Co říkáte novému vaření na Nově s Frantou Nyklasem?

103
18.3.15 10:17

Co říkáte novému vaření na Nově s Frantou Nyklasem?

Ahoj,
co říkáte novému vaření na Nově s Frantou Nyklasem??
Myslíte, že to budou lepší recepty než s Ládou Hruškou???
Zatím co jsem viděla tak si nejsem jistá…Co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2622
18.3.15 10:24

@Lavvazza tak moderatori jsou bohuzel jen loutky, oni ty recepty nevymysleji, posilaji je tusim divaci, oni dostanou jen scenar, takze i kdyby tam byl treba Karel Gott, vzdy to budou takove,,jednoduche,, recepty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.3.15 10:39

Myslím, že do Televizních novin patří zprávy. Je mi jedno, kdo tam zrovna vaří, ono do pár minut reportáže se nějaký složitější recept nedostane. I když tam byl Hruška, většinu receptů a vychytávek jsem dávno znala z internetu. Určitě se ale najdou lidi, kteří je neznali. Jen za mě, do večerních zpráv tohle prostě nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.15 10:41

On se někdo ještě kouká v televizi na vaření? Já už jsem na to úplně alergická, jak se tam furt jenom vaří :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3165
18.3.15 10:44

Přesně mě už taky vaření otravuje vaří každej druhej moula… A osobně mi vadí, že jsou zprávy hodinu ta půlhodina v klidu na ty jejich kraviny stačila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
18.3.15 10:45

Zpravodajství má být o zprávách, o dění u nás a ve světě. Ne o vaření a rádoby vtipných domácích mazlíčcích :roll: :zed: Já teda v době zpráv na Nově uspávám děti, ale jelikož se na tyto zprávy dívá manžel, tak vše slyším. Dřív jsem sledovala zprávy na Primě, ale tam už to taky začíná být hrozný.

Vadilo mi vaření Ládi Hrušky a na Nyklase jsem se ještě nedívala a nepodívám. Myslím si, že je v českých televizích už moc pořadů o vaření. :?

• Citovat
  • Upravit
4205
18.3.15 10:46

@Xverunka Přesně tak, tyhle „zábavné“ výplně nemají ve zprávách co dělat.
Když už jsme u toho, Nyklas mi je sympatičtější než Hruška, jen by neměla „sláva“, která za hranicemi okresu stejně nic neznamená, stoupnout do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.15 10:47

A já se dívám na Gillmorky a nějaký zprávy jsou mi šumák :mrgreen: Aspoň se nerozčiluju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
18.3.15 10:48

Co mě teda rozsekalo, byla Lucka Borhyová, která před zprávama v krátkém vstupu říkala, že porodila manželka Vojtka. A že porod se rozhodně neobešel bez kompliakcí. A měla u toho ten svůj tragickej výraz. Tak jsem si v duchu říkal, a chojoj, chudák Vojtková. A šlay jsem uspávat děti. Za půl hodinky jsem sedla k netu a vidím, na Seznamu zpráva o tom, že Vojtková porodila. Rozkliknu to a tam, že vše proběhlo zcela v pořádku, ale byl to plánovaný císař, protože miminko nebylo otočené. Ale TV Nova chtěla mít zase senzaci :roll:

• Citovat
  • Upravit
103
18.3.15 10:49

Já si spíš myslím, že do zpráv tohle nepatří.
A když měla Nova neodkladné nutkání po Hruškovi dát Nyklase. Tak to měli dát třeba v sobotu, mohlo to mít delší vysílací čas a i třeba lepší recepty než jen rychlovky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.3.15 10:50
@renduli píše:
@Xverunka Přesně tak, tyhle „zábavné“ výplně nemají ve zprávách co dělat.
Když už jsme u toho, Nyklas mi je sympatičtější než Hruška, jen by neměla „sláva“, která za hranicemi okresu stejně nic neznamená, stoupnout do hlavy.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
18.3.15 11:23

Stejny jako s Babicou… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
18.3.15 11:32

@RadkaCh :mrgreen: mluvíš mi z duše, všude samé vaření a také koukám na Gilmorovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.3.15 11:57

Cože co? Nějaký nový Láďa Hruška? :mrgreen: :mrgreen: Prokristapána a opět ve zprávách :zed: Já na ně teda občas koukám, ale jak tam vždy byl ten trapný škleb Ládi, tak jsem jsem měla chuť po něm něco mrsknout :cert: :cert: :mrgreen: Jestli to bude něco podobného, no to bude něco..Jediné vaření, na které se dá koukat, je Zdenda a pak trošku ta Karolina, tam mi to přijde trochu umělé(výraz a moderovaní jako takové), ale někdy tam jsou fajn recepty..„Dobrý večer a dobrou chuť“ škleb století :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.3.15 11:59
@Majk.w píše:
Stejny jako s Babicou… :zed: :zed:

Babica a jeho pánvičkovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek