Kolik dní před menstruací vás bolí prsa.

Anonymní
7.8.22 21:58

Kolik dní před menstruací vás bolí prsa.

Dobrý večer, moje otázka zní, kolik dní před menstruací vás bolí prsa. Ptám se proto, že u mě to nikdy nebylo součástí PMS, ale tentokrát zřejmě ano. Takže se ptám kolik dní před to tak je.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25091
7.8.22 22:15

U mě tak týden před. Ale nemám to vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
7.8.22 22:36

Čtyři slepičí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 23:00

V postbuertálním období, pak až tak do cca pětadvaceti, mě prsa pobolívala přibližně týden dopředu. Teď už nebolí, za to mám týden předem bolesti hlavy a kříže :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.22 23:10

Asi 14 dní - od ovulace po ms. Skoro pokaždé a docela silně.

• Citovat
  • Upravit
7188
7.8.22 23:11

Cca v půlce cyklu, bolí mě tak týden. Ne nějak moc, ale není mi třeba příjemný chodit bez podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
8.8.22 00:44

Tak 10 dní před menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.8.22 02:07

Drive me bolela od ovulace az do ms a celkem silne, ted posledni rok uz jen zridka…obcas jsou mirne citlivejsi, ale vesmes si toho ani nevsimnu. Je mi 37. Co se Pms tyce, mam spise uz jen psychicke priznaky… :pocitac: Radeji bych ty prsa :lol:

• Citovat
  • Upravit
377
9.8.22 18:24

Jak kdy, u mě je to různé. Obecně mi projevy PMS hodně zhoršuje kafe, i malé, alkohol, sladkosti, ostré nebo mastné jídlo, stres, nedostatek spánku. Přitom na sladké chytnu kolikrát neskutečnou žravku. Nedávno mě prsa bolela celých čtrnáct dní od ovulace, zvětšila se tak, že si tohoto úkazu všimlo i okolí :D Bolest to byla opravdu nepříjemná, nemohla jsem se jich pomalu ani dotknout. Teď mě prsa pobolívala cca čtyři dny před, ale už jen slabě. Přisuzuju to tomu, že jsem byla deset dní doma s nemocí, hodně odpočívala, pila čaje a měla vcelku zdravou stravu.

Příspěvek upraven 09.08.22 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.8.22 18:25

Nebolí vůbec, zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...