Kolik mají vaše holčičky oblečení?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik mají vaše holčičky oblečení?
Holky zdravím, nečekaně jsme dostali přítelovo dceru do péče, má 3 roky a museli jsme nakoupit nábytek, oblečení a bylo toho vážně moc
Chci se zeptat kolik mají Vaše dětičky oblečení my nechali za oblečení snad několik desítky tisíc mi přijde a přítel tvrdí, že jeho dcerka má stále málo oblečení! Já čekám mimčo, plánovali jsme si až za díl ale vyšlo to dřív dnes jsem miminku koupila pár oblečků v nextu nechala jsem tam 1666 Kč ale platila jsem to ze svých peněz, přítel mi nepřispěl ani korunu kupovala jsem 5 overálku, čelenku, capáčky a kalhoty pro miminko..To jsou první věci pro mimčo.. přítel mi řekl že už jsem toho koupila dost že je na řadě teď jeho dcerka, myslela jsem si že si ze mě děláš srandu ale on to bral vážně! Proto se ptám kolik věcí mají vaše holčičky v tomto věku!
2× zimní bunda
5× trika s dlouhým rukávem
1× botasky
1× tutu sukně
3× balerínky
1× válenky
1× zimní crocs boty do sněhu
1× sáčko
1× jeansové sáčko
1× vestička jeanová
3× tílka
4× páry ponožek
5× kalhotky
1× jeanovy kratasy
atd a to je první suma co jsme koupili dále dokupujeme a nemám vše napsané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Triminka Moje dcera (tri roky) toho ma fakt hodne, ale je to tim, ze zijeme v zahranici a obleceni stoji min, navic podedila nejake veci po sestrenici. Ma treba 5 zimnich bund, 3 jarny, plus riflovou a kozenou.
Jinak ma asi 20× leginy, 20× svetry, 30× tricek s dlouhym rukavem, 30× kalhotky (mozna vic), 30× ponozky. Chodi od zari do skoly a ma na pul dne uniformy, tech ma 5 satu, 2 sukynky, 2 kosile, 7 tricek a asi 12 puncochacu (jen do skoly)
Kdysi treba mela I 7dmery rifle
Spoustu veci na sobe jen jednou, zbytecne vyhozeny penize!!! Ale je Pravda, ze jsem nektery veci ulovila ve vyprodeji, treba rifle za libru atd.
Ale na me fakt nehled.
Co se tyce miminka, tak bych to prvni obleceni rozhodne nenakupovala v Nextu, miminko ti z toho hrozne rychle vyroste ![]()
Příspěvek upraven 10.01.14 v 20:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No má dcerka toho má daleko víc
tohle je fakt málo, taky kupuju nové. Ale to jako nic nemá nebo jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Triminka To je vtip, že jo?
Tak pět triček a patery kalhotky jí přece nemůžou stačit. A kde je napsáno, že musí mít všechno nové a značkové?
Existují bazárky s krásnými věcmi, pokud ti jde o peníze a chceš mít všeho dostatek…
(A do toho, že máte spolu dítě, a přesto pořád řešíte moje a tvoje peníze, už šťourat raději nebudu.)
PS: Moc se omlouvám, teď mi docvaklo, žes psala, že je to přítelova dcera a máte ji až teď.
Příspěvek upraven 10.01.14 v 20:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hromady a někdy má pocit, že některých věcí má pořád málo ![]()
Ale spoustu věcí není kupovaných nových, ale podarováno rodinou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spousta věcí, co jsi napsala, mi přijde zbytečná. Naopak věci jako punčocháče, legíny/tepláky, rile nebo jiné kalhoty, zateplené kalhoty, mikiny/ svetry, pyžama ap. tam nemáš. Do sněhu jsou podle mého vhodnější jiné boty než crocs, ty mi přijdou spíš na parádu
Pak 5 triček s dlouhým stačí, ale vzala bych ještě nějaké s krátkým. Ponožky a kalhotky bych taky ještě dokoupila ![]()
Příspěvek upraven 10.01.14 v 20:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli má to co jsi vypsala tak je to fakt dost málo se mi zdá
Není třeba samé nové kousky, já kupuji na doma, na zahradu po bazárcích za pár kaček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám teda 4 letýho a dvouletýho kluka a oba dva toho mají mnohem, mnohem víc… Ale většina není nová a když tak spíš z lidlu nebo výprodeje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mate same nepotrebne veci…kde ma mikiny?..kde ma teplaky?…tricka?…a dalsi a dalsi veci?…mame toho taky tak o tri vagony vic…a jestli budete rozdelovat deti na me a tve, tak ver, ze vam to moc dlouho nevydrzi… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale já furt nechápu, to jako teď chodí nahá nebo jak, nebo jsem to nepochopila, snad si nějaké oblečení přiveze sebou ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daleko vic, ale prijde mi, ze jste koupili i „kraviny“
nejvic nosi teplaky/leginy a triko po synovci, protoze jsme temer porad doma (vyjma prochazek). Urcite bych poridila veci na doma v sekacich, protoze to stejne znici
![]()
- Citovat
- Upravit
My máme teda chlapečka a máte toho také daleko víc..cca
5×kalhoty 2× oteplené 3× obyč
5× punčucháče
20× ponožky teplé, nebo tenčí
4× čepice, zimní i podzimní
6× tepláky
4× mikina teplejší a tenčí
3× zimní bunda
1× zimní boty- jiné kupujem sezónní
cca 15 triček krátký rukáv
cca 15 triček dlouhý rukáv
10× body krátký rukáv
5× body dlouhý rukáv
možná bych si ještě na něco vzpomněla to je tam co mě v rychlosti napadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka má asi 40 triček s dlouhým rukávem, ale stačilo by deset
kalhot má asi 30-stačilo by 10
Mikin má asi 30..stačilo by 10
Neunosí to, dědíme..každopádně mi příjde nesmysl kupovatž tak malému dítěti tak drahé oblečení
Ale vaše věc..
- Citovat
- Upravit