Kolik byste navrhli odměnu pro asistentku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik byste navrhli odměnu pro asistentku?
Stejně to rozhodne velký šéf, ale mám dát návrh.
Je u mě krátce, od nového roku, nicméně zapracovala se úžasně rychle, na to že má jen rok praxe v administrativě, neocenitelná je její znalost francouštiny (to jsem už psala, že jsem tupá na FJ, anglicky zvládám, ale fráninu jsem začala 3× a vzdala), ostatní asistentky dostávají za leden v průměru 5-7 000 navíc k platu, ona je tam měsíc, ale zaslouží si to. V pondělí mám dát návrh.
Já bych řekla 4000.
Myslíte, že to je spravedlivé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli je tam mesic, tak tech 4tis je dobrych…vetsina firem zadne odmeny ve zkusebce nedavaji, urcite ji to potesi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych jí dala to co dostávají ostatní, pokud je tak dobrá. A to že je tam jen tak krátce bych brala naopak jako plus a ne jako důvod k tomu dát odměnu menší jako ostatním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že fajn. Hezky jí to namotivuje. Čest takovým zaměstnvatelům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dice píše:
Já bych jí dala to co dostávají ostatní, pokud je tak dobrá. A to že je tam jen tak krátce bych brala naopak jako plus a ne jako důvod k tomu dát odměnu menší jako ostatním.
souhlas!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen nevím, zda by byla potešena, když by se dozvěděla, že o výši její odměny rozhodují ženské z emimina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 Záleží, jestli jsou ty odměny pro ostatní za celý rok nebo čistě jen za ten leden. A pak též, zda ji při přijímacím pohovoru byly slíbeny nějaké částky navíc k základnímu platu a v jaké výši… tj. zda má sama nějaké očekávání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
také čučím, že se takové věci probírají na emimi ![]()
Ale ty 4 tis. bych dala určitě
Bude to i pro ni dosti motivující ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
At navrhnes cokoliv, stejne si to obhajis. 0 czk - je tu jen mesic, neni to kolegialni vuci ostatnim.
4 000 czk - slecna v kratke dobe zorientovala a pracuje skvele
7 000 czk - uzasne rychle zauceni, za velika spokojenost
Za me si nemyslim, ze je vhodne po mesici „prehnane“ motivovat zamestnance. V opacnem pripade se vystavujes riziku zvyku z odmeny. Navic se ta holka muze „prokecnou“ pred kolegyni, ktera je tam treba 5 let a dostala stejne nebo mene nez ona. Novacka je strasne jednoduche vystrnadit z kolektivu, ruzne naschvali, nedopatreni. Proste si myslim, ze urcita hierarchie, by mela fungovat v kazde spolecnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit