Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Za chvilku beru tri deti a dva psy a vyrazime do lesa, deti asi na kolech a odrazedlech. Odpoledne budeme zahradnicit, chceme zasit papriky, abychom meli svoje sazenicky do skleniku. ![]()
My po poledni na první kolo.Ted si čtu a začnu za chvíli varit
Peru, jdu vařit a odpoledne půjdu s dcerkou na hřiště. Je krásně, tak toho využiju. Zítra do cirkusu.
Válíme se, odpoledne procházka
. Mezitím přebalování, krmení, sterilizování lahviček, možná stihnu uvařit bram. kaši ke kuřeti ze včerejška, a vleže vedle mimča e-mimino:)
Kurnik, mit dite tak mam o program postarano
Ale o vikendu mi asi ani nikdo prcka nepujci.
Jdeme na oslavu narozenin 100 let ![]()
to ti jako tip nepomůže, ale já se tím ráda pochlubím
Hezká diskuze. Dneska celej den učení a přitom starani se o nejmladšího prcka, dva starší jsou naštěstí u rodičů, jinak bych tu školu mohla zabalit. Takze dneska nic prijemnyho. Užijte si sobotu ![]()
@KackaDoup Špatná organizace to je moje
Ale mezi umýváním oken a sedánkem mám málo času a to by ty nehty nezaschly. Bude to tak tak ![]()
Upekla jsem buchtu, čeká me věšeni pradla, vzhledem k počasí snad výlet, ale asi až po obědě, mládě se uložilo k dopo spánku…
@Editte píše:
@KackaDoup Špatná organizace to je mojeAle mezi umýváním oken a sedánkem mám málo času a to by ty nehty nezaschly. Bude to tak tak
@Editte
jo fakt, slavíme to teda asi až o 14 dnů později, moje prababaička (pra-pra-babička) mých dětí měla začátkem března 100 let; je nás 5 žijících generací
Dopoledne pohodicka, ted prochazka s hafanem a odpoledne povinne uklizeni dreva, cviceni a vecer jeste nevim ![]()