KET 2013 - bojujeme dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1565
6.2.13 19:55

@kačka25 Přesně tak, když jsi napsala, že Ti zrušili KET, tak jsem se musela smát :mrgreen: Nezlob se :hug: Je to v dobrým. Dovča? A kam, že jsem tak zvědavá? To se někdo má :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.2.13 20:14

@Jamja - my hodne cestujeme :oops:, ja se tedy priznam, my uz deti mame, ale jeste chceme jedno a to se desne komplikuje :cert: takze deti maji jarni prazdniny a letime na Kanarske ostrovy. Chtela jsem jinam, ale to uz neslo, zacala jsem to resit pozde, ponevadz jsem myslela, ze budu po KETu :cert: a lezet doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
7.2.13 07:23

Dobré ráno, přeji pěkný den a pozitivní náladu. Pak jde vše líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.2.13 11:44

Ahoj holky, mohu dotaz. V březnu mě čeká KET a máme za sebou jedno neúspešné IVF, mohla by jste mi některá napsat…vysvětlit podle čeho se dělí embrya a které jsou,,nejkvalitnější,, já si totiž kolem IVF nic nezjišťovala byla jsem naivka, že to musí 100% vyjít.
Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.2.13 11:52

Ahoj holky, zdravím vás už z domu.. Zákrok mám za sebou a je mi trošku lépe (po té psychické stránce). Akorát se mi pořád honí hlavou, proč se tomu tak stalo, ale stejně na to nepřijdu :( Dozvěděla jsem se, že mám hodně úzké hrdlo, takže už chápu i to, proč byl můj embryotransfer tak náročnej, než se doktor dostal kam potřeboval, tak to byla věčnost, trvalo to asi 20min..
Mám neschopenku ještě i na příští týden a to jsem si o ni ani neříkala. Díky tomu hrdlu ze mě totiž nemusí jít krev ven, ale může zůstávat uvnitř, takže si musím hlídat břicho a při jakékoliv břišní bolesti do nemocnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.2.13 17:10

@Andrej29 opatruj se a snad se ti jakékoliv problémy vyhnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.2.13 21:05

Ahoj holky, tak už zítra jdeme na to. Dala jsem si 3 injekce, hrst prášků a zítra v 8.30 hurá do toho :roll:. Zdál se sen, že budu mít dvojčata, tak jsem zvědavá, kolik mrazáčků přežije rozmrazování :think: :think:(mám 2 po 2). Všem přejí krásnou dobrou noc, a hodně pozitivních myšlenek :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
7.2.13 21:06

@MariTomP - drzim palecky at se sen vyplni :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.2.13 21:15

@kačka25 díky moc, at´ se ten sen vyplní nám všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.2.13 06:24

@MariTomP držím palce :hug: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.2.13 08:14

Ahoj děvčátka, tak dnes jsem osmý den po KET. Testuji každý den, sice mám od šestého dne ducha, ale fakt ducha, ale mám divný pocit, že je to zase v háji. Porovnávala jsem testy s minulým pokusem(ten nakonec nedopadl)a tam jsem měla osmý den druhou čárku stejnou jako kontrolní :( Poraďte mi prosím, je to možné, aby to bylo pokaždé jinak? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
8.2.13 08:27

@irseb ahoj, duch super, ale sílí? podle mne to nemůžeš porovnávat s minulým pokusem, mimco se mohlo chytnout později. ale podstatne je, jestli je čárka výraznější než včera. hoď nám sem fotku :palec:

Příspěvek upraven 08.02.13 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
8.2.13 08:28

@MariTomP držíme palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.2.13 08:53

Zkoušela jsem to, ale na fotce to není skoro vidět :( Ach jo.No,trošičku je to vidět lépe než včera, ale málo. Bolí mě prsa, nemůžu v noci spát a i kdyby to nevyšlo, tak stejně ms nedostanu, spolehlivě mi jí drží utroš. Tak zase zítra. Všem mooooc držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.2.13 11:44

Ahojky, zkouším to fotit, ale stejně to není moc vidět :( Jukněte na to prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí