Kolik máte doma hadříků?

1444
29.4.15 21:59

Kolik máte doma hadříků?

Zajímalo by mě, kolik má průměrná ženská doma haříků. Teď jsem četla na netu nějaký text, kde psali, že cituji: ".. v průměrném šatníku české ženy pak ale najdeme: 31 svršků, 9 kalhot, 7 šatů a 7 kabelek, 3 tenisky a 4 boty na podpatku,“
Já teda asi nejsem průměrná žena, protože toho všeho mám minimálně třikrát tolik, hlavně teda co se týče kalhot a svršků. Nakupuji tak 70% věcí nových a 30% z nějakých výběrových značkových sekáčů.
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
29.4.15 22:02

:D myslíš jako oblečení jo?? Já jsem asi ten průměr, ale nosím toho tak pětinu :D
sekáče neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739

Tak já nemám asi ani to, mám asi 20 triček, 5 svetrů, mikin teda víc, kalhot asi 5.
nakupuju ale ve slevách ptz mi přijde zbytečný dát za tričko 400,– když za nějakou dobu ho zlevní na 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

Tak u mě svršky a kalhoty cca souhlasí, kabelky mám jen 3,1× tenisky, 1×baleríny,1× boty na podpatku a 2× kozačky…Jinak moje dvouapůlletá toho má cca 3×víc než já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
29.4.15 22:05

No díky za reakce, zatím to vypadá, že jsem teda asi fakt ujetá já, ale většinu věcí kupuji taky ve výprodeji, i když většinou to jsou lepší věci, nic u Vietnamců. Tak to bych se měla nad sebou zamyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
29.4.15 22:07
@hanyny píše:
No díky za reakce, zatím to vypadá, že jsem teda asi fakt ujetá já, ale většinu věcí kupuji taky ve výprodeji, i když většinou to jsou lepší věci, nic u Vietnamců. Tak to bych se měla nad sebou zamyslet :nevim:

Uklidním Tě. Já jsem taky těžce nad průměrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021

@hanyny to se nedá podle mě tak uplně určit. Většinou jsou ženský dost „shromažďovací“ typy a nevyhodí nic třeba i deset let…
Já bych počítala jen ty nositelné kousky(ne staré a nemoderní) a to by na mě moc nesedělo-určitě nemám tolik triček nebo halenek-ale jak říkám já počítám ty „pěkné a nositelné“ :).Taky peru obden, takže na sebe pořád něco mám (a je toho i dost si myslím-skříň je pořád malá :mrgreen: ).
Bot mám mnohem víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Nejak me v tom seznamu chybi sukne:…

• Citovat
  • Upravit
2418
29.4.15 22:08

Moje šatní skříň má nadváhu a furt nemám co na sebe :mrgreen: :andel: mám toho podstatně víc, triček teda moc nemám tak pět, ale nějaké košile, halenky, rifle, šaty, sukně, kabáty, to by se dalo počítat na desítky :roll: :oops: o botách ani nemluvě, jsem hlavne ujeta na šaty a kabáty a kabátky, měla bych si skříň protřídit a vyházet to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.4.15 22:09

@hanyny Sečíst všechno, tak toho mám určitě víc jak průměr z toho textu, odhadla bych minimálně 2×-3× tolik. Teď nevyužívám všechno, ale do práce pak většinu jo, pracuju s lidma a nemůžu chodit furt ve stejném:-) Jen bot nemám nijak extrémně, máloco mi sedí a cítím se v tom pohodlně, takže bot mám míň, zato kvalitní, kabelek mám mnohem míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655

@hanyny Nejsi ujetá, protože jsem na tom v množství stejně. Minimálně trojnásobek a u bot i více. :mrgreen: Jen vše nakupuji nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450

Mnooo já mám minimum. Moje holky toho mají 100× víc, ale mám doma čuňata.

Sportovní kalhoty jedny, jedny rifle, jedny plátěné a jedny lněné. Pár trik (3× krátký, 3× dlouhý rukáv), nějaká košile, mikiny asi 4, dva svetry. Sako, sportovní bundu, softshelku.
Z bot - jedny baleríny, jedny tenisky, jedny na podpadku a žabky.

Budiž mi útěchou, že jsem v posledních třech měsících rapidně zhubla a šatník obnovuju pozvolna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
29.4.15 22:10

Kabelek asi 10 kusů, nosím 3. Kozačky 4×, tenisky 3×, lodiček a balerínek asi 10 kusů, + žabky. Kalhot kolem 20 kusů, trik a halenek odhaduji kolem 50 kusů, mikče a svetry asi 10 kusů. Bund kolem 10 kusů… Paráda… :palec:
A víte co? Do ničeho se nevlezu, nosím jen asi dvoje legíny a jedny rifle a pár trik. Po porodu se mi zbortila klenba, takže obleču max žabky, dvoje tenisky a dvoje zimní boty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
29.4.15 22:11

Já jsem tu četla nějakou starší diskuzi na podobné téma, kde paní měla opačný problém, že si nekoupila nic, měla 1 rifle, jinak jen tepláky a třeba jen 10 kalhotek, to mě vyděsilo, že někdo to může mít i takto, to by mě zabilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
29.4.15 22:11

Tak jájsme teda asi podprůměr :-D 31 svršků - tak pokud jsou myšleny mikči, budny a vesty ani omylem :D kalhoty, no možná, ale nosím tak troje :D šaty ani jedny, tenisky 4× a boty na podpatku - na to, abych si zvrkla nohu mě stačí ty tenisky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat