Udržení tělesné teploty

Anonymní
1.12.11 10:15

Udržení tělesné teploty

Ahoj holky,
mám deset dní po porodu a objevil se u mě problém. V noci nejsem schopná udržet tělesnou teplotu. Buď mám zimnici nebo se neskutečně potím. Musím spát v tom nejteplejším pyžamu pod dvěma dekama, jinak se klepu jak ratlík, takže se potím, jak vytáhnu byť jen kus ruky, tak se rozklepu. Měla jste to některá taky? Kdy vás to přešlo? Co vám pomohlo?
Díky moc za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
1.12.11 10:19

Tohle jsem měla celé šestinedělí a to u obou dětí. V noci jsem se budila zimou, tak jsem se zahrabávala, co to šlo. Když mě pak miminko budilo na kojení, tak jsem vstávala úplně propocená (no, do té zimy mimo peřinu to bylo fakt super). Peřiny jsem musela každý den větrat a často prát. Ale jak říkám, „jen“ v šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
1.12.11 10:20

Já teda neměla zimnice, ale každou noc jsem se totálně zpotila :zed: přešlo to po pár týdnech, možná šestinedělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 10:29

Pokud by to bylo jen šestinedělí, tak to přežiju :lol: Jen jsem se bála, aby to nebylo způsobeno komplikovaným porodem…

• Citovat
  • Upravit
9454
1.12.11 10:30

me byla silena zima celou dobu co sem byla tehotna…a myslim ze do ted je mi vetsi zima nez mi byvala pred porodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
1.12.11 10:36

Taky jsem to mela. Preslo to po sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
1.12.11 10:54

ahoj, ja jsem to po porodu mela taky, preslo to zhruba po mesici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
1.12.11 11:00

taky to tak mám, vždycky sem byla „studenej odchov“, stačilo mi doma chladněji a na návštěvách mi všude bylo horko, ale teď po porodu sem zimomřivá celý dny, i když tu topíme kvůli malýmu víc než kdy dřív, tak u telky sedím v dece, ale přitom v noci na kojení se vzbudím celá propocená… :zed:
taky doufám, že je to hormonama v šestinedělí, jinak se picnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.11 11:23

Taky jsem to tak měla, u mě to trvalo cca ty dva měsíce. První dny doma mi byla hrozná zima a pak jsem se pro změnu zase začala příšerně potit. Jsou to určitě hormony, mělo by se to po tom šestinedělí upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí