Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zryla jsem jahody, zasadila angrešty a čekáme na řezníka, bude nám zabíjet ovce. Takže loupu cibuli na guláš, připravuji se na dělání klobás. Takže teď chvilka relaxu a pak až do noci práce dost.
Hned jsem se nad tím musela pozastavit, s nalakovanýma nehtama jít umývat okna ![]()
Já bych musela večer lakovat znovu ![]()
@Editte píše:
Lakuju si nehty, pak jdu umývat okna a večer na vínko či koktejl
@Ester13 píše:
Zryla jsem jahody, zasadila angrešty a čekáme na řezníka, bude nám zabíjet ovce. Takže loupu cibuli na guláš, připravuji se na dělání klobás. Takže teď chvilka relaxu a pak až do noci práce dost.
@subsomi píše:
Jdeme na oslavu narozenin 100 let
to ti jako tip nepomůže, ale já se tím ráda pochlubím
Uklízím, vařím, učím se(proto jsem u notebooku
) a odpoledne jdeme na oslavu narozenin.
@subsomi píše:
@Editte
jo fakt, slavíme to teda asi až o 14 dnů později, moje prababaička (pra-pra-babička) mých dětí měla začátkem března 100 let; je nás 5 žijících generací
to jste se nebali takto odkladat oslavu? Zrejme neni proc, to potom hodne zdravi babicce i do dalsich let! ![]()
@Editte píše:
Nechtělo by to opačně, nejdřív okna a pak nehty? ![]()
Dělám daně. Večer jdeme s dětmi do botanické zahrady na prohlídku noční džungle. Zítra jedou děti na výlet s turistickým oddílem a já budu ležet v daních. Ale je reálná šance, že to zítra dodělám
. Pak budu mít pokoj
.
Dnes mam termin porodu…jsem jak odula velryba, tak odpocivam a cekam…
@Editte píše:Špatný postup - prvně okna pak nehty!!! Je tam holka necháš!!
Příspěvek upraven 21.03.15 v 11:18
@Nina Filipi píše:
Dnes mam termin porodu…jsem jak odula velryba, tak odpocivam a cekam…
Ať čekání není dlouhé. ![]()
@kve-tinka píše:
Ať čekání není dlouhé.
Uz mi z toho hrabkaa mirne receno
@Azeretereza Po celým týdnu musím navařit, napéct, uklidit. Peru postel, musím dnes zasadit konečně semínka, mám pořádný skluz oproti jiným rokům. A večer ještě zpracovat dvě semestrálky
Přítel dnes zahrada a nákup..