Dětský pokojíček - 2 děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
13.1.12 09:44

Dětský pokojíček - 2děti

Ahoj holky, jaký nábytek máte pro děti? Sháním pro 2děti, ale aby byl chodný i pro základku - na učebnice, stůl apod. Je to jeden větší pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lenka1234566
13.1.12 10:03

pokojíček

Ahoj,my máme dvě děti,kluk a holka, a malý pokojíček, vybavený nábytkem z Ikea,my jsme s nábytkem celkem spokojený, hodně věcí máme z Ikea, máme velmi dobrou zkušenost s reklamacema, takže io pokojíček jsme jim koupili tam, ségra má pokoj dřevěný,ale za ty roky dřevo ztmavlo a vypadá to dost děsivě…dcerka má bílou postýlku, malej po ní podědil červenou menší postel,vše z Ikea, mají barevnou velkou skříň, stoly budeme kupovat letos a bílý, a barevný mají police na stěnách…

• Citovat
  • Upravit
4243
13.1.12 10:08

Já bych tam dala asi vestavěnou skříň v jiné barvě a pak z jiné sestavy postele, přepravky na hračky a stůl a to by se kdyžtak pak obměnilo. Můžu zkusit Ikeu, ale mě se tam nějak nikdy moc nelíbilo, měla jsem pocit, že je tam zmatek. Ale nebyla jsem tam tak 3roky :-). My ještě nevíme, co bude druhé, to je v bříšku zatím :-) na počátku. Ale budeme potřebovat pro něj postýlku, kde zatím spí syn, která mu bude za chvíli stejně malá, takže musíme koupit nové postele a tak to dořešit komplexně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.12 10:19

Pokoj mám 11m2. Budeme dělat vestavěnou skříň na míru v dekoru javor (hrany nějaké barevné, nevíme přesně), a k tomu z této série patrovku ze schůdky tu světlou verzi http://www.montero.cz/…-donald.aspx a zbude nám místo na knihovnu a stůl, a to dořešíme až později.

Dítě mám jedno 17m, a druhé v bříšku, řešíme to univerzálně pro obě pohlaví, spíše teda do modra, nemám ráda růžovou. (takže koberec máme modrý, stěny bílé, nak teré nakreslím večerníčkové postavičky. Záclona normální bíla, závěsy modré.

• Citovat
  • Upravit
8911
13.1.12 10:21

Mám převážně Ikeu (vlastně vše kromě postele). Komplet v bílé barvě, aby to nezmenšovalo prostor. Barevné jsou stěny, doplňky, plovoucí podlaha (v barvě buku), kobereček se silnicema…

Až z něj bude školák, přešoupnu mu z kuchyně do dětského pokoje rostoucí židličku Jitro, ta je v barvě přírodní.

Teď budu muset koupit pro staršího dospěláckou postel a dle mých požadavků bílou asi neseženu. Tak to nebudu hrotit a pořídím také v barvě buku (sladěné k podlaze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.1.12 11:15

Ahoj, my máme zatím jedno dítko(26m) a rovnou jsme koupili 2dospělácké postele(patrové jsme nechtěli), velikou šatní skříň s nástavcem, knihovnu(tam ještě nástavec obejdánáme), komodu a na stůl si ušetříme peníze - musíme dělat rohový na míru, aby tam, mohly být 2děti, a necháme nad něj udělat skříňky a nad posetlee ještě poličky -pokojík není moc velký, takže musíme hodně cpát do stropu :think:
Vše je z masivu-borovice od jedné firmy, a zbytek nábytku budeme přiobjednávat taky u nich do 1-2let (pokud nekrachnou) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný