Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kačka25 Přesně tak, když jsi napsala, že Ti zrušili KET, tak jsem se musela smát
Nezlob se
Je to v dobrým. Dovča? A kam, že jsem tak zvědavá? To se někdo má ![]()
@Jamja - my hodne cestujeme
, ja se tedy priznam, my uz deti mame, ale jeste chceme jedno a to se desne komplikuje
takze deti maji jarni prazdniny a letime na Kanarske ostrovy. Chtela jsem jinam, ale to uz neslo, zacala jsem to resit pozde, ponevadz jsem myslela, ze budu po KETu
a lezet doma.
Dobré ráno, přeji pěkný den a pozitivní náladu. Pak jde vše líp ![]()
Ahoj holky, mohu dotaz. V březnu mě čeká KET a máme za sebou jedno neúspešné IVF, mohla by jste mi některá napsat…vysvětlit podle čeho se dělí embrya a které jsou,,nejkvalitnější,, já si totiž kolem IVF nic nezjišťovala byla jsem naivka, že to musí 100% vyjít.
Děkuji moc!
Ahoj holky, zdravím vás už z domu.. Zákrok mám za sebou a je mi trošku lépe (po té psychické stránce). Akorát se mi pořád honí hlavou, proč se tomu tak stalo, ale stejně na to nepřijdu
Dozvěděla jsem se, že mám hodně úzké hrdlo, takže už chápu i to, proč byl můj embryotransfer tak náročnej, než se doktor dostal kam potřeboval, tak to byla věčnost, trvalo to asi 20min..
Mám neschopenku ještě i na příští týden a to jsem si o ni ani neříkala. Díky tomu hrdlu ze mě totiž nemusí jít krev ven, ale může zůstávat uvnitř, takže si musím hlídat břicho a při jakékoliv břišní bolesti do nemocnice ![]()
Ahoj holky, tak už zítra jdeme na to. Dala jsem si 3 injekce, hrst prášků a zítra v 8.30 hurá do toho
. Zdál se sen, že budu mít dvojčata, tak jsem zvědavá, kolik mrazáčků přežije rozmrazování
(mám 2 po 2). Všem přejí krásnou dobrou noc, a hodně pozitivních myšlenek
![]()
Ahoj děvčátka, tak dnes jsem osmý den po KET. Testuji každý den, sice mám od šestého dne ducha, ale fakt ducha, ale mám divný pocit, že je to zase v háji. Porovnávala jsem testy s minulým pokusem(ten nakonec nedopadl)a tam jsem měla osmý den druhou čárku stejnou jako kontrolní
Poraďte mi prosím, je to možné, aby to bylo pokaždé jinak? Díky
@irseb ahoj, duch super, ale sílí? podle mne to nemůžeš porovnávat s minulým pokusem, mimco se mohlo chytnout později. ale podstatne je, jestli je čárka výraznější než včera. hoď nám sem fotku ![]()
Příspěvek upraven 08.02.13 v 08:29
Zkoušela jsem to, ale na fotce to není skoro vidět
Ach jo.No,trošičku je to vidět lépe než včera, ale málo. Bolí mě prsa, nemůžu v noci spát a i kdyby to nevyšlo, tak stejně ms nedostanu, spolehlivě mi jí drží utroš. Tak zase zítra. Všem mooooc držím palečky!!
Ahojky, zkouším to fotit, ale stejně to není moc vidět
Jukněte na to prosím.