Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Cau devcata, maminky i nemaminky,
nevim, jestli jsem tema zaradila uplne dobre, ale to snad nevadi. Zajima me - co mate dneska v planu? At uz s detmi nebo bez deti, s chlapem nebo bez nej, dopoledne nebo vecer.. Hledam tipy, moc me toho nenapada. Partner odjel s kamaradem na ryby, ten se nevrati driv jak odpoledne, a abych stravila den uklizenim - to se mi moc nechce.
Diky za inspiraci a at uz delate cokoliv, uzivejte si krasny den!
@Azeretereza lezim jak placka, syn usurpuje… furt neco potrebuje ![]()
Lakuju si nehty, pak jdu umývat okna a večer na vínko či koktejl ![]()
@Azeretereza dopoledne začnu s jarním úklidem domu, sice se mi taky do toho nechce
a odpoledne budu s dětmi na zahradě užívat si sluníčka…
Dělám si zkrášlovací dopoledne - obočí, nehty atd., a za chvíli pojedu k rodičům a společně s nimi pak k prarodičům na oběd. Máme teď v rodině spoustu narozenin takže taková menší sešlost ![]()
@Azeretereza
Já se chystám na hřbitov, chci tam dát konečně taky živé kytky…
No…to asi nebude inspirace.
Léčím hnusnou chřipku, chci upéct koláč a pak hodlám plést. No, vlastně pletu už teď- nohama
.
Jedem k babičce na dvoreček, možná pojedem na odrážedlech na cyklostezku. Vedle ve vesnici jsou houpačky a řetízák. Tak tak. Teď se ale ještě válíme doma, malej pujde před polednem spát a já budu dělat oběd ![]()
Snažím se trochu zpacifikovat binec v bytě a vyřím časný oběd, po něj jdeme s dcerkou na otevření botanické zahrady.
Mám v troubě pečínku a připravuju zeleninu na polévku. Malá už od rána asi milionkrát zavolala mamí, mamí… tak pořád přerušuju práci a chodím se dívat, co našla v knížce, na zemi, v postýlce, v koupelně ![]()
Až dovařím, jdem ven na klouzačku a odpoledne pak na narozeninovou oslavu. Těším se, že se vmíchá mezi děti a já budu mít chvilku klid. Poslední dny jsou fakt náročné!