Transfer 4. den od OPU

77
28.1.13 11:28

Transfer 4. den od OPU

Dobrý den,

jsem dnes 3. den od OPU a pozavolání do Caru jsem se dozvěděla, že 4 embrya jsou 8 buněčná, jedno 10 buněčné, dvě 7 buněčná a jedno 9 buněčné. Transfer mi naplánovali na zítřek, tj. 4. den od OPU. Původně jsem se domlouvala, že bych chtěla PK využít až do 5. dne, proto mě dnes překvapilo, že transfer bude již zítra. Většinou jsem se dočetla, že 4. den bývá ve vývoji zlomový a proto je lepší vyčkat do dne pátého. Jsem z toho rozpačitá a nevím, jestli si mám na tom 5. dni trvat. Při prvním IVF v roce 2010 mi bylo 3. den vkládáno jedno 8 a jedno 7 buněčné embryo, máme z nich jednoho syna.
Měl jste někdo embrya vložená čtvrtý den a jak to dopadlo?
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
28.1.13 11:49

Já měla OPU v pondělí a ET ve středu, takže po dvou dnech mi vložili dvoubuněčné embryo a vše je v pořádku, jsme na konci 20tt. Se 4mi nebo 5ti dny teda ale zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.13 12:01

Ahoj. Ano, i čtvrý den vychází! V září mi čtvrtý den po opu vložili dvě morulky. Teď jsem ve 23. týdnu a čekáme jednoho synka :)
Hodně štěstí.
 Síma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.13 12:06

A ještě doplněk. Celkem se začalo vyvíjet pět vajíček, ale tři z nich to noc před transferem vzdaly. Takže u nás byl ten prubířský kámen třetí den.
 Síma

• Citovat
  • Upravit
68941
28.1.13 12:14

Já bych to nechala na embryolozích, kteří mají s daným postupem nejlepší zkušenosti a dovedou z mnoha hledisek toho konkrétního případu posoudit situaci. Já měla tři transfery pokaždé druhý den a z toho jsem otěhotněla dvakrát. Naposledy jsem předem dostala dlouhou přednášku na téma, proč to bez PK v podstatě nemá cenu a čím déle, tím lépe, načež mi pak sami dva dny po OPU volali, že mám okamžitě dorazit k transferu. A dopadlo to výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.13 12:22
@honduras píše:
Dobrý den,jsem dnes 3. den od OPU a pozavolání do Caru jsem se dozvěděla, že 4 embrya jsou 8 buněčná, jedno 10 buněčné, dvě 7 buněčná a jedno 9 buněčné. Transfer mi naplánovali na zítřek, tj. 4. den od OPU. Původně jsem se domlouvala, že bych chtěla PK využít až do 5. dne, proto mě dnes překvapilo, že transfer bude již zítra. Většinou jsem se dočetla, že 4. den bývá ve vývoji zlomový a proto je lepší vyčkat do dne pátého. Jsem z toho rozpačitá a nevím, jestli si mám na tom 5. dni trvat. Při prvním IVF v roce 2010 mi bylo 3. den vkládáno jedno 8 a jedno 7 buněčné embryo, máme z nich jednoho syna.
Měl jste někdo embrya vložená čtvrtý den a jak to dopadlo?
Děkuji za odpovědi.

Čauky, já měla až 5. den a dopadlo to hned napoprvé, jsem ve 21.tt. Je to teď novinka, téměř všichni lékaři se shodují na 5. dnu, který je nejúspěšnější. Zkusila bych tam být Tebou zavolat. J.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex