Taky míváte línej den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8-P
1421
2.4.15 19:38

Takový líný den mám několikrát do měsíce :mrgreen: většinou, když mám před sebou nejvíce práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.4.15 19:39
@Aerith píše:
Zdravim holky :mavam: otazka jednoducha.. Mivate taky proste obcas unavu nebo proste vseho dost, takze akorat uvarite jednoduchy obed a jen tak se s detmi valite? Nebo jste porad akcni? Ja jsem dneska totalne mrtva, takze na vsecko kaslu, ani venku jsme nebyli.. Mam z toho ale tak trochu pocit viny, ze se cely den jen poflakuju. Tak treba alespon zjistim ze nejsem sama :-)

Běžná záležitost. V našem regionu je označovaná zkratkou KOPR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.4.15 19:39

Holky přiznám se, že občas si vezmu prcka na gauč, válíme se půl dne, ale když přijede domů manžel, tak řeknu, že jsem uplně udřená, jak jsem celý den makala a skákala kolem malýho. :)

Prostě člověk má právo se občas vypnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.4.15 19:46

Kdyby jen jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.4.15 19:49

@Aerith Línej den mám každou chvíli - nejvíc ve dny, kdy musím na 8,5h do práce ;) To bych TAAK byla v poteli!

Ale jinak jo, mívám. Hlavně moje dítě je taky takový, že aspoň jeden den v týdnu - obvykle v neděli - chce být doma v klidu, maximálně na hřiště, žádný výlety, jezdění po návštěvách atd. Že bych si poležela, to teda ne, pořád musím být akční (když ji nechci plácnout k TV), ale víceméně doma, to jako jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
2.4.15 19:51

Takových dnu je, a hlavne ted v zime. na me teda ma počasí velky vliv, a to co se venku deje poslední dny cloveku moc energie neprida. proste se mi nechce delat vůbec nic :nevim: stezi obstaram něco k jidlu, zabehnem na rychlou prochajdu a zbytek odsouvam. uklid pocka a my si s prckem jen tak hrajem, koukáme na telcu…uuuplne v klidu bez výčitek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
2.4.15 19:54

Já už ani nevím, kdy jsem měla nelínej den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
2.4.15 19:54

Jo, zrovna dnes, poklodila jsem jen nejakutnejsi, jinak jsme s holkama vyrabely a pak se placly k pc. A ja jdu delat vecu :jazyk: myslim ze to je i povasim, je hnus co se venku deje. Jinak me se k tomu pridal vytrz3nej zub, takze nepouzitelna jsem uz od utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.4.15 20:05
@Aerith píše:
Zdravim holky :mavam: otazka jednoducha.. Mivate taky proste obcas unavu nebo proste vseho dost, takze akorat uvarite jednoduchy obed a jen tak se s detmi valite? Nebo jste porad akcni? Ja jsem dneska totalne mrtva, takze na vsecko kaslu, ani venku jsme nebyli.. Mam z toho ale tak trochu pocit viny, ze se cely den jen poflakuju. Tak treba alespon zjistim ze nejsem sama :-)

mám…a leckdy to není jen 1 den :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
2.4.15 20:10

Jiooooo, měla jsem včera! :mrgreen: Neumyla jsem ani nádobí :oops: K obědu byl zbytek od úterka, nebyli jsme ani venku, bylo hnusně. Já se poflakovala, hrála si s dětma, četla jim, koukali jsme na pohádku :nevim: Provinile se necítím, nejsem přece robot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.4.15 20:15

Mám… Posledních 25let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
809

Tak líný den jako dnešní jsem neměla za celé skoro 3 roky mateřské. Ráno jsem strčila starší dceři tablet, já zasedla k noťasu a čučeli jsme a čučeli a váleli se a jen jsme se mazlíli spolu a s našim mimčem, bylo to bájo si takhle odfrknout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716

Taky jsem dnes měla líný den. Většinou se snažím někam odpoledne vypadnout, ale dnes jsme prostě s malou zůstaly doma u telky. Ty výčitky mám, nevím proč. Asi že bych měla malou víc rozvíjet :nevim: Ale tak zítra si to zas vynahradíme. Jen ať už je brzo lepší počasí, jinak se zblázním :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
2.4.15 20:27

Každou chvíli… akorát ty děti to nějak nesdílejí. Ale ven jdeme každý den, lenost mi v tom nezabrání… je v tomhle počasí se nedá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
2.4.15 20:39

Dneska jsem se taky válela, sice rano jsem vylítla se psama. Ale jinak jsem se válela u telky. O dceru se dneska straka tatinek s mým bráchou :oops: :mrgreen: :oops:. V tomhle počasí se mi nic nechce :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí