Kolik stojí vymalovat - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
13.1.12 14:56

Kolik stojí vymalovat - (Pha)

Ahoj
jelikoz je manzel vytizeny a nase deti taky- tim, jak pomalovavaji a omatlavaji zdi, tak bych rada, nechala vymalovat aspon loznici s obyvakem, nevite, kolik ta sranda stoji, staci priblizne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
13.1.12 15:00

Záleží, kolik metrů, jestli na bílo nebo barvou, barva omyvatelná ano-ne, škrabání ano-ne. Ale jinak ceny u nás budou asi o něco jiné, nejsme z Phy. malovali jsme před týdnem. :roll: Ještě že už jsou malíři pryč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
13.1.12 15:01

Zdravím, na podzim jsme nechávali malovat celý byt, ( barevně ) 98m čtver., firma Dulux, jedny z nej barev a dávali jsme cca 60 000Kč. Okraj Prahy.

• Citovat
  • Upravit
cher
13.1.12 15:09
Baslerinda píše:
Zdravím, na podzim jsme nechávali malovat celý byt, ( barevně ) 98m čtver., firma Dulux, jedny z nej barev a dávali jsme cca 60 000Kč. Okraj Prahy.
8o to bych si vymalovala sama :lol: Nikdy mě nenapadlo, že je to tak drahé
  • Citovat
  • Upravit
Baslerinda
13.1.12 15:11
sieta.m píše:
Baslerinda píše:
Zdravím, na podzim jsme nechávali malovat celý byt, ( barevně ) 98m čtver., firma Dulux, jedny z nej barev a dávali jsme cca 60 000Kč. Okraj Prahy.
8o to bych si vymalovala sama :lol: Nikdy mě nenapadlo, že je to tak drahé

Nám to ale drahé nepřišlo, od Duluxu je to perfektní cena, zakladatelka se ptala, tak jsem přidala svou odpověď …

• Citovat
  • Upravit
15319
13.1.12 15:13

Ono to chce zjistit, kolik z toho dělá barva, kterou člověk stejně zaplatit musí a kolik je práce.
Taky ještě záleží na podkladu, pokud třeba nejsou rovné hladké stěny a člověk chce perfektní malbu, tak dá taky víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
13.1.12 15:17

Barvy dováží odněkud od Čelákovic, my jsme měli speciálně míchané na zakázku, žádný standard a co se týče poměru práce/barvy, bylo to cca půl na půl, malovalo se na perfektně hladké a dokonale zpenetrované zdi.

• Citovat
  • Upravit
918
13.1.12 15:19

Nedávno malovala švagrová a za jeden pokoj dávala 5OOO,– Přesné rozměry pokoje nevím, ale tipuju tak 16 m čtver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.1.12 15:21
Baslerinda píše:

Tak to je mazec :lol: Ale věřím, že to musí vypadat krásně. Přesto, když vidím tu cenu, tak nevím, co bych provedla se synem, který den po malování vtiskl na zeď ruku s jogurtem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.1.12 15:24
Baslerinda píše:

děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
13.1.12 15:36
jizvíková píše:
Baslerinda píše:
děkuju za info

V pohodě, snad písne i někdo další ;)

• Citovat
  • Upravit
4387
13.1.12 15:39

My sme malovali (Duluxom) a stirkovali chodbu, spalnu, obyvacku a kuchyn a vyslo to asi na 60 000Kc-70 000…ak si dobre pamatam.
Samotne malovanie je lacnejsie - mam robil aj novu omietku s perlinkou..a to bolo veeela prace.
Kamoska v Prahe za vymalovanie 1 izboveho bytu (bila barva) platila 3 000Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
13.1.12 16:03

já si maluju sama nebo se segrou:D a zdarma jen za barvu a škrábat zdi taky umíme:Djinak kdyz to chceme rychle reknu príteli:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
13.1.12 16:27

Zrovna včera jsem si zjišťovala ceny vymalování, jsem z Prahy a ceny normální výmalby (průměrná barva, žádné extra velké úpravy, bez škrábání) se pohybují kolem 35-45 Kč za metr čtvereční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.1.12 16:37

Nám malovala firma v novém domku.Sice jsem jiný kraj,ale pohybuje se to asi celkem nastejno.Platili jsme cca 100 tisíc za celý dům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný