Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Podle mě by to mohla být i nějaká mykoza nebo něco,tak zajdi k dr. nebo na kožní,něco ti na to napíšou.
Mě se právě k dr. moc nechce. Třeba by na to něco pomohlo co se dá koupit volně, jenže nevím co ![]()
tak nějakou desinfekci. Mě se hrozně osvědčila betadinová mastička. Pokud nechceš k dr., tak zkus něco takového.
Manželovi kdysi taky krvácel pupík.. Ale dr mu na to dali jen nějakou mastičku, zalepili a bylo to. Dodnes nevíme, co to bylo
. I ho to bolelo.
Může to být nějaká plíseň, skoš raději na kožní. Každopádně bych do pupku moc nevrtala kvůli infekci, je tam dost tenká kůže.
Možná zkus imazol krém pastu - ten je na mokvající myk. ![]()
Mylsím, že tam máš beďara(vřed) nebo píštěl. Vřed se je schopnej zahojit ale píštěl zlobí dlouho. Dala bych si tam mastičku ICHTOXYL ta by měla všechen bordel vytáhnout a pak nějakou desinfekci ![]()
Taky to mívám,ve sprše umýt vodou a mýdlem,pak pořádně pročistit lihem,a já jsem si to mazala obyč krémem,když to bylo moc suché.Je to tím,jak se potíme mezi špekama ![]()
levmah28 píše:
Je to tím,jak se potíme mezi špekama
Tak aspoň vím, co mě taky může díky „super“ postavě potkat… ![]()
Právě mám přesně to, co psal „Anonym“. Teče mi krev, a mám v něm takový škaredý žlutý bordel. Jsem taky silnější, ale k doktorovy s tím jít nehodlám, počkám co to udělá, ale asi se to zahojí, nikdy nechodím k doktorovy s těmito ránami apod.. Většinou se všechno zahojí
A pokud by krev tekla pořád, tak tam skočím..
Ahoj, mam takový menší problém. Jsem silnější takže mam místo pupíku jen takovou díru
ale ted k problému, pupík si čistím ušní tyčinkou ale za poslední dobu pozoruji že mám v něm takový žlutý zapáchající výtok a posledních pár dní mi z něj teče krev, občas jí mám kolem něj zaschlou, pupík vyčistím i zevnitř a jemně ale furt je tam krev (čerstvá)
Nevíte co to může být a jak se toho zbavit?
Děkuji moc