Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nemohu sehnat Pregnyl 5000, nikdo ho v Plzni nenají
Nevíte kde ho mohu dostat? děkuji ![]()
@Euforie píše:
Holky nemohu sehnat Pregnyl 5000, nikdo ho v Plzni nenajíNevíte kde ho mohu dostat? děkuji
Zkusila jsi lékarnu v nemocnici? Takto jsem sehnala v Jihlavě (ale to máš z ruky…)
Sháněla jsem ho před rokem (pro syna, měl „putovní“ varlátka), nikde nic
. Známý lékárník pak sehnal 3 balení (potřebovali jsme jich 5), naštěstí nakonec ty 3 stačily.
Není dostupný ani na objednání? Jedině mě napadá koupit ten 10 000 a použít jen půlku.
Zkoušela jsem dvě nemocnice v Plzni a pry neni k dostání, nějaký vápadek
Mam zkusit zda nějaká lékarna nemá nějakou zásobu.
Zrovna jsem chtěla založit stejné téma
Já sice sháním po Ostravě a Frýdku-Místku ale nikde nic, ani na objednání
Vím, že byl celosvětový výpadek, ale Dr. říkal, že už je to v pohodě, že i oni v CARu mají a v lékárnách ani ťuk ![]()
Peti v Plzni také nic ani na objednání. Zkoušíme druhý měsíc stimulaci s clostíkem, nejspíše bude bez Pregnylu ![]()
@Euforie Já už mám clostík čtvrtý měsíc a tento měl být první s pregnylem, protože doteď ovulka nebyla. Tak se modlím, aby ho aspoň v tom CARu měli
Něco podobného jako pregnyl je ovitrelle, ale nevím jak to je s jeho dostupností.
Ovitrelle jsem vždycky sehnala úplně bez problémů, účinek stejný, jako pregnyl ![]()
@irenn Tak to fakt nechápu, proč ti doktoři nepředepisujou Ovitrelle, když pregnyl se nedá sehnat ![]()
@Petiik to fakt netuším
. Od jara „plodíme“ (IUI, IVF) zásadně s Ovitrelle, minule mě lék prodali rovnou v CAR, ale ani v lékárně nebyl problém… Záleží, který dr. to píše - lékaři v CARech myslím mají přehled, co a jak je dostupné, „obyč“ gynekologové asi až tak ne
.
Pregnyl jsem potřebovala vloni pro syna a fakt nešel sehnat ![]()
@irenn No mi ho právě předepsal Dr. v CARu s tím, že oni sami ho mají, takže by neměl být problém ho sehnat
Tak doufám, že když ho mají, že se rádi podělí až tam půjdu ![]()
Prosím vás holki dky se začne uživat pregnyl totiž už jsem na to zapoměla a doktor už neordynuje napište prosím Katka
Pregnyl se Pícha těsné před ovulaci tu by ti mel ultrazvukem potvrdit doktor ![]()