Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irseb Hele, nesmiš zoufat
, psychika je dost důležitá, dnes mi sestřička řekla(jsem mimochodem ted´ byla na KET), že testovat bych měla až tak 12-14 den, protože 6-8-10 bych ještě měla v sobě pregnyl(schválně jsem testla ráno před ET a je to tam), mám si ho píchnout ještě jednou 12.2. Jinak jsem už doma, @Andrej29 taky se Dr. nemoh dostat, ale byl mooooc šikovný a poradil si
. Mám neschopenku minimálně do 25.2.( jdu na krev), takže hodlám si tu dobu užít naplno( nemarodila jsem asi 4 roky)
. Jdu si uvařit svíčkovou a budu se rozmazlovat dobrým masíčkem
. Udělejte to taky tak, řekne se to lehce, ale vím, co říkám, poprvé jsem se hodně stresovala, a co mi to pomohlo
. Já jsem si stanovila cíle, co všechno chci dodělat a došít, a tím si zaměstnám i mozek( což je taky důležité). Držte se a pohody a klidu všem( a příroda to zařídí!!!)
![]()
NO to já vím, že musím být v poho, ale ono to moc nejde. Jinak na pregnyl jsem testovala od začátku a 12tý den od píchnutí jsem měla test už negativní. Tak pregnyl to není. Ach jo. Kéž by byla zítra trochu silnější ![]()
@irseb a co jinýho nám budoucím TĚHULKÁM!!!
zbejvá. Musíme se podporovat, jinak by jsme se zbláznily
, a to nemůžeme-naše miminka potřebují NORMALNÍ maminky
![]()
@irseb dusík tam je, to je supr. držím moc palce a mysli pozitivně. bude to dobré. Jinak já dostala ms i přes utrous, jak jsem měla zamlkly.
@MariTomP pěkně si to užij, těším se na další pozitivní test v této diskuzi:)
No, já měla samovolný potrat v 7týdnu a následně revizi, ale už bych to fakt nechtěla zažít, to co ze mě padalo
Jinak zítra se zase ozvu s dalším testem, musím na tajňačku, manžel to neví, že testuju, ten by mi dal ![]()
Ahoj holky
tak jsem po dnešní kontrole. Vše je OK a mrazáčky vytahujou v pondělí
ve středu mám ještě kontrolu a uvidíme, kdy bude KET ![]()
@irseb něco tam vidět je
Jinak já minule měla úplně slabulinkého dušíka 7. den po ET a bobišek se chytnul
To, že jsem spontánně potratila ve 4. měsíci je už jiná věc
![]()
@irseb taky všem držím
Rok 2013 prý má být plodný, tak není možné
Já se jen hrozně bojím aby se vůbec rozmrazily a zvládly kultivaci ![]()
@kaczule1 super, kontrola dopadla dobře. Teď držet zmrzlíkům palce
Vše dobře dopadne, věř tomu. Pozitivní myšlení
Rok 2013 je náš ![]()
@irseb Určitě to teď vyjde. Těšíme se na pozitivní zprávy zítra ![]()
@Jamja Budu se modlit
A kolikátý den jsi to dostala, když jsi měla zaml.teh.?Jestli se tedy mohu zeptat?