Oblečení Farmers - zkušenosti

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10468
2.1.14 20:41

Oblečení Farmers

Nemáte někdo zkušenost s oblečením značky Farmers? Konkrétně mi jde o tepláčky a mikiny. Ceny nejsou zrovna nejnižší a tak bych nerada vyhodila peníze za něco co se rychle vytahá, zežmolkuje a barva vyšisuje.
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
2.1.14 20:47

Zkušenost dobrá, kvalitní oblečení, sice trošku dražší, ale něco to fakt vydrží.
Oblíbené jsem měla ty rostoucí tepláky, ty byly super. Farmers už ale nekupuji, začala jsem šít pro děti sama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
2.1.14 20:50

Rozhodne se nevytaha a nevysisuje. Je to kvalitni hadra. Nam jen moc nesedely velikosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
2.1.14 20:51

Já mám jen pyžamka, z kolekce flowers - ta růžova jsou v pohodě, ale ty hnědé se fakt dost sepraly - myšleno tím barvy :( - nežmolkovali se.

Příspěvek upraven 02.01.14 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.14 20:52
@Svandu píše:
Rozhodne se nevytaha a nevysisuje. Je to kvalitni hadra. Nam jen moc nesedely velikosti..

můžu se zeptat, v čem neseděly? U nás právě super, mám děti vyžlata a konečně nějaké tepláky, co se daly v pase v pohodě regulovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.1.14 20:55

Oblečení fajn, pořizovala jsem mikinu oboustrannou a tepláky. Okukuju pravidelně i na veletrzích pro děti.. body se mi zdála docela velká-široká, ale zkušenost s nimi nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
2.1.14 21:14

Jsem ze Žeravic, odkud firma pochází, teď se teda přestěhovali do Kyjova a párkrát taky od nich věci beru, protože potřebuju pro svého syna-atopika opravdu jen bavlnu. Akorát jedno triško má trošku už seprané barvy, ale malá ho nosila fakt pořád, takže jsem ho prala opravdu často a někeré věci jsou trochu větší, ale většinou sedí. Tepláky nemají vytahané kolena, je to pevný matroš-docela se mi líbí, akorát ty ceny jsou opravdu některé vyšší-no holt česká výroba, mám pocit, že naše zboží je dražší jak zahraniční :-( líbí se mi právě taky ty oboustranné mikiny, ale ty jsou drahé. Ale zas jsem tam brala pro malou šatovku do školky a to se myslím i cenově dalo a pořád je jak nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
2.1.14 21:16

Mam rostouci teplacky a rostouci mikinku. Material super, nezmolkovati a barva drzi. Jen u mikinky je mala dira na hlavu a nas maly ted nosi kranialni ortezu, takze pres hlavu nepretahneme, ale jinak je super. Co se tyka bodycek, tak ty jsou taky kvalitni, prijemny material, barva drzi, ale po vyprani jsou silene krive, coz se mi u jinych nestava. Ale zase malemu dobre sedi, jen vzdy teda objednavam s lodickovym vystrihem, to vzdy pisnu do poznamky k objednavce a je mi vyhoveno :-) v tom je to super. Ceny mi neprijdou vyssi, jsou adekvatni kvalite, v kramech koupim i drazsi a mene kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.1.14 21:20

Jsem zrovna v jiné diskuzi psala o oboustranné rostoucí mikině:-) byla fajn, ale ukončení kapuce vepředu se mi nelíbilo, vypadalo jak mnišskej límec a táhlo kapucu trochu dozadu plus obtížnější svlékání. Materiál ovšem super teplákovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
2.1.14 21:21

Všem vám moc děkuji. Cena je celkem vysoká, ale chci koupit pro syna nějaký hezčí kousek a nerada bych něco, co kvalitou neodpovídá.
A ještě se zeptám na ty mikinky? Syn má celkem velkou hlavu a @michee psala, že mají menší díru na hlavu. Nebude s tím problém? Jak moc menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.1.14 21:22

Ja zas nejvic chvalim pyzama. U teplaku male uplne nesedi ta guma.

• Citovat
  • Upravit
10468
2.1.14 21:23

@hofka aha, teď to čtu. Takže radši k tomu vezmu tričko a na mikinu prdím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
2.1.14 21:27

Já budu kupovat mikinu rozepínací - taky mají v nabídce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
2.1.14 21:27
@Bibi30 píše:
@hofka aha, teď to čtu. Takže radši k tomu vezmu tričko a na mikinu prdím

http://www.farmers.cz/…kiny-na-zip/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.1.14 21:33
@sovicka1 píše:
http://www.farmers.cz/…kiny-na-zip/

Jo, ty jsem obhlížela na veletrhu, vypadaly moc dobře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat