Zavinovačka do autosedačky Recenze

Fotoalbum tématu (8) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
ZandaU
Kecalka 235 příspěvků 23.10.14 14:14
Zavinovačka do autosedačky Recenze

Prosím o recenze na zavinovačky do autosedačky? čekáme cca do týdne miminko a zajímalo by mě jaká se vám nejvíce osvědčila. Mě zaujala tato od Red Castle Zavinovačka Babynomade jen mi přijde dost slabá natož že píší zimní. Máte ji někdo? Nebo prosím fota miminek v jinejch zavinovačkách. Jistě to tady ocenní více maminek

Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
michee
Závislačka 3589 příspěvků 23.10.14 14:19

My meli tuto: https://www.malvik.cz/…by-Wrap-Leaf teda moc jsme ji neuzili, protoze maly je dubnovy a bylo celkem teplo :-) delaji i zimni verzi. Ta tenci verze je fakt dobra, hlavne se da pouzit na vic zpusobu, my ji nejcasteji pouzivali do kocarku a jako decku.

martina.se
Hvězda diskuse 56918 příspěvků 23.10.14 14:19

@ZandaU vy v autě netopíte? :think: my tedy jo - nepořizovala jsem žádnou, do auta stačí obyč fleece deka :think: Hodně dobré recenze jsou na emitex do autosedačky..

dani24687
Neúnavná pisatelka 15428 příspěvků 23.10.14 14:22
@martina.se píše:
@ZandaU vy v autě netopíte? :think: my tedy jo - nepořizovala jsem žádnou, do auta stačí obyč fleece deka :think: Hodně dobré recenze jsou na emitex do autosedačky..
:-D ze jo :-D

Budeme mit oba zimni a nic takovyho jsme nikdy nemeli.

martina.se
Hvězda diskuse 56918 příspěvků 23.10.14 14:23
@dani24687 píše: :-D ze jo :-DBudeme mit oba zimni a nic takovyho jsme nikdy nemeli.

no jako já to nemyslím jako provokaci, ovšem my v autě topíme a kdyby mrně bylo ve fusaku, tak se upeče.. na cestu do auta přikrývám dekou, ve chvíli, kdy se roztopí odkrývám, je v mikině a gatích :think:

ZandaU
Kecalka 235 příspěvků 23.10.14 14:25
@martina.se píše:
@ZandaU vy v autě netopíte? :think: my tedy jo - nepořizovala jsem žádnou, do auta stačí obyč fleece deka :think: Hodně dobré recenze jsou na emitex do autosedačky..
:) Topíme jen mám kočárek kam si mohu dát i autosedačku tak bych chtěla mít pro případ cácorku v teple i v autosedač­ceabych ji nemusela do auta dávat v zimě v kombinéze ale na delší cestu jen v něčem lehčím a tím pádem ze zavinovačky lehce odkrýt nebo přikrýt.
martina.se
Hvězda diskuse 56918 příspěvků 23.10.14 14:27
@ZandaU píše: :) Topíme jen mám kočárek kam si mohu dát i autosedačku tak bych chtěla mít pro případ cácorku v teple i v autosedač­ceabych ji nemusela do auta dávat v zimě v kombinéze ale na delší cestu jen v něčem lehčím a tím pádem ze zavinovačky lehce odkrýt nebo přikrýt.

jo tááák :mrgreen: tak to se omlouvám :kytka: njn, dinosaurus, nevozím dítko v autosedačce na kočárku :lol: :hug:

dani24687
Neúnavná pisatelka 15428 příspěvků 23.10.14 14:28
@martina.se píše:
no jako já to nemyslím jako provokaci, ovšem my v autě topíme a kdyby mrně bylo ve fusaku, tak se upeče.. na cestu do auta přikrývám dekou, ve chvíli, kdy se roztopí odkrývám, je v mikině a gatích :think:

Meli jsme maleho v kombineze a tu jsem mu v aute rozepnula.

Sluka
Generální žvanilka 20157 příspěvků 23.10.14 14:30

@ZandaU Pro prvního jsem koupila Aesthetic zavinovačku (bohužel, nemohu vložit odkaz, protože stránky firmy Aesthetic jsou eMiminem z mě neznámých důvodů blokovány)
a použila jsem ji snad jednou, při převozu z porodnice domů. Venku na ty dvě vetřiny mezi porodkou a autem to bylo asi fajn, ale ve vytopeném autě se mimino slušně pařilo. Takže pak jsem dávali už jen deku a spíš teplejší oblečení.

ZandaU
Kecalka 235 příspěvků 23.10.14 14:34
@Sluka píše:
@ZandaU Pro prvního jsem koupila Aesthetic zavinovačku (bohužel, nemohu vložit odkaz, protože stránky firmy Aesthetic jsou eMiminem z mě neznámých důvodů blokovány)
a použila jsem ji snad jednou, při převozu z porodnice domů. Venku na ty dvě vetřiny mezi porodkou a autem to bylo asi fajn, ale ve vytopeném autě se mimino slušně pařilo. Takže pak jsem dávali už jen deku a spíš teplejší oblečení.
:kytka: Děkuji
Sluka
Generální žvanilka 20157 příspěvků 23.10.14 14:35
@ZandaU píše: :) Topíme jen mám kočárek kam si mohu dát i autosedačku tak bych chtěla mít pro případ cácorku v teple i v autosedač­ceabych ji nemusela do auta dávat v zimě v kombinéze ale na delší cestu jen v něčem lehčím a tím pádem ze zavinovačky lehce odkrýt nebo přikrýt.

Kočárky s upěvněním autosedačky typu vajíčko jsou, troufám si tvrdit, dnes všechny. Nicméně ber v potaz, že ve vajíčku je mimino, které ještě neumí sedět, bez vyvinutých zádových svalů, v pro něj zdravotně nevyhovující poloze. I proto se doporučuje pobyt v autosedačkách minimalizovat, a nenechat tam dítě soustavně snad víc než dvě hodiny, jestli si to ještě správně pamatuji.

ZandaU
Kecalka 235 příspěvků 23.10.14 14:36
@martina.se píše:
jo tááák :mrgreen: tak to se omlouvám :kytka: njn, dinosaurus, nevozím dítko v autosedačce na kočárku :lol: :hug:

není za co se omlouvat já na první mimi zavinovačku neměla též jsem používala jen deku jelikož jsem neměla ani autosedačku na kočárek. Jen ted všude vidím že když už jednou maminky k lékaři či nákup tak mají autosedačku a v tom mimi v zavinovačce či fusaku. Proto mě zajímá názor zda pořídit nebo ne. Ale jak tak koukám nic extra důležitého to tedy není :)

marrlinka
Závislačka 2997 příspěvků 23.10.14 14:38

Měla jsem od emitexu něco takového . Užila jsem ji na podzim a jaro místo deky do kočárku a do auta. V zimě pak jen do auta. Záleží, jak moc jezdíš a kam. My jsme hodně jezdili, dost jsme ji využili. V autě bylo supr, že se jen rozepnul sucháč a dítě se odkrylo, aby se nepotilo.
Zrovna do tohohle podle mě nemá smysl extra investovat. Víc ne těch 600, co jsem dala do emitexu, bych do tohohle nevrazila.
Zdála se mi zpočátku taky slabá, ale tak je to vlastně jen na přechod do auta a než se zatopí, případně když pak jdeš ven, přehodila jsem ped dítě ještě tlustou deku a na vajíčko třeba pláštěnu.

Sluka
Generální žvanilka 20157 příspěvků 23.10.14 14:41

Dokud dětli ležely přes zimu v kočáře, asi nejvíc jsme využili fleecové kombonézy s přetahováním rukou i noohou od české firmy Golem
 http://www.vperince.cz/…a-ruzova.jpg

Raduš.ka44
Kelišová 7193 příspěvků 23.10.14 15:02

Měla jsem pro prvního syna a mám připravený pro druhého syna španělský pytel, na cestu do auta ho zapnu, v autě jednoduše rozepnu, ať mu není horko. Byla jsem s ním spokojená.

Stránka:  1 2 Další »
Váš příspěvek
Reklama

Poslední články

Make-up pro děti: Legrace, nebo nebezpečí?

Těžko obhájíte, že se make-up hodí jen pro dospělé, když v hračkářstvích... číst dále >

Každá ponožka jiná na podporu lidí s Downovým syndromem

21. března je Světový den Downova syndromu, který bývá označován také jako... číst dále >

Články z Expres.cz

Česká novinářka Engelová: Pro Terezu je trest výhra, na odvolání bude čekat roky

Téměř devět let v pákistánském vězená si bude muset odsedět Češka Tereza... číst dále >

Jsi nula, opustil jsi rodinu! Fanoušci grilují Plekance za vyjádření k soudu

Velká spousta lidí mu v rozvodové bitvě, vítězoslavné výkřiky na internetu si... číst dále >