Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Takový líný den mám několikrát do měsíce
většinou, když mám před sebou nejvíce práce ![]()
@Aerith píše:
Zdravim holkyotazka jednoducha.. Mivate taky proste obcas unavu nebo proste vseho dost, takze akorat uvarite jednoduchy obed a jen tak se s detmi valite? Nebo jste porad akcni? Ja jsem dneska totalne mrtva, takze na vsecko kaslu, ani venku jsme nebyli.. Mam z toho ale tak trochu pocit viny, ze se cely den jen poflakuju. Tak treba alespon zjistim ze nejsem sama
Běžná záležitost. V našem regionu je označovaná zkratkou KOPR.
Holky přiznám se, že občas si vezmu prcka na gauč, válíme se půl dne, ale když přijede domů manžel, tak řeknu, že jsem uplně udřená, jak jsem celý den makala a skákala kolem malýho. ![]()
Prostě člověk má právo se občas vypnout…
@Aerith Línej den mám každou chvíli - nejvíc ve dny, kdy musím na 8,5h do práce
To bych TAAK byla v poteli!
Ale jinak jo, mívám. Hlavně moje dítě je taky takový, že aspoň jeden den v týdnu - obvykle v neděli - chce být doma v klidu, maximálně na hřiště, žádný výlety, jezdění po návštěvách atd. Že bych si poležela, to teda ne, pořád musím být akční (když ji nechci plácnout k TV), ale víceméně doma, to jako jo.
Takových dnu je, a hlavne ted v zime. na me teda ma počasí velky vliv, a to co se venku deje poslední dny cloveku moc energie neprida. proste se mi nechce delat vůbec nic
stezi obstaram něco k jidlu, zabehnem na rychlou prochajdu a zbytek odsouvam. uklid pocka a my si s prckem jen tak hrajem, koukáme na telcu…uuuplne v klidu bez výčitek ![]()
Jo, zrovna dnes, poklodila jsem jen nejakutnejsi, jinak jsme s holkama vyrabely a pak se placly k pc. A ja jdu delat vecu
myslim ze to je i povasim, je hnus co se venku deje. Jinak me se k tomu pridal vytrz3nej zub, takze nepouzitelna jsem uz od utery
@Aerith píše:
Zdravim holkyotazka jednoducha.. Mivate taky proste obcas unavu nebo proste vseho dost, takze akorat uvarite jednoduchy obed a jen tak se s detmi valite? Nebo jste porad akcni? Ja jsem dneska totalne mrtva, takze na vsecko kaslu, ani venku jsme nebyli.. Mam z toho ale tak trochu pocit viny, ze se cely den jen poflakuju. Tak treba alespon zjistim ze nejsem sama
mám…a leckdy to není jen 1 den
![]()
Jiooooo, měla jsem včera!
Neumyla jsem ani nádobí
K obědu byl zbytek od úterka, nebyli jsme ani venku, bylo hnusně. Já se poflakovala, hrála si s dětma, četla jim, koukali jsme na pohádku
Provinile se necítím, nejsem přece robot ![]()
Tak líný den jako dnešní jsem neměla za celé skoro 3 roky mateřské. Ráno jsem strčila starší dceři tablet, já zasedla k noťasu a čučeli jsme a čučeli a váleli se a jen jsme se mazlíli spolu a s našim mimčem, bylo to bájo si takhle odfrknout ![]()
Taky jsem dnes měla líný den. Většinou se snažím někam odpoledne vypadnout, ale dnes jsme prostě s malou zůstaly doma u telky. Ty výčitky mám, nevím proč. Asi že bych měla malou víc rozvíjet
Ale tak zítra si to zas vynahradíme. Jen ať už je brzo lepší počasí, jinak se zblázním ![]()
Každou chvíli… akorát ty děti to nějak nesdílejí. Ale ven jdeme každý den, lenost mi v tom nezabrání… je v tomhle počasí se nedá ![]()
Dneska jsem se taky válela, sice rano jsem vylítla se psama. Ale jinak jsem se válela u telky. O dceru se dneska straka tatinek s mým bráchou
. V tomhle počasí se mi nic nechce
.