Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj hoky, zajimalo by me, co vam papaji vase deticky, ktere jsou stejne stare jako to nase (16 mesicu). Posledni dobou se mala budi v noci na jidlo (mezi 2-5), coz nikdy predtim nedelala. K veceri ma 210 ml Nutrilonu HA (vic nechce), tak v 17.30 neco k vece (zbytek z obeda, chleba s Lucinou..), tak nevim, jestli to neni malo, nebo jestli nemam misto Nutrilonu davat kasi, ale jakou
kdyz dodrzujeme do dvou let HA stravu
a jestli by to vubec pomohlo?
Prosim, poradte
diky,
Simona
Ahojky,
ja mam 14m holcicku a ma k veceri 240ml Sunaru, vypije to jak nic, dalsi ma kolem 4-5rano, ale to bych chtela pomalu odbourat - i kdyz se mi to nejspis nepodari
. Pred veceri ma svacinku jako vy, chlebik, buchtu, ovoce… Kasi jsem daval, kdyz byla mensi, ale nespi mi o nic lepe nez po sunaru, tak jsem ji prestala davat.
Pa
Lucie
Ahoj,
naše Anetka (15 měsíců) večeří až po koupání, tj. kolem 19.30 hod, a to buď kaši (cca 250 ml) nebo chléb s něčím + zeleninku, příp. zbytek od oběda. Pokaždé to ještě zapije Sunarem cca 130 ml a pak mi spí až do 9 hodin do rána ![]()
Být Tebou, zkusila bych malé dát večeři o něco později, možná bych vyzkoušela i tu kaši. Určitě se prodávají nějaké HA, případně můžeš zkusit nemléčnou rýžovou a udělat ji právě v HA mléce.
Silvie