Kolikery svrchňáčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
15.11.13 12:35

Kolikery svrchňáčky ?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit… Dávám dohromady výbavičku a právě přemýšlím o tom kolikery svrchňáčky mám pořídit… Chtěla bych na doma látkovat, ven budeme chodit s papírovkama, a netuším kolik jich budu potřebovat až se malý narodí… Poradíte mi prosíííím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4346
15.11.13 12:36

Ja mam 3 ks a staci mi to bohate:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.11.13 12:37

Myslela jsem si, že by troje mohly postačit :)Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
15.11.13 12:39

Pro novorozene bych radsi vzala ctvery - i kdyz, vem troje a dokoupit se daji vzdycky. Nektere deti kakaji jednou tydne, moje kakalo petkrat denne (oboji celkem normal) a tocila jsem s prehledem desatery :oops: Na starsi uz by mi troje stacily v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.11.13 12:40

Mám troje a myslím, že i se dvěma bych vyšla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.11.13 12:41

@ugluk No páni, to musela být jízda :roll: Asi pořídím ty troje a kdyžtak dokoupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.11.13 12:44

Já teda látkuju taky, ale než jsem se po porodu dala dohromady, tak jsme paprovaly. Myslím, že okolo 5týdnů malého jsme najeli na ltkový režim. Svrchní mám troje s tím, že točím dvoje a troje jsou pro jisrtotu. Jinak neustále dokupuju, takže si z toho nedělej hlavu. Je pravdou, že malej taky kadil snad za celé město, takže když byl maličký, byla jsem vdčná za papírovky. Pak jsme ale papírovky odložili

• Citovat
  • Upravit
25
15.11.13 12:44

Holky a jaké máte? Vím, že jsou s igelitem a pak ty PUL, ty jsou asi lepší, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.11.13 12:50

Ahoja já jich mám čtvery a bohatě stačíí no a koupila sem takovéhle a sem spokojená http://www.nezlobaspi.cz/…-print-i792/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.11.13 12:51

@christinna Ty s igelitem asi záleží co která zadinka. Malej se mi z nich prudí, jak to nevětrá. Kupuju už jen tyhle s tím, že počase si tam třeba našiju jiný sucháč, protože potom tolik nelepí
http://aukro.cz/show_item.php?…
Nebo těmhle podobné. Kupuju je z kameného obchodu

• Citovat
  • Upravit
25
15.11.13 12:57

Jéé, to je super… :) Moc díky… Líbí se mi ty, jak s malým „porostou“ To je fajnové a praktické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
15.11.13 12:58

Měla jsem troje svrchní kalhotky a úplně to stačilo.
Akorát si dej pozor na"gumičky" v okolí nožiček. Jedny svrchňáky jsem nemohla používat, protože materiál dráždil, a to byla dcerka hubená. Byla to směs nějaké uměliny, ale patřily k těm dražším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.11.13 13:05

Mám troje, když se zadařilo, zlikvidoval je všechny během pár hodin. :) Ale jinak troje jsou ok. Určitě PUL (pokud tedy nejsi faninka do vlňáků či flísáků). A s dvojitou manžetkou okolo nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
15.11.13 13:12

Na novorozence se hodí čtvery, další velikosti pak troje až čtvery. Často líp sednou ty, které jsou na každou velikost zvlášť, ale mám i nějaké vícevelikostní, které se dají regulovat patentkami a taky nejsou špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
15.11.13 13:12

Mám troje, ale využila bych i čtvery. Záleží, jak často budeš prát. Mám značku Best Bottom.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4