4.IVF po 1.4.2012?

851
27.1.13 14:38

4.IVF po 1.4.2012?

Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat, jestli se některé z vás podařilo podstoupit 4.cyklus umělého oplodnění, přestože dříve bylo k tranferu použito více než 1 embryo? Náš druhý pokus byl bez transferu.
Díky T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1768
27.1.13 14:54

Ty jo, já myslím, že by to mělo jít, pokud víc jak jedno embryo nebylo v 1. cyklu. Já mám teď před sebou 3. IVF (čekám na mrchu s gonalem v ledničce);) U nás první pokus byl bez transferu, druhý jedno, teď doufám v úspěch, ale doktorka mě uklidňovala, že když tak ještě jeden pokus máme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
27.1.13 15:04
@tulenik píše:
Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat, jestli se některé z vás podařilo podstoupit 4.cyklus umělého oplodnění, přestože dříve bylo k tranferu použito více než 1 embryo? Náš druhý pokus byl bez transferu.
Díky T.

asi myslíš, jestli Ti to proplatí pojišťovna? No já jdu na 4 IVF do měsíce, 3 pokus jsem měla bez ET, předtím po dvouch embryjkách. Klinika dala žádost na 4 bezplatný pokus a v podělí bych měla vědět vyjádření pojišťovny, tak dám vědět, jestli to vyšlo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
27.1.13 15:18

Přesně tak. My měli 1. pokus s ET 2 embryjek, 2. pokus bez ET a 3. s ET 2 embryjek. Žádost o bezplatný 4. cyklus nám byla pojišťovnou zamítnuta. Tak jsem strašně moc zvědavá, jak dopadneš ty. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
27.1.13 15:27

Dendulino, u tebe to asi půjde, protože jsi neměla přenos dvou embryjek, ale jen jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.1.13 15:40
@tulenik píše:
Dendulino, u tebe to asi půjde, protože jsi neměla přenos dvou embryjek, ale jen jednoho.

jo, vim, jak to myslis, proto jsem se ptala, kolik jsi mela pri prvnim…doktorka mi rekla, ze i kdybychomted transferovali 2, tak 4. pokus jeste mam…ale 2 embryjka k transferu jsou u nas malinko utopie, protoze valcime s genetikou a nase PGD je opravdu husty sito… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.1.13 15:39
@dendulina píše:
jo, vim, jak to myslis, proto jsem se ptala, kolik jsi mela pri prvnim…doktorka mi rekla, ze i kdybychomted transferovali 2, tak 4. pokus jeste mam…ale 2 embryjka k transferu jsou u nas malinko utopie, protoze valcime s genetikou a nase PGD je opravdu husty sito… :(

My máme taky genetický problém, a proto jsme se nakonec rozhodli, po třech neúspěších, darovaná vajíčka. O to je to nákladnější. A o to víc mě trápí představa, že možná „skončíme“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.1.13 18:47

@tulenik a co mate za problem, jestli se muzu zeptat? klidne pis SZ ;) nebo jen strucne je to problem znemoznujici prirozenou cestu nebo by to spis mohl byt pruser prirozenou cestou…my jsme ta druha varianta a vzhledem k tomu, ze jsou realne vyhlidky, ze budu za 15 let vdova, tak si to peklo fakt nehci zopakovat s juniorem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.1.13 22:02
@xantipi píše:
asi myslíš, jestli Ti to proplatí pojišťovna? No já jdu na 4 IVF do měsíce, 3 pokus jsem měla bez ET, předtím po dvouch embryjkách. Klinika dala žádost na 4 bezplatný pokus a v podělí bych měla vědět vyjádření pojišťovny, tak dám vědět, jestli to vyšlo… :pankac:

Myslela jsi toto pondělí? Jsem nedočkavá, že? Doufám, že ti to vyjde. Nebo vyšlo. My dnes byli také v CARu a budou posílat novou žádost, tak uvidíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
28.1.13 22:07

@tulenik Tak joooo dneska mi řekli, že je to schváleno :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.1.13 22:25

@xantipi to je skvělý, že to prošlo :-) Držím moc palce, aby to konečně i vyšlo. Holky, ta 13 na konci musí přinést v tomhle roce už kjonečně toho pokakanýho štěstíčka :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
28.1.13 22:39

@dendulina Děkuji, je to docela boj :zed: :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.1.13 22:47

@xantipi život je boj a tohle je boj o život :-) Ale vzdát to nesmíme!!! Včerejšek jsem prořvala, ale teď se zase zvedám. Jsem „TEPRVE“ na prahu 3. pokusu, ale čas mě neunávně tlačí a každé oddálení znamená míň společného času s manželem, takže vím, o čem je řeč… :zed:

Ale musíme tomu věřit, řekla bych, že jsme všechny zašly moc daleko, na to, abychom se vzdaly… :hug: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
29.1.13 20:41

Holky, myslím, že jste to obě dvě dobře vystihly - o tom boji. A vzdát se? Kdepak. Musíme udělat, co se dá. A je fajn, že na to nejsme samy.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital