Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosim vas, mate nekdo tuseni, alespon v radu stokorun, tisicikorun, kolik zhruba muze stat privatni vysetreni ortopedem? Zijeme v zahranici a objednala jsem maleho k ortopedovi v CR, tak abych mela predstavu.
Dekuji mockrat, jestli nekdo vi a napise!
No to ma kazdy privatni ortoped svuj cenik. Nekdo si uctuje stovky nekdo tisice. I podle toho zda jdes v Praze nebo Karvine. Koukni se na stranky toho ortopeda zda tam ma cenik nebo mu napis.
@Klementyna Nevím, jestli Ti to pomůže, ale za prevenci kyčlí, kde se dělá UZ, platí VZP 197,88 kč (to jsem našla v loňském výpisu dokumentace)
Tady je třeba jeden ceník
http://www.shape.cz/…olomouc.html
@Klementyna píše:
Ahoj holky, prosim vas, mate nekdo tuseni, alespon v radu stokorun, tisicikorun, kolik zhruba muze stat privatni vysetreni ortopedem? Zijeme v zahranici a objednala jsem maleho k ortopedovi v CR, tak abych mela predstavu.
Dekuji mockrat, jestli nekdo vi a napise!
Hodně bude záležet na tom, jaká další vyšetření budou potřeba-rentgen,ultrazvuk.Tam platby naskakují docela dost.
Barusak - to neni privatni ortoped, proste normalni ortoped na poliklinice, jen budeme muset platit cele vysetreni sami, tak predpokladam, ze cenik bude mit jako kazdy bezny ortoped…
Danyk - diky, to je presne ono, je to na malem meste, jen ten nas tam nema zadny cennik uvedeny, ale asi to bude podobne.
Super, ty ceny me potesily, jak nemam predstavu, tak jsem si rikala, aby to nebyly treba tri tisice… ![]()
Lasicka - mne jde vylozene o konzultaci, aby se podival na maleho nozky, pripadne ten rentgen, jestli bude potreba, ale jen aby vylozene rekl, co si mysli, jestli je to jeste v norme, nebo bude potrebovat nejake leceni, to uz bych si pak vsechno zaridila tady u nas, ale tu konzultaci bych rada v Cesku.
Co jsem pracovala na neurologii a byl samoplátce, tak lékařka to brala také dle ceníku co dostává platbu od pojišťovny.
Jen vím, že vyšetření už jsou dražší. Třeba odběr krve,rentgen…ale to uvidíš.
@Klementyna píše:
Lasicka - mne jde vylozene o konzultaci, aby se podival na maleho nozky, pripadne ten rentgen, jestli bude potreba, ale jen aby vylozene rekl, co si mysli, jestli je to jeste v norme, nebo bude potrebovat nejake leceni, to uz bych si pak vsechno zaridila tady u nas, ale tu konzultaci bych rada v Cesku.
Tak to drahé nebude, neboj. A často lékaři řeknou i méně peněz, než od pojišťovny.
Ja bych napsala ortopedovi ke kteremu chces jit. Cennik ktery ti poslali je pro ti co nemaj doporuceni od sveho doktora a jdou primo k ortopedovi ale maji pojisteni. Jestli jsem dobre pochopila tak ty a ani dite pojisteni nemate.
Tady jsou další ceny… sice jiný orgány, ale není to tak děsivý, jak by člověk čekal. UZ ledvin proplácí pojišťovna taky kolem 200 kč, rtg hrudníku 155 kč, kontrolu ortopedem mám za 120 kč, denzitometrie 500 kč, vyšetření internistou 480 kč. Ani císař není drahej necelejch 6000 + anestézie.
Holky, diky moc vsem, proste teda pocitam tak do tisicovky.. Jako i kdyby to bylo vic, tak to zaplatim, jen je dobre predem vedet, aby mi pak nespadla celist a nemela jsem na to treba… ![]()
Janka - mam zkusenosti u jinych odbornych lekaru, ze je jedno, jestli jsi poslana doktorem, nebo ne, proste kdyz to neni na pojistovnu, tak ty ceny uz pak jsou stejne pro kazdeho… alespon to tak vzdy zatim bylo…
@danyk píše:
Tady jsou další ceny… sice jiný orgány, ale není to tak děsivý, jak by člověk čekal. UZ ledvin proplácí pojišťovna taky kolem 200 kč, rtg hrudníku 155 kč, kontrolu ortopedem mám za 120 kč, denzitometrie 500 kč, vyšetření internistou 480 kč. Ani císař není drahej necelejch 6000 + anestézie.
Ty jo, císař 6000 Kč + anestezie. Hmm, tak tolik stál císař kamarádku u feny jezevčíka
Já myslela, pojišťovna u žen platí za to více.