Kolik byste navrhli odměnu pro asistentku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A já bych dala těch 5 tisíc ![]()
Pokud není hloupá, nebude to před kolektivem prozrazovat. Mě by to hodně motivovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruska2011 píše:
Můžu jít k vám pracovat za 18 tisíc? Odměny nevyžaduju
Máš maturitu a umíš francouzsky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jistě že to nerozhodne Emimino, ale tak jsem se chtěla poradit, no. Hlavní slovo bude mít ten pán z ciziny
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cricry Očekávání nemá, bude zírat, není to jako za rok, je to takové nepsané pravidlo v lednu a v červnu, ale nebere se to jako za půl roku či rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelLilly
Nebyla bys pak zklamana, ze jsi odmenu dalsi mesic nedostala? Dle me je hodne nebezpecne, z hlediska pracovni moralky, nastavit odmeny hned na vysoke urovni. Podle me je normalni, kdyz se novy zamestnanec v nove praci hodne snazi. Navic, nevis, jestli mu s jeho praci nekdo vyrazne nepomaha. Myslim, si ze motivace je spravne vec, ale motivovat se ma postupne. Kdyz ji da 5 000 czk, tak priste bude ocekavat 8 000 czk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych dala těch 5.000, pokud je tak šikovná
Ta bude koukat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 píše:
@Cricry Očekávání nemá, bude zírat, není to jako za rok, je to takové nepsané pravidlo v lednu a v červnu, ale nebere se to jako za půl roku či rok.
Tak bych jí dala nižší hranici toho, co dostávají ostatní (pokud na to firma má), stejně si to časem holky mezi sebou řeknou, aspoň u nás to tak vždy bylo. A teď je otázka, jestli jí to nakopne nebo poleví
Možná by pak měla obdržet vysvětlení, že to není každý měsíc, že jsou to mimořádky, aby následující měsíc nebyla zklamaná ![]()
Příspěvek upraven 24.01.14 v 17:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002
Tezke to neni, ale zodpovedne. Nevhodne zvolenou odmenou muzes hodne zkazit. Jak jsem psal, novy zamestnanec v nove praci hodne snazi, za to mu nalezi plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Morc Nemyslím si, že bych byla zklamaná
Ale je jasné, že každý by to bral jinak.
U nás je to například tak, že už při nástupu ti dají o něco vyšší plat. A ne že nastoupíš za určitou částku a po nějaké době ti to trochu zvednou. Odměny máme taky, ale ty jsou podle úspěchů firmy za kvartál. Někdy více a jindy méně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dice píše:
Já bych jí dala to co dostávají ostatní, pokud je tak dobrá. A to že je tam jen tak krátce bych brala naopak jako plus a ne jako důvod k tomu dát odměnu menší jako ostatním.
Souhlasím, aspon bude motivovaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zkusebce bych odměnu urcite nedávala.
snazi se a proto si ji tam nechate a nevyhodite ve zkusebce. pokud bude tak dobra az do cervna tak pak klidne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hehe, nemá účet ne e-mimi, že by si tu odhlasovala odměnu sama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit