Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky holky, rozhodli jsem se, že pořídíme kyblík na koupání (u prvního jsme měli vaničku), ale vůbec nevím jaký??? Jaké máte a proč??? Je mezi nima rozdíl? Na netu jsem našla Lumu, Hoppop, Shantalu, Tummy Tub, Bebe jou - podle čeho se rozhodovat?
Ja mam tummy tub. Maly v nem blbnul v lete na zahrade jeste v roce pul. Jinak jsem ho vyuzivala na pradlo a ted budu zase na druhe. On je hodne stabilni a takovy supny do ruky, dobre se s nim manipuluje.
Já mám doma zelený bebejou, tak kdyby byl zájem, napište sz
Jinak u prvního syna jsme měli klasickou vaničku, u druhého jsem kupovala kyblík z důvodu rekonstrukce koupelny (zrušili jsme vanu a do sprcháče se mi kyblík skvěle hodil)
Zkoušela jsem Shantalu, ale holka byla hubená, strašně mi tam podkluzovala a prý je tenhle kyblík zrovna větší tak asi proto? Spokojená jsem nebyla, klasická vanička pak stačila.
Mame kyblik Shantala a spokojenost. Malej se v nem koupal do 10m a klidne by se tam mohl koupat jeste dyl, ale on je takovy maly vodnik, ted uz koupu ve vane.
Myslim, ze znacka je celkem jedno, jde jen o to, aby mel dobry tvar a hlavne nemel zadny ostry hrany ![]()
Já měla tento http://www.malvik.cz/…leny-s-vikem
Je levný a my s ním byly spokojené, malá to v něm zbožňovala ![]()
Žádný… moc nevyužitelné, málo praktické a díte se v tom nesmyslu stejně neumyje, nedej bože, pokud mu je potřeba umýt zadek…
Já právě v nich nevidím extra rozdíl-krom ceny. Trochu víc mě zaujala Shantala, že má část jakoby vyvýšenou a cenově je to tak průměr. Jen škoda, že nikde nepíší třeba objem
Malej měl přes čtyři kila, tak jestli ta naše princezna bude taky trošku větší… ![]()
@xjuklickova dík, ale na to jsem se neptala
Už jsem pro něj rozhodnutá a mám k tomu více důvodů (třeba nemusím vytápět kuchyň ve které je běžně na jaře max. 17st., protože s vaničkou se nevlezu do koupelny, apod.). Když to nepůjde, tak půjde od mimina do vany a moje záda do ještě většího kelu než je mám teď. ![]()
Kyblík je super. Náš malý se ve vaničce bál a při každém koupání strašně křičel. Tak jsme zkusili ten kyblík a i když nebyl tvarovaný, ale obyč kýbl na zem, umývalo se v něm dobře. I zadek ![]()
@mili84 Pardon, já jsem si to také zkusila a ještě, že byl půjčený, jinak by mi bylo líto peněz. koupelnu máme taky malinkou, vaničku jsme měli na záchodové míse, protože by se nikam jinak nevešla…
Máme Tummy Tub a spokojenost. Ve vaničce řev a v kyblíku je syn vysmátý a ukecaný. Akorát má ve 3 měsících 6,7kg, takže už nám asi moc dlouho neposlouží ![]()
@Moodymare píše:
Ja mam tummy tub. Maly v nem blbnul v lete na zahrade jeste v roce pul. Jinak jsem ho vyuzivala na pradlo a ted budu zase na druhe. On je hodne stabilni a takovy supny do ruky, dobre se s nim manipuluje.
tohle muzu podepsat. A to jsem ho mela na prvniho z druhe ruky a ted je z nej opet nej kyblik na pradlo
dost se oplatil ![]()