Kolik blastiku pro transfer?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
302
28.10.08 16:15

Kolik blastiku pro transfer?

Ahoj

Chystame se v pristim roce na nase prvni IVF (mam zablokovany vejcovody), a chtela jsem se zeptat kolik blastiku jste prenaseli nebo planujete prenaset v pripade ze jsou 5 dni stary a velmi dobry kvality.

Samo nevim ani jestli se vubec tak daleko dostaneme ale je dobry si v tom udelat jasno dopredu ne? :D

Dejte vedet kdo je pro dvojcatka a kdo pro jedno mimi.

Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
310
28.10.08 16:33

Ahoj Opičko! Pokud se extrémě nebojíš dvojčátek, tak jdi do 2. Ono když už si projdeš stimulací, tak se ti nebude chtít riskovat že se nic neuchytí. Já jdu do první stimulace během příštího měsíce a pokud vše dopadne dobře a na ET dojde, tak určitě pujdu do 2 kousků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.10.08 17:12

Já určitě dvě, když není žádný důvod proč je nedonosit…
I když někdy si můžeš říct, ale dr. ti to udělají jinak. Kamarádka chtěla jen jedno (měla tři embrya) a dali jí dvě, i když věděli, že když se chytnou obě, bude muset ze zdravotních důvodů na redukci. A to se i stalo :-(
Já jsem si nechala zavést dvě a chytlo se jedno. Taky se ti může stát, že si necháš jedno a ono se ti rozdělí a stejně budeš mít dvě :-). Můžeš se rozhodnout jakkoliv a ono se to samo zařídí úplně jinak :-) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
28.10.08 20:06

Ahoj Opičko :lol: :lol: :lol: :lol:
Hezké jméno … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
My vždy zaváděli po dvou.Dvakrát se nechytlo ani jedno,jednou se chytlo jen jedno a do čtvrtice čekáme dvě holčičky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ve dvojčátka jsem nevěřila a docela jsem se bála,ale teď jsem nejšťastnější ženská pod sluncem. :lol:
Rozhodni se jak chceš,hlavně ať se uchytne aspoň jedno a skončí u tebe v náručí!!!
Přeju hooodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.10.08 00:03

Diky moc za nazory. :srdce:

Muj doktor je zastance transferu jednoho blastiku pro vsechny kteym je mene nez 35, alespon prvnich par cyklu, snazi se omezit tehotenstvi se dvema nebo i vice mimi kvuli moznym komplikacim a predcasnym porodum a nizke vaze (rika ze dvojcatka vetsinou nejdou dale nez 35 tydnu??)

To je moje obava - (pote co nas doktor vydesil statistikami) - ze by se dvojcatka narodila predcasne - chceme mimi ale co nejvice zdrave :D . Na druhou stranu je mi 32 a rada bych 2 deti pokud to jen pujde, a taky bych rada kojila co nejdyl tak i kdyby se nam zadarilo hned zacatkem pristiho roku a meli jedno mimi tak se k druhemu nedostaneme drive nez mi bude 34… nemyslim ze se da kojit a delat IVF najednou?

Jsem cela rozpolcena :?

MartinoR, jak probiha tvy tehotenstvi? mas vice vysetreni nez normalne? napis prosim podrobnosti pokud se ti bude chtit.

A kamis, pises ze kamaradka musela na redukci, co mela za zdravotni problemy pokud to muzes prozradit? Moc rada bych se dozvedela vice, muj Dr (je velmi dobrej tak nechci menit) ma svuj cil snizovat narozeni dvojcatek a vice tak s nim neni moc diskuse.

Lolito, hodne stesti do pristiho cyklu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.08 10:29

Opicko, kamarádka má v děloze myom a za sebou operaci dělohy, má ji šitou. Při dvojčátkách hrozilo roztržení v té ráně,při dvojčátkách se děloha víc roztahuje a nemusela by to vydržet. Navíc je hodně drobná a úzká, takže by je ani nedonosila do doby, než by to pro ně nebylo takové riziko a měla hrozný problémy s porodem…
Mě je taky pod 35 ale určitě půjdu zase do dvou když je budu mít…

KamiŠ

• Citovat
  • Upravit
2330
29.10.08 10:45

Opičko, ja mela ted podstoupit svoje 1. IVF (diagnoza syndrom polycystickych vajecniku - anovulacni cykly). S manzou jsme byli rozhodnuti, ze si nechame dat 2 embryika. Je mi 32, takze jsme si rikali, ze v pripade dvojcatek uz bychom nemuseli dalsi IVF podstupovat. Navic ne vzdy se ujmou obe, takze je i vetsi sance na otehotneni.
Kazdopadne se nam ted mimoradne zadarilo prirozene, takze IVF zatim nebude potreba (doufam).
Hodne stesti a drzim palecky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
29.10.08 10:47

Opičko,
mé těhotenství probíhá podle mě dobře.Za celou dobu jsem zvracela jen 4krát,i když od žaludku mi bylo špatně první tři měsíce pořád a vše mi smrdělo!Je fakt,že bříško pobolívá víc než u jednoho miminka,děloha se víc a rychleji roztahuje!
Nevím jaké vyšetření máš na mysli,jestli v těhotenství nebo při IVF.V těhotenství si myslím,že se semnou zachází tak pěkně jako s každou jinou těhulkou!Žádné speciální vyšetření nemám a vlastně i při IVF jsme žádné neměli,jen spermiogram a můj hormonální profil.
Pokud se budeš chtít na něco zeptat,tak mi klidně napiš soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
31.10.08 07:04

Moc diky za nazory. V pondeli nas ceka schuzka u doktora kde budeme domlouvat dalsi postup tak mam trosku strach z toho jak se vsechno vyvine… 8O 8O .

MartinoR, poslu ti SZ :wink:

Strelecka, gratuluji k pozitivnimu testiku, ja mam zablokovany vejcovody tak pro nas to jinak nez IVF asi nepujde :roll:

Dnes jsem venku potkala 3 maminky - 2 se dvojcaty a jedna mela dokonce trojcata! Okukovala jsem jak to delaji - musim rict ze ty 3 deti vytvarely poradny chaos :D.

Pekny vikend holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
31.10.08 18:02

Ahoj Opičko,
kdykoliv mi SZ pošli,pokud budu moct,tak poradím!Jinak držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí