neznám nikoho (no dobře, teď už jo, tebe
) kdo žehlí spodní prádlo
@Tinuvien píše:
Ty žehlíš kalhotky a trenky?![]()
presne tak, kalhotky se povetsinou zehlit nedaji..ja tedy nenosim bavlnu…takze nehrozi nejake zehleni…peru a desinfikuji sanytolem.
@Froseth píše:
Nežehlím nic. Jen třeba košili, než jdeme do společnosti a tak…
Návštěvám čisté povlečení.
Ale já klidně spím u švagrů na stavbě na jedné hromadě matrací a dek a spacáků s dalšími 8 lidmi.
Převlékám, taky bych nechtěla spát v peřinách po někom cizím.
A kdo ma susicku nezehli vubec tam je uz dalsi vysoka teplota..
Tak my máme náhradní peřiny povlečené stabilně, protože v nich spí většinou jen manželovi rodiče. A převlíkám je, když náhodou přijede někdo jiný. Cizímu bych jejich povlečení nedala a jim pak také ne.
Jinak návštěvám povlékám čisté, nevyžehlené povlečení (nežehlím ani naše). Spát po někom mně osobně nevadí, ale jiným to nedělám, protože chápu, že se to spoustě lidí ekluje..
@tezi tak to je jasne to jsou ti samí