Oblečení Farmers - zkušenosti
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@montinka píše:
Ahoj, můžu se zeptat: a) jak je to s výměnou či vrácením, když velikost nesedí? Vymění za jinou velikost? Peníze asi nevrací.
b) zasílají jen poštou nebo je možný i osobní odběr a případně kde.
Děkuju
osobní odběr kdesi na jižní moravě, mrkni na jejich stránky, tam mají výrobnu.
Vracení a výměna zboží je bez problému, pokud se toho nezneužívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď dělala velkou objednávku za 2500 korun pro dvojčata, chci tam ale přidat ještě ty kraťasy, dodatečně, jen prostě nevím tu jednu velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 píše:
prosím tě jak ty kraťasy, je to spíš větší, nebo menší, nebo jak? POřád váhám, co pořídit menšímu klukovi. Rostoucí kalhoty jsem mu pořídila nakonec 104, ale trochu se bojím, že kraťasy 104/110 na něm budou moc viset a mám nutkání mu vzít menší.
Má 98 cm a budou mu 3 roky, takže věkově už by tu 92/98 mít neměl.
zkus hodit dotaz na Farmers přímo.. oni v pase mívají na stažení gumičky, i když je pas pružnej.. teda nevím jaký kraťasy máš vyhlídnutý. Holka měla jako mimino námořnický kraťasy a nosila je až do dvou let:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka píše:
zkus hodit dotaz na Farmers přímo.. oni v pase mívají na stažení gumičky, i když je pas pružnej.. teda nevím jaký kraťasy máš vyhlídnutý. Holka měla jako mimino námořnický kraťasy a nosila je až do dvou let:-)
http://www.farmers.cz/…kolena-hnede takové. Ke kolenům. Takže se bojím, že mu budou i dlouhé - ale tak to by šlo vyřešit nějakou záložkou… ale tak celkově nevím.
Vznést dotaz můžu, ale ta paní mě už asi zabije
Už jsem se jí dotazovala na tisíc věcí z té první objednávky, 4 z deseti objednaných věcí mi budou šít na míru, tak už je mi stydno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 píše:
http://www.farmers.cz/…kolena-hnede takové. Ke kolenům. Takže se bojím, že mu budou i dlouhé - ale tak to by šlo vyřešit nějakou záložkou… ale tak celkově nevím.Vznést dotaz můžu, ale ta paní mě už asi zabijeUž jsem se jí dotazovala na tisíc věcí z té první objednávky, 4 z deseti objednaných věcí mi budou šít na míru, tak už je mi stydno
jo, to jsou přesně ty co máme, akorát pruhovaný:-) ve větší velikosti nevím jak jsou, ale i co jsme měli tepláky, tak holce byly velký-je hubeňour a než do nich dorostla.. neprohlížela jsem si to jejich oblečení tak důkladně, ale i body mi přišla docela velká. Plánuju to zas okouknout příští sobotu na tom veletrhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka píše:
jo, to jsou přesně ty co máme, akorát pruhovaný:-) ve větší velikosti nevím jak jsou, ale i co jsme měli tepláky, tak holce byly velký-je hubeňour a než do nich dorostla.. neprohlížela jsem si to jejich oblečení tak důkladně, ale i body mi přišla docela velká. Plánuju to zas okouknout příští sobotu na tom veletrhu.
tak já mu vezmu radši ty menší a kdyžtak to vyměním.
Ty tepláky… ty jsem hodně poměřovala s těma, co má, tam mi to na tu 104 prostě vychází… taky chci, aby to déle vydrželo… snad to bude v pohdoě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky za odpověďi. Oblečení mě nadchlo, takže určitě pak do něčeho půjdu (hlavně letní věci)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď koupila i něco jetého přes MMB, docela se dá něco vybrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 ehm, já mám dítě které v 11 měsících nosí ještě některé věci vel. 3-6 měsíců (tedy nějakých 62/68);-)
krťasy jsem brala v zimě vel. 80/86 a myslím, že je bude mít trošku delší,, tedy ne ke kolenům, ale lehce pod, teď tak nějak nosí tu 74 takže by mi to mohlo i vyjít, jediné čeho se trochu bojím, aby ho neškrtil pas, nosí látkovky a ta guma mi přijde poměrně festovní, mám raději takové ty měkké pružné pasy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hrnoulek píše:
@sovicka1 ehm, já mám dítě které v 11 měsících nosí ještě některé věci vel. 3-6 měsíců (tedy nějakých 62/68);-)
krťasy jsem brala v zimě vel. 80/86 a myslím, že je bude mít trošku delší,, tedy ne ke kolenům, ale lehce pod, teď tak nějak nosí tu 74 takže by mi to mohlo i vyjít, jediné čeho se trochu bojím, aby ho neškrtil pas, nosí látkovky a ta guma mi přijde poměrně festovní, mám raději takové ty měkké pružné pasy
já jsem teda vzala 92/98 pro tříleté dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 no třeba je ten náš bude mít na příští léto bez plen zas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady pro srovnání, kraťasy velikost asi 62/68 rok po sobě:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemohla bys mi poměřit ten pas? Já totiž nechápu údaje v té tabulce velikostí - tam je třeba pro velikosti 92/98 a 104/110 uvedený pas 58 a 61 a já nevím, co to znamená, zda je to natžené, nebo v klidu, nebo jak.
Protože když jsem měřila pasy kraťasů, co kluci mají teď, tak v klidu mi to vychází tak 45 a natažené třeba až 70. A jsou to velikosti 92 a 98.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 ta velikost 80/86 má v pase ze strany na stranu 20,5cm tedy obvod 41, když to natáhnu tak, aby to úplně nebylo na doraz tak kolem 25, takež cca 50 obvod, jo délka nohavice od rozkroku je 10cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hrnoulek píše:
@sovicka1 ta velikost 80/86 má v pase ze strany na stranu 20,5cm tedy obvod 41, když to natáhnu tak, aby to úplně nebylo na doraz tak kolem 25, takež cca 50 obvod, jo délka nohavice od rozkroku je 10cm
díky, hned jdu juknot na tu jejich tabulku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit