Povlékání návštěvám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
25.3.15 11:59

@tezi tak to je jasne to jsou ti samí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
951
25.3.15 12:00

@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.3.15 12:01
@Froseth píše:
@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém :poblion:

Tak to mě zase jako extrém příjdeš Ty :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
25.3.15 12:02

@Vrtul vždycky…nesnáším spát po někom jiném, tak to neudělám návštěvě…a ani by mě nenapadlo, kdyby u nás byla návštěva třeba jen jeden den si to eventuálně vzít…fuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Froseth píše:
@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém :poblion:

ne vsechno povlecnei s ezehli ze jo.,…napriklad krep ne…ale kdo musi zehlit tak si ho asi neporidi…pro me ciste je.,60 stupnu me staci..

• Citovat
  • Upravit
33315
@Froseth píše:

Ty žehlíš kalhotky a trenky? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.3.15 12:03
@Froseth píše:

co je na tom extrémního? Fakt neznám nikoho (no dobře, teď už jo, tebe :) ) kdo žehlí spodní prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.15 12:03
@Tinuvien píše:
Ty žehlíš kalhotky a trenky? 8o :mrgreen:

presne tak, kalhotky se povetsinou zehlit nedaji..ja tedy nenosim bavlnu…takze nehrozi nejake zehleni…peru a desinfikuji sanytolem.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.3.15 12:04
@alenka84 píše:
co je na tom extrémního? Fakt neznám nikoho (no dobře, teď už jo, tebe :) ) kdo žehlí spodní prádlo
@alenka84 píše:
co je na tom extrémního? Fakt neznám nikoho (no dobře, teď už jo, tebe :) ) kdo žehlí spodní prádlo

nezehlim ani to nejde…

• Citovat
  • Upravit
24798
25.3.15 12:04
@Froseth píše:

Nežehlím nic. Jen třeba košili, než jdeme do společnosti a tak…
Návštěvám čisté povlečení.

Ale já klidně spím u švagrů na stavbě na jedné hromadě matrací a dek a spacáků s dalšími 8 lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
25.3.15 12:05

Převlékám, taky bych nechtěla spát v peřinách po někom cizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.15 12:05

A kdo ma susicku nezehli vubec tam je uz dalsi vysoka teplota..

• Citovat
  • Upravit
30311
25.3.15 12:06

Tak my máme náhradní peřiny povlečené stabilně, protože v nich spí většinou jen manželovi rodiče. A převlíkám je, když náhodou přijede někdo jiný. Cizímu bych jejich povlečení nedala a jim pak také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.3.15 12:06

Jinak návštěvám povlékám čisté, nevyžehlené povlečení (nežehlím ani naše). Spát po někom mně osobně nevadí, ale jiným to nedělám, protože chápu, že se to spoustě lidí ekluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.3.15 12:07

Neumím si představit, že mi přijede domů někdo přespat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie