Zima v zimní bundě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zima v zimní bundě
Spíš na vypsání, možná někdo poradí…
Vloni v zimě jsem si ve výprodeji v prodejně Envy koupila zimní bundu.
Původní cena prý byla 3500, sleva na 1000Kč.
Bunda mi sice přišla na omak tenčí, ale říkala jsem si, že se dnes už tlusté bundy nedělají.
Jenže… v této zimní bundě mi je zima. Dám si tílko, tričko s dlouhým rukávem, tlustý svetr, bundu a mrznu i v plusových teplotách kolem +5.
Zřejmě bych s reklamací neuspěla, objednala jsem si novou bundu v SAM73, mají 50%slevy.
Ale spíš by mě zajímalo, zda se vám taky stalo, že zimní bunda nebyla vhodná na zimu, nebo výrobce spoléhá na to, že si člověk nakoupí drahé termo či jinak „funkční oblečení“ za dalších spoustu peněz???
Možná se jen pod tuto bundu neumím oblíct. Ale já nechci žádné další investice, já se chci oblíct a jít nakoupit, s dětmi ven atd., ale bohužel v této bundě to nejde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano máma si koupila v Quicksilveru Roxy(snad to píšu správně) zlevněnou z 5000 na 2500 prý funkční a lyžařská. Je v ní kosa, nosím jí já a jen na podzim. Já mám z loňska dlouhý kabát s peřím a to je prostě nej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na lyze mam podobnou neteplou bundu, aby nebranila v pohybu. Na aktivity typu prochazka v zime mam perovou, v te je teplo jak v perine, ale vypadam jak mishelin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlave lyzarske bubdy jsou urcene na sport, to zn. vyrobce pocita s tim, ze se budes hybat a potit, proto jsou ty bundy lehke. To neni bunda na plouzeni se po meste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě byla až do letoška zima snad ve všech bundách, které jsem kdy měla. Ale ségra mi dala bundu, kterou pořádně ani nenosila, kupovala ji před 2 roky v Kilttecu za 1700Kč a musím říct, že pod ní mám jen tričko s dlouhým rukávem a stejně je mi vedro na padnutí
A to jsem jinak zmrzlá pořád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne to se mi nestalo. Mám bundu od Vietnamců za 400Kč a nosím pod ní tričko s krátkým rukávem. A zima mi není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bunda Hannah - sice jsem přitlačila na penězích ale je to jediná bunda, pod kterou mi stačí tričko i když ráno v pět vyrážím do práce nebo musím trčet venku a někde dlouho čekat. Ve všem ostatním je mi zima, přitom tahle bunda je lehká a slabá ale má super vychytávky, neprofoukne a umí držet teplo. Pod všechny ostatní bundy mi táhne a je mi v nich taky zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pratt jenže já jsem zmrzlina a je mi zima i na lyžích. V této jsem ještě lyžovat nebyla, kupovala jsem ji na konci sezony a teď se ještě lyžovat nedá.
Tak snad na lyžích to bude lepší.
Ikdyž… se mi nechce kupovat 1 zimní bunda na lyže a druhá zimní bunda na procházky (hlavně jak ve sportu poznám, že mi v jiné při courání po městě zima nebude??) ![]()
@anoli30 to jsem si říkala taky, že si koupím nějakou u vietnamců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tak pri lyzovani bych pocitala s tim, ze ma clovek funkcni prvni a druhou vrstvu. Zvlast prvni vrstva udela hodne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak především lyžařské bundy jsou určené na sport, tzn. při procházce městem ti v ní bude zima, to je pochopitelný.
Mám slabou Envy na lyže, je mi v ní fajn (při lyžování), na dvouhodinové procházce městem bych v ní zmrzla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zimu jedině buřtíkovou jinak mrznu.
Ono někdy levější lepší. Já mám softshellku AlpinePro za 5 tis, dcera Softshellku z H&M za 700,– a když prší tak já mám promočená ramena, kapucu a dcera je v pohodě. Ušetřím navíc za pláštěnku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale já tu bundu kupovala jako zimní ne jako lyžařskou!!!
Možná mě měly prodavačky upozornit, mě třeba nenapadlo se ptát na to, zda je to bunda na lyže nebo na „ven“.
.
Ale zas jste mě uklidnily, že nejsem divná, že mrznu v zimní bundě
, jen jsem si měla dát větší pozor při nákupu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Letos jsem si koupila perovy bundokabat (takovy spacak s kapuci s kozichem) od Helly Hansen a teda i v nem mi je obcas zima, ale jsou i dny, kdy mi pod nej staci tricko…zalezi i podle toho v jake jsem kondici
Ale mam doma bundu od Hannah a v te mi uz obcas je zima, jak je starsi, tak je nejaka divna, takze je z ni uz spis bunda podzimni
. Pak mam jeste takovou radoby lyzarskou Helly Hansen bundu a v te mi je teda vzdy teplo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit