Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
**ahoj, chtěla jsem se zeptat, kolik vy platíte u zubaře.. byla jsem u zubaře asi po 2letech
a zjistila jsem, že chce za tmavou plombu 1700,– kč a za světlou rsp.bílou 2100,–kč.. je to normální??
**díky
Tak mě to příjde hodně…já ted byla na dvou bílých plombách..a jedna za 500,– ..podotýkám, u soukromého zubaře v Praze..tak proto se mi toto zdá moc..ale věřím, že si to někdo klidně řekne..
Tak za tmavou plobmu jsem platila max 250 Kč.Bílou taky za pětikilo.To je nějak moc ![]()
Neplatím nic(za tmavou), ale předtím jsem byla u zubaře, který po mě začal něco chtít, aniž by na to měl právo. Z morálních důvodů jsem odešla, nemůžu takovému člověku svěřit svoje zdraví.
Za světlou dozadu bych platila cca 1000.
mona.k.79 píše:
**ahoj, chtěla jsem se zeptat, kolik vy platíte u zubaře.. byla jsem u zubaře asi po 2letecha zjistila jsem, že chce za tmavou plombu 1700,– kč a za světlou rsp.bílou 2100,–kč.. je to normální??
**díky
Tak to asi nemá smlouvu s pojištovnou. Já třeba chodím na soukromou kliniku a taky za bílé plomby platím cca 1500 - 2000 Kč, ale zase tam vidím rozdíl v kvalitě práce ![]()
Asi pred mesicem tu byla diskuse na uplne stejne tema, zkus najit, bylo tam hodne odpovedi.
Jinak ja dala zrovna vcera 5tis za jednu! keramickou vypln na pristroji Cerec. Strasny.
Lo píše:
![]()
![]()
Tak mě to příjde hodně…já ted byla na dvou bílých plombách..a jedna za 500,– ..podotýkám, u soukromého zubaře v Praze..tak proto se mi toto zdá moc..ale věřím, že si to někdo klidně řekne..
Tak tuhle částku jsem platila u zubaře před 5 lety, byl soukromý a měl smlouvu s pojištovnou.
Tmavou plombu máme zdarma u našeho zubaře,za bílou jsem platila zhruba 800kč.
Ty bláho, já teda neplatím u zubaře nic (za tmavou plombu). Kdyby byly takový pálky jen za výplně do zubů běžný, tak snad většině lidí ani nezbyde na jídlo ![]()
no prááávě.. je to naturdent ve vysočanech a doktoři prostě neberou, je to mazec..
taky si to nemůžu dovolit.. a to mi ještě bylo řečeno od mudry, že nejsem OCHOTNÁ INVESTOVAT DO ZUBŮ.
ale že nato prostě nemam, to jí asi nenapadlo..
**tak jak tak čtu normální zubař nechce 2tis. tak s hledáním nového, to bude peklo.. díky moc za info.. já myslela že chtěj všichni snad tolik, to by mě trefil šlak asi…
u zubaře platím pouze těch 30,–Kč co je za návštěvu. Za plomby ani nic jiného jsem ani nikdy nic neplatila.
Já dostala bílou na přední zuby u jednoho zubaře za 700 a u druhého při opravě zadarmo
To je fakt dost
Pokud nemá smlouvu s pojišťovnama , tak jo, ale určitě najdeš levnějšího
Běžná cena je do 400 za tmavou a okolo 1000 za bílou. Ale záleží na materiálu a na tom, zda má vlastní nebo pronajatou ordinaci (teda jaké jsou jeho náklady).
JVP píše:**no právě, já jsem hledala, ale oni nikde neberou.. to by mě teda zajímalo, tak chodíte k zubaři vy??? jsem zoufalá…
To je fakt dostPokud nemá smlouvu s pojišťovnama , tak jo, ale určitě najdeš levnějšího
Běžná cena je do 400 za tmavou a okolo 1000 za bílou. Ale záleží na materiálu a na tom, zda má vlastní nebo pronajatou ordinaci (teda jaké jsou jeho náklady).