Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mladí a Neklidní - v 35 letech IVF
A o cem ma byt teda diskuze?
me je 34 a mela jsem sve druhe IVF letos v lete.
Pojdtě si držet palečky na cestě k vytouženému miminiku. Vím že je tady už podobná stránka, a ten název se mi tak nějak líbil, no, jen jsem ho lehce upravila. Tak pište, ať je nás víc.
My ted se připravujeme na druhé IVF.Tak věříme že se to také podarřííííííííííí
@Dajula007 no ja ti urcite palecky budu moc drzet, budu drzet uplne kazdemu, protoze sama vim, jake to jsou nervy a jak moc, je to krasne, kdyz to vydje… kdyz zacinas stimulovat a do jakeho CARu dochazis?
Chodím v OV do CARU.ted mě ještě čekají krevní testy a příští týden jdu na ultrazvuk, a ukáže se, jak vypadají moje bublinky.
Takze uz stimulujes? no parada, tak tfuj tfuj tfuj, at to vyjde! ![]()
Jojo ted jsme začali. Ráno pravidelně picháááme. Před dvěma roky jsme byli na Gonalu a ted zkoušíme Menopur. Zatím to snáším dobře. A kdepak jsi byla ty v CARU?
Pri prvnim IVF jsem byla v Brne v Repromede a ted v Iscare v Praze. Ja jsem mela pokazde Gonal, byla jsem docela spokojena ![]()
Tak hemologii mám zdárně za sebou, budu čekat měsíc na výsledek, ted ještě picháme hormonky a možná v pátek nebo v pondělí půjdu na odběr vajíček. Jsem zvědavá, kolik jich letos bude, protože minule jsem si připadala, jako balonek.Ale hlavně at to výýýjde.