Co děláte dnes v sobotu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
21.3.15 11:20

Vcera na skalach… noc vzhuru ( male rost zub) ted je u babicky a ja rozplacla pod perinou regeneruju lezeni a nocni besneni male :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
21.3.15 11:22
@subsomi píše:
Jdeme na oslavu narozenin 100 let :mrgreen:
to ti jako tip nepomůže, ale já se tím ráda pochlubím

moje prababi ma za par dni oslavu 109 :pankac:…uz 2 mesice je nejstarsi osobou zijici v cr, pani, ktera pred nedavnem umrela byla o par mesicu starsi nez je nase babi…nebere zadne leky, demence velmi mirna a cele dny prokeca s papouchem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
21.3.15 11:24

Já se po dlouhé době pořádně vyspala, takže teď lezu z postele, něco slupnu, vyluxuju, dám kafíčko na terase a odpoledne jedu do Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.3.15 11:25
@Azeretereza píše:
Cau devcata, maminky i nemaminky,
nevim, jestli jsem tema zaradila uplne dobre, ale to snad nevadi. Zajima me - co mate dneska v planu? At uz s detmi nebo bez deti, s chlapem nebo bez nej, dopoledne nebo vecer.. Hledam tipy, moc me toho nenapada. Partner odjel s kamaradem na ryby, ten se nevrati driv jak odpoledne, a abych stravila den uklizenim - to se mi moc nechce.Diky za inspiraci a at uz delate cokoliv, uzivejte si krasny den!

byli jsme na výstavě modelové železnice, teď vařím, jak přivalí chlap ze zápasu, tak si dáme hoďku oraz a jdem k tchýni ;) zítra chlap na ryby, já s děckama na koloběžky - dle počasí tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
21.3.15 11:30

Dcerka s mužem po obědě k babičce, já vzhledem k své zdravotní indispozici budu až do 17 hodin v posteli, pak vyrážím směr koncert Krabathor, trošku potřepat hlavou :pankac: :pankac: :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
21.3.15 11:41

@kve-tinka Holky, smiřte se s tím :mrgreen:
Rukavice to jistí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.3.15 11:46

@Nina Filipi porod na první jarní den by byl super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
21.3.15 12:06

Dopoledne jsme byly vyzkoušet novou koloběžku. Teď uklízím a vařím a později odpoledne jedeme na dětskou oslavu narozenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
21.3.15 12:34

Dopoledne na procházce s motorkou ve městě, teď šlo dítě s prarodiči na procházku, já si udělala jarní venkovní truhlík, chystám se trochu poklidit a v klidu pak zasednout s knížkou. Možná si dřepnu na lavičku na sluníčko, pes si bude nahřívat záda. Chtěla jsem se jet projet na kole, ale ráno jsem se vzbudila nějaká rozlámaná, tak se nechci dodělat úplně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.3.15 13:04

Dopoledne bylo ve znamení válení se, poklízení, dělání oběda, teď vyrazil manžel s holkama do kina na Spongeboba, mně tu zbylo spící mimino. Chci vytřít, žehlit, odpočívat a odolávám nutkání pustit se do oken :) Zítra na pouť, holky budou nadšený, zatím byly jen na malých poutích. Akorát mi volaly z cesty, ty pištivý hlásky v telefonu jsou srandovní, ale těšej se, tak se těším za ně. Hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.3.15 13:09

Dopoledne jsem uklízela a vařila a za chvíli jdeme na pohřeb. :( :( Než dojdem bude pomalu večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.3.15 13:30

Dopoledne jsem uklízela a pak vařila oběd. Teď děcka spí, tak relax u kávy. Odpoledne ještě využijeme hezkého počasí a půjdeme někam na procházku. Večer se ještě uvidí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
21.3.15 15:09

Dopoledne venku dvě hodiny s dětma, starší se naučil jezdit na kole, tak mám radost na celý víkend :mrgreen: pak oběd, oba snědli čočku, zase radost, pak jsem si vypila kávu, kluci si hrajou a já teď zapékám červenou řepu s nivou, tatínek pracuje na stavbě a pak mi přiveze nákup..v podstatě se celý den jen raduju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.3.15 16:56
@Kobea píše:
Dělám daně. Večer jdeme s dětmi do botanické zahrady na prohlídku noční džungle. Zítra jedou děti na výlet s turistickým oddílem a já budu ležet v daních. Ale je reálná šance, že to zítra dodělám :dance:. Pak budu mít pokoj :potlesk:.

Daně jsem taky měla v plánu, když jsem teď zasedla k počítači. A zatím prohrabuju fotky, flákám se na emiminu a hraboším na Mimibazaru. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí