Balík oblečení, kde nakupujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
9.1.14 11:12

balík oblečení

Holky chtěla bych se zeptat, kde nakupujete (přes net) nějaký balíky oblečení pro děti? Kamarádce scháním pro syna, jenže co sem se dívali tak většinou tam neni co potřebujem. Např aby tam byli jak tepláky, kalhoty tak trička, trika a mikiny. Nevíte o něčem, nebo neprodávám někdo nějaké oblečení? velikost tak nejmenší 104 až do 116. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
9.1.14 11:14

To spíš nějakej sekáč. Když vezmeš z UK, tak nevíš CO tam je ani v JAKÝCH velikostech, prostě mix, od narození třeba do puberty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 11:15

Se zkus podívat na aukro.cz tam většinou mají sety oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
9.1.14 11:17

Nejlepší je zadat poptávku, dávala jsem tak na mimibazar konkrétní požadavek a ozvalo se hodně mamin, akorát některé teda jen tak zkoušely, zda bych si něco u nich nevybrala, ač neměly nic, co jsem potřebovala, ale bylo spousta těch, ze kterých jsem si mohla vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.1.14 11:20

Na aukru jsou sety oblečení, třeba tady: http://deti.aukro.cz/…6-let-144154

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.1.14 11:25

Normal z aukra :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
9.1.14 11:29

Já už prdím na balíky, nikdy nenajdu takový, abych všechno využila.
Takže strávím pár dní na mimibazaru, sice zaplatím třeba 3× poštovné, ale mám přesně takové věci, jaké potřebuju.
Plus v těchto velikostech už toho moc nebude - pěkné použité věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.1.14 11:33

@Pipet i v těchto velikostech se dají sehnat kousky jako nové, hlavně když je to dovoz z Anglie, sama tyhle věci prodávám, takže vím, některé jsou fakt luxusní. Ale je fakt, že kusový prodej je asi lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.1.14 11:37

Kamarádka právě ale nechce aby to byla aukce, jinak co sme se dívali na aukro tak tam se jí líbil jen jeden, ale ta cena :roll: Prostě nemůžem sehnat něco cenově přijatelného, aby tam byl ten mix toho oblečení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.14 11:43

@Verca1989 Jojo, sehnat se dá, to určitě, jen oproti miminům už ta nabídka řídne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
9.1.14 12:14

Já začala na bazošu, a objednala jsem tam od jedné paní nádherný balík, čisté vyprané, voňavé, vyžehlené, byla jsem nadšená, včera jsem tam narazila na nějaký balík z lisu z anglie, je tam mix oblečení i pro holky, 30 kilo cca 150 kusů, ale člověk neví přesně co tam je, něco málo mi nafotila a tak jsem se rozhodla, že to zkusím, je to za dobrou cenu, tak to risknu a uvidím a jsem teda zvědavá, co dojde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.1.14 12:16

2× jsem objednala balík z aukra, pokaždé od někoho jiného, první hnus, druhej docela ok ale byly tam věci co se nám vůbec nehodili, do ted to prodávám, např bodíčka jsou absolutně neprodejná, doporučuji nakupovat kusově na MMB.. aukro už dávno není co bývalo…jo a pak jsem se ještě jela kdysi podívat na nějaké balíky/lisy z anglie přímo do skladu v praze.. a byl to fakt hnus, budto hrozně obnošené, nebo nenošené ale tak 10let vypadlé z módy, v každém pytli bylo opravdu jen pár hezkých věcí, ostatní bych si snad ani nedovolila prodávat dál, natož oblékat synovi… celkově už mám ke zboží z UK dost averzi…

Příspěvek upraven 09.01.14 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.1.14 12:20

Holky objednala jsem od jedné paní z sbazaru, věcičky pěkné a dokonce jsem jí mohla poslat seznam, co potřebuji a ona mi to podle toho namíchala. Při větším množství vycházel kus na 30 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
9.1.14 12:21

@ly-lu ono je to o lidech, jednou narazíš na poctivou maminku, jednou zase na něco horšího, je to prostě tak, chce to zkoušet a hodně se na všechno ptát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.1.14 12:23
@dlouha píše:
@ly-lu ono je to o lidech, jednou narazíš na poctivou maminku, jednou zase na něco horšího, je to prostě tak, chce to zkoušet a hodně se na všechno ptát

no já to tenkrát zjišťovala právě dost, na ten sklad jsem dostala tip od sousedky např, a ty předchozí dva jsem si zjišťovala po netu… ale souhlasim že ne všechno je hnus, člověk musí najít dobrého dodavatele, já už toho pak měla plný zuby a taky jsem neměla tolik peněz za rozhazování… víceméně jsem na to dost prodělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat