Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, já ho měla v hluboke korbe Jane, te nejmensi a pohoda. vešel se tam pěkně. Ale do tří let tedy opravdu nevydrží, u nás byly hraniční 2 roky a to je dcerka standartně velká.
Do tří let nevím, ale neteř má 2,5roku a vozí se v něm pořád…
Je úžasnej letos jsem ho koupila i synovi v barvě ultramarine a jsme nadšení..
Do hluboké korby ho dáš bez problémů, nahoře ho trochu stáhneš u hlavičky a dole zahrneš a bude sedět perfektně. ![]()
Díky, na tříleté dítě snad už nebude třeba
Šlo mi spíš o to, jestli právě není moc obrovský a nebude zbytečně překážet, když budu v zimě vozit v hlubokém kočárku už půlroční miminko.
Podle fotek nejde spodní část fusaku rozevřít - dá se tedy pohodlně miminko vyndavat a dávat zpět, když už je fusak v kočárku (např. u doktorky apod.)? Nebo spíš nejdřív zabalit do fusaku a pak teprve dát do kočárku? Váhám mezi tímto a „mumií“ se zipem uprostřed, jestli by ta právě na manipulaci v korbičce nebyla pohodlnější…
@La4 píše:
Podle fotek nejde spodní část fusaku rozevřít - dá se tedy pohodlně miminko vyndavat a dávat zpět, když už je fusak v kočárku (např. u doktorky apod.)? Nebo spíš nejdřív zabalit do fusaku a pak teprve dát do kočárku? Váhám mezi tímto a „mumií“ se zipem uprostřed, jestli by ta právě na manipulaci v korbičce nebyla pohodlnější…
Dítě se z Lodgeru fusaku vyndává perfektně. Ty dvě boční části se rozevřou směrem ven z kočárku a ta spodní část se dá ohrnout trochu ven od nožiček, když chceš dítě vytáhnout z kočárku. Žádný problém v tom nevidím
Já měla i emitex, ale musím říct, že na manipulaci mi příjde vhodnější lodger než mumie. Ale záleží na každé mamince co jí vyhovuje… ![]()
Ahoj obnovuji diskuzi, máte prosím někdo zkušenost s tímto fusakem? https://www.mall.cz/…or-zinc-rosa?…
Líbí se mi, že jdou jednotlivé vrstvy odepnout a použít zvlášť. Bohužel je tohle jediný co jsem nasla, u kterého to jde ![]()
Existuje ještě nějaký s touto “funkcí”?
Taky jsem našla recenze, že se do něj pak nevejde větší dítě ![]()
Díky za všechny tipy a rady ![]()
Ahoj obnovuji diskuzi, máte prosím někdo zkušenost s tímto fusakem? https://www.mall.cz/…or-zinc-rosa?…
Líbí se mi, že jdou jednotlivé vrstvy odepnout a použít zvlášť. Bohužel je tohle jediný co jsem nasla, u kterého to jde ![]()
Mne teda prijde naprosto v pohode. Mame Dorjana. Ale ja jsem asi divna, nacpala jsem ho i do autosedacky a taky mi to prislo v pohode. Staci stahnout u hlavy a je to v pohode.
Jo a trilete dite do nej nenatesnas, mam doma jeden vzorek a uz ho pulka couha ven a to neni zadny obrik.