Kolik máte psů v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
11.3.13 08:13

V panelaku mame buldocka a poulicni smesku.
U malych psu je jedno jestli je jeden nebo dva ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
11.3.13 08:16

Ahoj, my máme v bytě 3+1 jednu psí holku kříženec jezevčík s kníračem…viz foto :). Druhého jsem taky chtěla ale tahle naše hrozně líná a dvě takové už bych nepřežila. Chlupy mám i v koupelně v jídle no prostě všude :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2182
11.3.13 08:27

Jednu dobu jsme měli 4 německé ovčáky :-) Jinak dva byl stabilní stav :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
11.3.13 08:50

Mám 2 - jorka a retrívra. K dítěti to je někdy náročný - malý obalený chlupama, občas leze do misky, pelíšku, okusuje hračky..ale zase si s nima kolikrát hraje - podává jim plyšáky, honí se s nima atd. a jsou spokojení. Já jsem spokojená, co jsem rezignovala na chlív a uklidňuju se, že bude mít alespoň lepší imunitu :mrgreen: jen co je dost náročné je venčení, než se dostanu se psem, kočárem z paneláku, jinak žádné mínus nevidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.3.13 08:51

Ahojky, teď bydlíme v 3+1, ale před rokem v 1+1 se dvěma Jorkšíračkama a úplně v pohodě, jsou to gaučáci a když jsou samy doma tak aspoň nedělají bordel :-)vážně bych malý hafany neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.3.13 10:20

...

Moje kámoška, bydlí v byte, a mají 2 psy a taky 6 mesační díte. Ale ony mejí jedného menšího psa, a jednoho vetšího. No nevim, podle mne to je normálni mít 2 psy. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
11.3.13 11:37

Zatím máme v bytě (2+kk - za rok stěhování do většího) jednu cca 9 kg psí slečnu-„útulkáčku“, ale ráda bych časem ještě jednoho pejska (spíš fenku). Jsem ráda, že tady čtu hlavně pozitivní ohlasy :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
458
11.3.13 12:33

Jsem moc rada, že máte taky více mazliku doma pohromadě :) už koukám po útulcích a těším se až si nějakého mensiho pejska vezmeme domu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.3.13 13:17

Brácha se švagrovou mají dva velké - retrívra a kříženku asi labradora s dobrmanem, či co je Megan zač. Oba měli psa předtím, než se poznali. K tomu dvouletou holčičku, byt 3 + 1. My máme 2 + 1 a jednoho psa. Druhého bych si nepořídila, to bychom se už nevešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.13 15:34
@RadkaCh píše:
to ty dvě místnosti zaberou pejsci a na vás zbyla už jen jedna, že? :lol:

Právě že ne :lol: máme velkou šatnu, pracovnu (momentálně skladiště :lol: ) a všichni sme v obyváku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
14.3.13 15:43

Tak jsem exot :) V bytě 1+1 (ale obýváme jen jednu místnost, ve druhé má dítě postýlku, aby měl klid) jsme dva dospělí, 7 měsíční dítě a 4 psy - dvě dospělé a 2 půlroční štěňata :D ale od zítra nás čeká krásný byteček 4+1 s obrovskou loukou u baráku. já se tááák těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.3.13 13:12

@Granda super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.3.13 17:04

Po stěhování z domečku do bytu tady mám maličkou kříženku, pak dvacetikilovou fenku australského ovčáka a pro druhou australačku si jedu za dva měsíce… byt je malej 2kk, třetí patro bez výtahu a k tomu ještě dvouletý uličník :)
ale jinak jsem úúúúúúúúúúplně normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.3.13 17:11

Mám ve 4+1 psa a kocoura

• Citovat
  • Upravit
2435
16.3.13 20:48

@Helik123 to ještě jde :-D