Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bydlela jsem v 1+1 se třema psama a k tomu jsem depozitovala pejsky z útulků, pak s přítelem v jednom pokoji u jeho rodičů se čtyřma a teď jich máme pět ![]()
Na jaře jsem se přestěhovali do baráčku, ale i tak jsou čtyři vevnitř, jen to venčení je trochu jednodušší, že ráno je je jen vypustím na zahradu ![]()
(Máme GR 30kg, křížence NO a ČSV 45kg a voříšky 20kg, 11kg a 8 kg)
Příspěvek upraven 19.03.13 v 18:07
Psa mám jednoho a myslím, že je to do bytu ažaž. Ale já mám teda kokra (nějak nejsem na čivavy apod.).
Dřív jsem měla i dvě kočky (vše v bytě), ale ty jsem po přestěhování nechala u mamči.
Dobry vecer
Ja mam doma v panelaku 3+1 3 psy, 2× knírače a jezivcik. Tady v panelaku mam problemy ze psi sekaj, ale jen kdyz nekdo prijde do bytu, jinak je ticho. Jinak pred tim jsem mela skuzku z druztvo ze nase psi mame nechat utratit, to ne hrozi. Ale ted je zakon ze pes je clen rodiny. Tak kdybych mela doma misto psi, 3 deti taky je mam utratit.
Omlouvam se ale sou to SVINE. ![]()
My sice nemáme děti, ale máme tři psy. Dva jorky a jednoho středně velkého x. Jedna čivava a dvě určitě není rozdíl a té Vaší bude líp když bude mít někoho k sobě
Necítí se pak tak sama. Naše dvě jorkšířice nedají bez sebe ani ránu.
My jsme měli v chalupě (obyvatelné 1+1) dva velké psy - kříženou rotweilerku a německého boxera. bylo to skvělý, máme na to super vzpomínky, ale bohužel s dvojčaty to nešlo dohromady
takže teď je doma jen boxík a úplně v pohodě… akorát to uklízení bylo horší
ale malé plemeno bych vůbec neřešila, určitě jim bude líp ve dvou když nebudete doma ![]()
@ghostfriend píše:
Dobry vecer
Ja mam doma v panelaku 3+1 3 psy, 2× knírače a jezivcik. Tady v panelaku mam problemy ze psi sekaj, ale jen kdyz nekdo prijde do bytu, jinak je ticho. Jinak pred tim jsem mela skuzku z druztvo ze nase psi mame nechat utratit, to ne hrozi. Ale ted je zakon ze pes je clen rodiny. Tak kdybych mela doma misto psi, 3 deti taky je mam utratit.
Omlouvam se ale sou to SVINE.
Co to je za zákon přesně? I když to majitel nepovolil mít v byte psa tak můžeme. když je ten zakon?