Kolik stojí operace cysty?

Anonymní
23.12.12 16:27

kolik stojí operace cysty?

Ahojky, nevíte náhodou někdo kolik stoji operace cysty vajecniku pro cizinku? Má udělané to jejich pojištění, ale pojišťovna jim to nehradi celé…

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4692
23.12.12 16:48

Asi bych se optala přímo v nemocnici, kde by se operace prováděla, myslím, že všude je jiná cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.12 17:05

Holka, mě dělali laparku, a koukala jsem přes ten izip, nedá se to přesně spočítat (je to rozepsaný, a je toho strašně moc) ale v roce 2009 stálo odstranění cysty 9258, anestezie 1500, výkon laparoskopický 1700 + dalších 20-30 položek. Za celý rok tam mám ale částku 36000Kč. v tom je ale taky praktik, gynekolog, zubař atd. Takže celejch 36 000Kč, není jenom za tu laparku.

• Citovat
  • Upravit
24379
23.12.12 18:01

Nevim proc, ale mam to spojene s 15.000kc…na par jsem byla, tak jestli to nekdo rekl :think:..ale co nemocnice to jina cena.ale jista si opravdu, opravdu nejsem. zavolala bych si do toho spitalu a normalne se zeptala kolik to cca dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.12 18:05

Ono to nebude jenom operace, ale i hospitalizce v nemocnici, anestezie, mozna i predoperacni vysetreni, pak treba i kontroly apod.
Mozna staci poslat mail na nejakou zdravotni pojistovnu ( asi nejlip VZP), oni se podivaji do sazebniku, ale kazdy spital muze mit nasmlouvanou jinou cenu za bod.
Anebo poslat mail primo do nemocnice, pokud mate vybranou.

• Citovat
  • Upravit
8935
23.12.12 19:11

A nebylo by pro ní levnější dojet do své vlasti a tam se nechat operovat? To by měla zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.12 19:17

Je hospitalizována tady u nás, jen se ptá kolik peněz bude potřebovat, pustili by ji jen na revers, a bůhví co by se po cestě k ním mohlo stát :nevím:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.12 20:03

To je jakoze akutni osetreni a ona uz v te nemocnici je? Pokud je to akutni osetreni, je z EU a ma platnou karticku zdrav. pojisteni, tak by hradit nemela nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa