Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,máte někdo prosím zkušenost s tímto onemocněním,říká se také zánět jícnu.Mám s tím problém od dvaceti,beru často léky,ale zánět se stále opakuje.Včera jsem byla na vyšetření a mám těžký zánět jícnu už poněkolikaté,také mám drobnou brániční kýlu,která prý zatím není potřeba řešit chirurgicky.Když pominu,jak to někdy bolí a že nemohu skoro nic jíst a beru stále léky,mám strach,co bude dále,aby se z toho časem nevyvinulo to nejhorší.Mám to bohužel ještě zkomplikované o další nemoce,léčím se s vyhřezlou ploténku,občas beru antirevmatika a po porodu jsem měla komplikace a brala 2měsíce antibiotika.Bohužel mám nyní zánět dělohy a močáku a láduji se opět silnýma antibiotikama.Všechny tyto léky můj jícen ještě více dráždí.Ještě mě pan doktor postrašil možným zánětem střev po antibiotikách.Ale jak z toho ven,neporadil.Už mám někdy pocit,že jsem v minulém životě provedla něco zlého,dva roky mi stále něco je,jen lítám po doktorech
Budu ráda,když se někdo objeví a poradí s jakoukoli mojí chorobou,jak na ní vyzrát
Díky.
Dobrý večer, Mám refluxní chorobu jícnu s obrazem skluzné jícnové kýly..Před 4lety jsem byla na gastroskopii kde mi toto potvrdily nyní jsem objednana znova protože mám velké bolesti na hrudi, sucho v ústech, pocit cizího tělesa v krku, bolestivé polikání a kdoví co ještě..Jsem na prášky bojím se žemi najdou něco vážnějšího než zánět jícnu. S těma bolestma co mám to je strašné..Eva