Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi bych se optala přímo v nemocnici, kde by se operace prováděla, myslím, že všude je jiná cena
Holka, mě dělali laparku, a koukala jsem přes ten izip, nedá se to přesně spočítat (je to rozepsaný, a je toho strašně moc) ale v roce 2009 stálo odstranění cysty 9258, anestezie 1500, výkon laparoskopický 1700 + dalších 20-30 položek. Za celý rok tam mám ale částku 36000Kč. v tom je ale taky praktik, gynekolog, zubař atd. Takže celejch 36 000Kč, není jenom za tu laparku.
Nevim proc, ale mam to spojene s 15.000kc…na par jsem byla, tak jestli to nekdo rekl
..ale co nemocnice to jina cena.ale jista si opravdu, opravdu nejsem. zavolala bych si do toho spitalu a normalne se zeptala kolik to cca dela.
Ono to nebude jenom operace, ale i hospitalizce v nemocnici, anestezie, mozna i predoperacni vysetreni, pak treba i kontroly apod.
Mozna staci poslat mail na nejakou zdravotni pojistovnu ( asi nejlip VZP), oni se podivaji do sazebniku, ale kazdy spital muze mit nasmlouvanou jinou cenu za bod.
Anebo poslat mail primo do nemocnice, pokud mate vybranou.
A nebylo by pro ní levnější dojet do své vlasti a tam se nechat operovat? To by měla zadarmo.
Je hospitalizována tady u nás, jen se ptá kolik peněz bude potřebovat, pustili by ji jen na revers, a bůhví co by se po cestě k ním mohlo stát :nevím:
To je jakoze akutni osetreni a ona uz v te nemocnici je? Pokud je to akutni osetreni, je z EU a ma platnou karticku zdrav. pojisteni, tak by hradit nemela nic.
Ahojky, nevíte náhodou někdo kolik stoji operace cysty vajecniku pro cizinku? Má udělané to jejich pojištění, ale pojišťovna jim to nehradi celé…
Díky