Oblečení Farmers - zkušenosti
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bibi30 ta dira je mala asi jako u tricka, coz by zas tak nevadilo, ale tim, ze je mikca oboustranna, tak je dost tlusta a nejde tak natahnout, aby se prizpusobila te hlavicce pri oblekani a svlekani. Ty Mikinky na zip vypadaji rozhodne lepe
mozna na jaro jednu malemu poridim, navic bez kapuce jsou lepsi, da se lip dat pod bundicku, nez mikca s kapuckou, pak je bud hrb na zadech, anebo nedopnu na dalsi vrstve zip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsems otvorem pro hlavu mela taky trochu problem, ale napsala jsem jim pak primo velikost, obvod a usili mi za stejnou cenu na miru.
Mikiny jsem mela moc rada! Teplaky jsou na hubenoury, to jo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zas mymu synovi vadi zip pod bradou a ty zipovy nechtel. Tak to bych taky zvazila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také myslím, že zpracování i materiály jsou kvalitní, ale problém jsme měli s velikostmi. Jak dětskými, tak dospěláckými. Vše mi přišlo tak o jednu velikost menší než by mělo být a také jsme měli problém s malými výstřihy - hlavu jsem dětem těžko protahovala!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 když já zase zip nemám ráda
ale našla jsem tam klokanky a ty mají velkou díru přes hlavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suvik píše:
Ja jsems otvorem pro hlavu mela taky trochu problem, ale napsala jsem jim pak primo velikost, obvod a usili mi za stejnou cenu na miru.Mikiny jsem mela moc rada! Teplaky jsou na hubenoury, to jo…
To není špatný nápad
pořeším to asi taky tak. A syn je hubeňour, takže by ty tepláky mohly být gut
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy2 píše:
můžu se zeptat, v čem neseděly? U nás právě super, mám děti vyžlata a konečně nějaké tepláky, co se daly v pase v pohodě regulovat.
Nektere veci byly prilis siroke a kratke, takze kdyz maly dorostl na sirku, uz mu byly kratke rukavy nebo nohavice
Ten klasicky strih teplacku sedel prakticky jen s latkovou plinou, neumim si predstavit, kdybych objednala ten rozsireny strih na latkovky
Ale to my mame u vseho, jeste ted ve dvou letech nosi nektere delsi kalhoty velikosti 74 a az ted mu jsou v pase akorat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farmers máme radi
Krasne farby prijemny material a syn je štramak
samozrejma mi mame problem s nohavicami lebo sme nizky ale široky trosku no ale zahneme gate a lietame dalej takze som spokojna
farmers doporučujem
Příspěvek upraven 10.02.14 v 22:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím, malá je docela macek na holku a nemám problém se šířkou tepláčků-máme ty rostoucí. Navíc tuším, že je tam snad na tu gumu dírka, že se dají upravit. A jak tu kdosi psal-cokoli jim napíšete, upraví na míru. S tím otvorem na hlavu to tak asi bude-uvědomuju si, že máme jednu tu šatovku a má ji taky užší…Mně teda velikosti celkem seděly, já mám tu výhodu, že to mám tady „u huby“
takže kdyby neseděly, můžu naklusat vyměnit. Jedině teda trenky pro malého-při jeho velikosti 116 jsem mu musela vzít 92/98
ale je teda chrt, je ale pravda, že to jsou nejlepší trenky, které má-pořád drží tvar, perfektně sedí, mají širokou tu gumu v pase, takže jsou příjemné na nošení-ale ty byly teda dražší no, to máme jen jedny, protože jsem mu tehdy právě nemohla sehnat žádné trenky, které by z něj nespadly
teď má vel. 122/128 a pořád je nosí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Berete někdo od Farmers kraťasy? Potřebovala bych poradit s velikostí pro kluky vysoké 98 a 104 cm. Bojím se, aby jim to neplandalo v pase, jsou takoví průměrní. Pro menšího 92/98 a pro většího 104/110?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu se zeptat: a) jak je to s výměnou či vrácením, když velikost nesedí? Vymění za jinou velikost? Peníze asi nevrací.
b) zasílají jen poštou nebo je možný i osobní odběr a případně kde.
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@montinka já jsem brala kraťasy a pirátksý šátek osobně v bráně k dětem, tam by asi i vyměnili, pokud by neseděla velikost, asi jako jinde v obchodě s oblečením
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli někdo plánujete návštěvu veletrhu příští víkend v Praze, Farmers tam mívá stánek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hrnoulek píše:
@montinka já jsem brala kraťasy a pirátksý šátek osobně v bráně k dětem, tam by asi i vyměnili, pokud by neseděla velikost, asi jako jinde v obchodě s oblečením
prosím tě jak ty kraťasy, je to spíš větší, nebo menší, nebo jak? POřád váhám, co pořídit menšímu klukovi. Rostoucí kalhoty jsem mu pořídila nakonec 104, ale trochu se bojím, že kraťasy 104/110 na něm budou moc viset a mám nutkání mu vzít menší.
Má 98 cm a budou mu 3 roky, takže věkově už by tu 92/98 mít neměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit