Kolík do dírky v chladničce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyndat na běžný provoz. Je tam pak na čištění, kdyby se v té díře třeba udělala plíseň, nebo dole už bylo moc vody a neprotékalo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No podle mne by to melo odvadet vysrazenou vodu na zadech vnitrku do nadobky ktera je z venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stika tam voda, je to odtokovy kanál. Každopádně - měj ho tam a občas s nim stouchej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yummymummy ten kolík si tam nech. Ta dírka je tam na to, že ta voda ze zadní stěny steče do tý dírky a ta pak odteče do nádobky v zadu na ledničce, ten kolík je tam na čištění. Bývá problém, když voda neodtýká do tý dírky, protože ta je někde ucpaná, pak bývá v ledničce (u mě pod šuplíkama) voda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mlsalkaM mít by ho tam neměla, aby voda sama mohla pořád stékat, po ucpání až šťouchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:
@mlsalkaM mít by ho tam neměla, aby voda sama mohla pořád stékat, po ucpání až šťouchat.
Jo? my ho tam máme už víc jak dvanáct let a dobrý, vždycky to prošťournu, omyji a zase na krajíček zastrčím a dobrý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yummymummy mražák??? U vás mržne, běhá ti mráž po zádech nebo tě z něčeho mraží?
![]()
My máme mrazák a kolík bych tam rozhodně nechala a jak píše @mlsalkaM občas s ním šťouchej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yummymummy píše:
Děkujuto dává smysl, prostě šťourátko, kdyby se dírka ucpala. A já se bála, abych hned od novoty něco nepokazila.
Tak tak, šťourátko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky OT, k čemu je takový kolík dobrý, to netuším, ale mražák běžně říkám taky, spisovný to moc nebude, ale to neřeším, my máme mražák a hotovo, i kdyby v něm mělo mržnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:
Já mám napsané v návodu, že tam má být ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mražák je docela v pohodě, já pemanentně slýchám PERNAMENTNĚ… k tématu - kolík nechat, prošťouchávat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agnesita píše:
Mražák je docela v pohodě, já pemanentně slýchám PERNAMENTNĚ… k tématu - kolík nechat, prošťouchávat…
K výrazu pernamentně…
to je na vraždu
Kolík nechat, prošťouchávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kočislava Bodejť, prošťouchávat, pak se vyhneš mokrejm kalhotám po ránu, když nejvíc letíš… jak si na ně chlístneš vodu vytažením šuplíku z lednice plné vody kvůli ucpaný díře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit