Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V panelaku mame buldocka a poulicni smesku.
U malych psu je jedno jestli je jeden nebo dva ![]()
Ahoj, my máme v bytě 3+1 jednu psí holku kříženec jezevčík s kníračem…viz foto
. Druhého jsem taky chtěla ale tahle naše hrozně líná a dvě takové už bych nepřežila. Chlupy mám i v koupelně v jídle no prostě všude
![]()
Jednu dobu jsme měli 4 německé ovčáky
Jinak dva byl stabilní stav ![]()
Mám 2 - jorka a retrívra. K dítěti to je někdy náročný - malý obalený chlupama, občas leze do misky, pelíšku, okusuje hračky..ale zase si s nima kolikrát hraje - podává jim plyšáky, honí se s nima atd. a jsou spokojení. Já jsem spokojená, co jsem rezignovala na chlív a uklidňuju se, že bude mít alespoň lepší imunitu
jen co je dost náročné je venčení, než se dostanu se psem, kočárem z paneláku, jinak žádné mínus nevidím ![]()
Ahojky, teď bydlíme v 3+1, ale před rokem v 1+1 se dvěma Jorkšíračkama a úplně v pohodě, jsou to gaučáci a když jsou samy doma tak aspoň nedělají bordel
vážně bych malý hafany neřešila ![]()
Moje kámoška, bydlí v byte, a mají 2 psy a taky 6 mesační díte. Ale ony mejí jedného menšího psa, a jednoho vetšího. No nevim, podle mne to je normálni mít 2 psy.
![]()
Zatím máme v bytě (2+kk - za rok stěhování do většího) jednu cca 9 kg psí slečnu-„útulkáčku“, ale ráda bych časem ještě jednoho pejska (spíš fenku). Jsem ráda, že tady čtu hlavně pozitivní ohlasy ![]()
Jsem moc rada, že máte taky více mazliku doma pohromadě
už koukám po útulcích a těším se až si nějakého mensiho pejska vezmeme domu
![]()
Brácha se švagrovou mají dva velké - retrívra a kříženku asi labradora s dobrmanem, či co je Megan zač. Oba měli psa předtím, než se poznali. K tomu dvouletou holčičku, byt 3 + 1. My máme 2 + 1 a jednoho psa. Druhého bych si nepořídila, to bychom se už nevešli.
@RadkaCh píše:
to ty dvě místnosti zaberou pejsci a na vás zbyla už jen jedna, že?
Právě že ne
máme velkou šatnu, pracovnu (momentálně skladiště
) a všichni sme v obyváku ![]()
Tak jsem exot
V bytě 1+1 (ale obýváme jen jednu místnost, ve druhé má dítě postýlku, aby měl klid) jsme dva dospělí, 7 měsíční dítě a 4 psy - dvě dospělé a 2 půlroční štěňata
ale od zítra nás čeká krásný byteček 4+1 s obrovskou loukou u baráku. já se tááák těším ![]()
Po stěhování z domečku do bytu tady mám maličkou kříženku, pak dvacetikilovou fenku australského ovčáka a pro druhou australačku si jedu za dva měsíce… byt je malej 2kk, třetí patro bez výtahu a k tomu ještě dvouletý uličník ![]()
ale jinak jsem úúúúúúúúúúplně normální ![]()