Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Statistika
je ti k ničemu, ale já měla dlouhý protokol, odsáli jich 8, 5 zralých, oplodnila se všechna, všechna měla 5-ti denní kultivaci, dvě byla transferována, byly výstavní AA, embryolog byl nadšen, prý tohle je skoro tutovka, obě se chytla, nedopadlo to, dvě zamrazili, to třetí se jim nelíbilo, rozmrazení přežilo jedno, taky se chytlo a taky potrat. Kamarádce odebrali 3 za dva dny jí volali, že zůstalo jen jedno a nevypadá extra dobře, ohodnotili ho C, ať přijde na transfer, obrečela to, a má z toho jednovaječná dvojčata.
Tolik, kolik se jich utvořilo. A to je u každého jiné. U mne cca 2-4.
1. IVF - dlouhý protokol z luteální fáze, 12 folikulů, 6 vajíček, bez ICSI oplodněno 6, 2 vyřazena, 2 zavedena po dvou dnech, 2 na PK (nevydrželo ani jedno, nic nemraženo), z těch dvou zavedených jednočetné těhotenství, následný potrat
2. IVF - dlouhý protokol z luteální fáze, 13 folikulů, 8 vajíček, bez ICSI oplodněno 8, 6 vyřazeno, 2 zavedena po dvou dnech, zamraženo nic, těhotenství se nekonalo
3.IVF - krátký protokol, 5 folikulů, 2 vajíčka, s ICSI oplodněno jedno, ale špatně, zavedeno nic
4.IVF - dlouhý protokol z folikulární fáze, 12 folikulů, 6 vajíček, s ICSI oplodněno jediné, po dvou dnech zavedeno, těhotenství se zdárným koncem
Krátký protokol, odsáto 14 vajíček z toho 9 zralých, 5 zbylých po PK, jedno zavedeno a 4 zamraženy.
Dlouhý protokol 62 odsáto,2 špatný,6 darovala,25 oplodněné ICSI,20 oplodněné bez ICSI, všechny PK AA,10 jsme si jich nechali zmrazit a 2 zavést, na první pokus dvouvaječná dvojčata
@felina79 píše:
Dlouhý protokol 62 odsáto,2 špatný,6 darovala,25 oplodněné ICSI,20 oplodněné bez ICSI, všechny PK AA,10 jsme si jich nechali zmrazit a 2 zavést, na první pokus dvouvaječná dvojčata
@felina79 píše:
a to se může darovat když zbydou a nemáme peníze na zamražení?
Pokud všechny testy i genetika vycházejí dobře tak ano, teď jsme se rozhodli že bysme chtěli darovat ty zmraženýbyla by škoda je vyhodit
@felina79 píše:
@Pce píše:
Krátký protokol, odsáto 14 vajíček z toho 9 zralých, 5 zbylých po PK, jedno zavedeno a 4 zamraženy.
1.ivf odsáto 20 folikulů oplodněno 19 KP
2.ivf odsáto 19 folikulů oplodněno 15 KP
3.ivf odsáto 15.folikulů oplodněno 10 KP
4.ivf odsáto 10.folikulů oplodněno 10 DP
U každého ivf se mrazilo ![]()
@sarinka83 měla i v těhotenství, kvůli zvětšeným vaječníkům jsem při 8 skončila akutním císařem, ale bolelo mě jen lehce podbřišku jak při MS
@felina79 píše:
@sarinka83 měla i v těhotenství, kvůli zvětšeným vaječníkům jsem při 8 skončila akutním císařem, ale bolelo mě jen lehce podbřišku jak při MS
Ahoj holky moc by mě zajímalo kolik Vám odsáli vajíček po stimulaci. Měly jste krátky nebo dlouhý protokol? Kolik jich bylo zralých? Kolik jste nechaly zamrazit? a kolik embryi Vám bylo transférovano? Moc děkuji