Krev v pupíku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.11.11 21:23

Krev v pupíku

Ahoj, mam takový menší problém. Jsem silnější takže mam místo pupíku jen takovou díru :lol: ale ted k problému, pupík si čistím ušní tyčinkou ale za poslední dobu pozoruji že mám v něm takový žlutý zapáchající výtok a posledních pár dní mi z něj teče krev, občas jí mám kolem něj zaschlou, pupík vyčistím i zevnitř a jemně ale furt je tam krev (čerstvá)
Nevíte co to může být a jak se toho zbavit? :,(
Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
28.11.11 21:25

Podle mě by to mohla být i nějaká mykoza nebo něco,tak zajdi k dr. nebo na kožní,něco ti na to napíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.11 21:48

Mě se právě k dr. moc nechce. Třeba by na to něco pomohlo co se dá koupit volně, jenže nevím co :think:

• Citovat
  • Upravit
16694
28.11.11 21:49

tak nějakou desinfekci. Mě se hrozně osvědčila betadinová mastička. Pokud nechceš k dr., tak zkus něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.11.11 21:51

Manželovi kdysi taky krvácel pupík.. Ale dr mu na to dali jen nějakou mastičku, zalepili a bylo to. Dodnes nevíme, co to bylo :nevim: . I ho to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.11 22:06

Mě to právě taky bolí ale jen když si na něj sáhnu.

• Citovat
  • Upravit
14020
28.11.11 22:17

Může to být nějaká plíseň, skoš raději na kožní. Každopádně bych do pupku moc nevrtala kvůli infekci, je tam dost tenká kůže.
Možná zkus imazol krém pastu - ten je na mokvající myk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.11.11 22:33

Mylsím, že tam máš beďara(vřed) nebo píštěl. Vřed se je schopnej zahojit ale píštěl zlobí dlouho. Dala bych si tam mastičku ICHTOXYL ta by měla všechen bordel vytáhnout a pak nějakou desinfekci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
28.11.11 22:59

Taky to mívám,ve sprše umýt vodou a mýdlem,pak pořádně pročistit lihem,a já jsem si to mazala obyč krémem,když to bylo moc suché.Je to tím,jak se potíme mezi špekama :-D

• Citovat
  • Upravit
6926
28.11.11 23:12
levmah28 píše:
Je to tím,jak se potíme mezi špekama :-D

:lol: Tak aspoň vím, co mě taky může díky „super“ postavě potkat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Freelko
25.12.12 08:25

Mám to samé

Právě mám přesně to, co psal „Anonym“. Teče mi krev, a mám v něm takový škaredý žlutý bordel. Jsem taky silnější, ale k doktorovy s tím jít nehodlám, počkám co to udělá, ale asi se to zahojí, nikdy nechodím k doktorovy s těmito ránami apod.. Většinou se všechno zahojí :) A pokud by krev tekla pořád, tak tam skočím..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex