Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, je tu někdo, koho letos čeká KET a chce si o tom popovídat?
@jaja84 jj, viděli
taky jdu v únoru
Nejvíc se bojím, že nezvládnou rozmrazení ![]()
@kaczule1 ja se bojim uplne vseho
spis toho ze se pak ve mne nechyti a budu bulet a proklinat celej svet, ale nemyslim na to a snazim se verit. Jinak ja tam mam tri jedno je na 1 a dve na dvojku tak snad aspon jedno budem mit. Ceka mne to spis ke konci unora a tebe? a kolik jich mas?
@jaja84 já to mám v popisku
mám zamražených 12 po 4 ks
Taky se bojím, ale nezbývá než to nějak zvládnout
Dneska jsem dostala ms, tak ode dneška beru divinu a divigel, tak to vidím tak kolem půlky února ![]()
@kaczule1 aha tak to jich mas hodne neboj
ja prave dostanu ms pristi tyden takze budes o tyden driv
mam brat od 2dc naky prasky na sliznici a 12DC na KO. Jinak musim jeste ve ctvrtek na krev kvuli tomu potratu. Jedu ted za mamkou az prijdu tak napisu. ![]()
@jaja84 no já byla na 2. IVF v lednu, ale kvůli hrozícímu hyperstimuláku nedošlo k ET, takže se oplodněné embryjka zamrazily hned v prvojádru ![]()
Ahoj, ja budu zítra 14 dní po zavedení 2embryí ( je to fuška to vydržet). V Praze mi řekla p. doktorka ať si udělám test 29.1, ale sestřička v ČB řekla, že to mohu udělat už o víkendu. Tak se psychicky připravuji na zítra. Bude mi 40 let, jsem teď potřetí na um. oplod., je to můj poslední pokus, mám sice ještě 3emrb. zamražené, ale nervy mám děsné. Také pořád zaháním myšlenky na to že bych přece měla něco cítit, že by mělo být něco jinak, ale jediné co cítím v posledních dnech je „ta známá bolest v podbřišku“ což mi na náladě moc nepřidává, ani přes ubezpečování zkušenějších, že to nic neznamená. Doufám, že jsem svým příspěvkem nepokazila náladu a pozitivní myšlení vás všech. Jsem dost zoufalá, držte palce, díky!!! Přece jen se mi napsáním tohoto trochu ulevilo.
@lidu 1 píše:
Ahoj, ja budu zítra 14 dní po zavedení 2embryí ( je to fuška to vydržet). V Praze mi řekla p. doktorka ať si udělám test 29.1, ale sestřička v ČB řekla, že to mohu udělat už o víkendu. Tak se psychicky připravuji na zítra. Bude mi 40 let, jsem teď potřetí na um. oplod., je to můj poslední pokus, mám sice ještě 3emrb. zamražené, ale nervy mám děsné. Také pořád zaháním myšlenky na to že bych přece měla něco cítit, že by mělo být něco jinak, ale jediné co cítím v posledních dnech je „ta známá bolest v podbřišku“ což mi na náladě moc nepřidává, ani přes ubezpečování zkušenějších, že to nic neznamená. Doufám, že jsem svým příspěvkem nepokazila náladu a pozitivní myšlení vás všech. Jsem dost zoufalá, držte palce, díky!!! Přece jen se mi napsáním tohoto trochu ulevilo.
@kaczule1 píše:
@maacek jakto?@lidu 1 tak to držím palce
no ted v lednu mi to stopli jelikoz nereaguju na hormony s estrogenem
takze ted na me chteji mrknout ve spontanim cyklu bez fetu a kdyz nic tak budu vyslana do lazni ![]()
@maacek tak to mě mrzí
a co jsi jedla? Já od včerejška divinu
Sama jsem zvědavá, jak na ní budu reagovat ![]()
@kaczule1 cpíše:
@maacek tak to mě mrzía co jsi jedla? Já od včerejška divinu
Sama jsem zvědavá, jak na ní budu reagovat
no po tech letech uz jsem ralista ![]()
hele mela jsem estrofem, nejvyssi davky, nechce mi rust sliznice, ac jsem s tim nikdy pred tim problem nemela… ![]()
@maacek tohle pro mně bude můj první KET, tak netuším, jak budu reagovat na divinu
ale ještě jsem k tomu dostala divigel, tak jsem zvědavá ![]()