Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, prosim, nevite nektera, kolik se rocne plati v gyncentru v prsze? a muzu si vybrat, jestli chci k doktorce nebo doktorovi?diky!
Ahoj..
já sem měla možnost před xx lety výběr z dr Nováka a dr Nouzové..A už 9 let chodim k Novákovi.
(mluvim o gyncentru v hloubětíně)
A ten roční poplatek-platila sem si zho v těhu,byly v něm výhody.Pak i asi 2 krát jen tak-to,že mi řekli dole sestry,ale nahoře doktor mi řek,že to nemá smysl platit,když přijdu jednou max 2 krát ročně.
Jestli je to povinný ,no myslim,že jako ne.- ![]()
já tam platím 990 Kč za rok… pro mě byla výhoda že měli ordinace i na Chodově, ale stěhují se prý všichni jen do Hloubětína ![]()
Platit nemusíš nic, ale pak si platíš zrcadla při každém vyšetření, atd. Kartu je lepší mít. Je v tom plno nadstandartních věcí. Stojí 990,– Stačí se podívat na net. Tam najdeš všechno. http://www.gyncentrum.cz/…elena-karta/
Já tam chodím x let a doktora jsem si vybrala sama.
já mám ještě staré kartičky jednu na 750 kč, a druhou na 900kč.
Kam se tam všichni vejdou z toho chodova..On ten hloubětín neni zas tak kapacitně velkej,tam je plno..Myslim tim ,jako málo prostoru. ![]()
Já si teda platím jen zrcadla 50 kč..nic víc.Krom 30 kč poplatku ,a pak případně z receptu.
Ahoj. Chodím tam už 6 let (na Smíchov, teď už jsou na Karláku), doktora jsem si vybrala sama a platím jen za zrcadla 50Kč (pokud jdu mimo preventivní, tak i 30Kč). Kartu nemám, neměla jsem ani v jednom těhotenství a nikdy jsem nepocítila, že by mi to chybělo. Ale záleží, jak často tam potřebuješ chodit.