KET 2013 - bojujeme dál

15866
26.1.13 08:09

KET 2013 - bojujeme dál

Ahoj, je tu někdo, koho letos čeká KET a chce si o tom popovídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
26.1.13 10:15

Ahojky :mavam: nevideli jsme se uz? ja jdu v unoru, bojim se :? a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.1.13 10:24

@jaja84 jj, viděli :mrgreen: taky jdu v únoru ;) Nejvíc se bojím, že nezvládnou rozmrazení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.1.13 10:33

@kaczule1 ja se bojim uplne vseho :oops: spis toho ze se pak ve mne nechyti a budu bulet a proklinat celej svet, ale nemyslim na to a snazim se verit. Jinak ja tam mam tri jedno je na 1 a dve na dvojku tak snad aspon jedno budem mit. Ceka mne to spis ke konci unora a tebe? a kolik jich mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.1.13 10:36

@jaja84 já to mám v popisku ;) mám zamražených 12 po 4 ks :think: Taky se bojím, ale nezbývá než to nějak zvládnout :nevim: Dneska jsem dostala ms, tak ode dneška beru divinu a divigel, tak to vidím tak kolem půlky února :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.1.13 10:39

@kaczule1 aha tak to jich mas hodne neboj :hug: ja prave dostanu ms pristi tyden takze budes o tyden driv :lol: :P mam brat od 2dc naky prasky na sliznici a 12DC na KO. Jinak musim jeste ve ctvrtek na krev kvuli tomu potratu. Jedu ted za mamkou az prijdu tak napisu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.1.13 10:57

@jaja84 no já byla na 2. IVF v lednu, ale kvůli hrozícímu hyperstimuláku nedošlo k ET, takže se oplodněné embryjka zamrazily hned v prvojádru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
26.1.13 21:29

Ahoj, ja unor s velkym otaznikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.1.13 21:33

Ahoj, ja budu zítra 14 dní po zavedení 2embryí ( je to fuška to vydržet). V Praze mi řekla p. doktorka ať si udělám test 29.1, ale sestřička v ČB řekla, že to mohu udělat už o víkendu. Tak se psychicky připravuji na zítra. Bude mi 40 let, jsem teď potřetí na um. oplod., je to můj poslední pokus, mám sice ještě 3emrb. zamražené, ale nervy mám děsné. Také pořád zaháním myšlenky na to že bych přece měla něco cítit, že by mělo být něco jinak, ale jediné co cítím v posledních dnech je „ta známá bolest v podbřišku“ což mi na náladě moc nepřidává, ani přes ubezpečování zkušenějších, že to nic neznamená. Doufám, že jsem svým příspěvkem nepokazila náladu a pozitivní myšlení vás všech. Jsem dost zoufalá, držte palce, díky!!! Přece jen se mi napsáním tohoto trochu ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.1.13 21:37

@maacek jakto?

@lidu 1 tak to držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
26.1.13 21:38
@lidu 1 píše:
Ahoj, ja budu zítra 14 dní po zavedení 2embryí ( je to fuška to vydržet). V Praze mi řekla p. doktorka ať si udělám test 29.1, ale sestřička v ČB řekla, že to mohu udělat už o víkendu. Tak se psychicky připravuji na zítra. Bude mi 40 let, jsem teď potřetí na um. oplod., je to můj poslední pokus, mám sice ještě 3emrb. zamražené, ale nervy mám děsné. Také pořád zaháním myšlenky na to že bych přece měla něco cítit, že by mělo být něco jinak, ale jediné co cítím v posledních dnech je „ta známá bolest v podbřišku“ což mi na náladě moc nepřidává, ani přes ubezpečování zkušenějších, že to nic neznamená. Doufám, že jsem svým příspěvkem nepokazila náladu a pozitivní myšlení vás všech. Jsem dost zoufalá, držte palce, díky!!! Přece jen se mi napsáním tohoto trochu ulevilo.
:hug:
moc drzim palce! nejhorsi je ta psychika, na ty svoji ted ja pracuju!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
26.1.13 21:41
@kaczule1 píše:
@maacek jakto?@lidu 1 tak to držím palce :kytka:

no ted v lednu mi to stopli jelikoz nereaguju na hormony s estrogenem :-( takze ted na me chteji mrknout ve spontanim cyklu bez fetu a kdyz nic tak budu vyslana do lazni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.1.13 08:15

@maacek tak to mě mrzí :zed: a co jsi jedla? Já od včerejška divinu :think: Sama jsem zvědavá, jak na ní budu reagovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
27.1.13 12:52
@kaczule1 cpíše:
@maacek tak to mě mrzí :zed: a co jsi jedla? Já od včerejška divinu :think: Sama jsem zvědavá, jak na ní budu reagovat :think:

no po tech letech uz jsem ralista :mrgreen:
hele mela jsem estrofem, nejvyssi davky, nechce mi rust sliznice, ac jsem s tim nikdy pred tim problem nemela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.1.13 13:05

@maacek tohle pro mně bude můj první KET, tak netuším, jak budu reagovat na divinu :nevim: ale ještě jsem k tomu dostala divigel, tak jsem zvědavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí