Doporučíte sterilizátor lahviček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
11.11.13 14:13

Doporučíte sterilizátor lahviček?

Prosím zkušenější o rady. Připravuji se na mimi a už se mi nechce vyvářet lahve v hrnci na sporáku. Chtěla bych pořídit sterilizátor, ale vůbec nevím jaký. Nějak nemám důvěru k těm do mikrovlnky, nevím jak se to nastavuje na té mikrovlnce, jestli ty funkce má každá a pod., nemáme zrovna nějakou luxusní a kupovat k tomu mikrovlku se mi nechce..co ty do zásuvky na vodu,? Nebo jsou ještě jiné?
Budu ráda za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
11.11.13 14:15

@Agnes3
dlouho jsem uvazovala jaky, pak jsme jeden dostali darem, kdyz jsem ho chtela poprve pouzit, zjistila jsem, ze ten se nam do mikrovlnky nevejde, zacala jsem pouzivat prave ten hrnec na sporaky a uz to tak praktikuju rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.13 14:15

No :lol: právě, mě už to s tím hrncem nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.11.13 14:19

Vyvařovala jsem jen do 4. měsíce :pankac: Teď jen myji horkou vodou a sem ta nechám projet myčkou na 80 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.11.13 14:24

Ja si poridila jen uplne obycejny na 1 lahev do mikrovlnky, protoze jsem mela v planu kojit s tim, ze pokud kojeni nepujde, pak teprve budu schanet jiny. Kojeni mi vyslo a tak mi ten do mikrovlnky na jednu lahev staci… zadna zvlastni funkce. Jen se do sterilizatoru da voda dle navodu a zapne normalne mikrovlnka dle navodu. Voda se zacne varit a voda s parou sterilizuje. Tod vse.. jednoduche, prakticke.. Staci tudiz jen obycejna mikrovlka, zadna s extra funkcema. jen je dobre vedet, jak je silna mikrovlka, ale ja vzdy nastavovala nejdelsi cas jako kdyby byla mikrovlka nejslabsi (a to neni) a nikdy to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.13 14:28

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.11.13 14:34

My máme od NUKU do mikrovlnky, je na 4 lahve a je super! Nemůžu si stěžovat. Jen dáš vodu, strčíš tam flašky a na 5 min zapneš. Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.11.13 14:48

Ono by se dalo sterilizovat i ve vhodne nadobe do mikrovlnky s nejakym vickem, nejlepe s tekovym, co ma takovou tu dirku.. u pumpy jsem totiz mela „sterilizator“ zdarma a fakt to byla jen nadoba a ve vicku to melo jen tu dirku, co se po sterilizaci otevre, aby odesla para. Jinak jsem mela sterilizator na jednu lahvicku, ktery jsem pouzivala vice a vsechno jsem mela od Tommi tippee, ale to je v CR asi tezko k sehnani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
11.11.13 14:54

Měla jsem od Babymoov do mikrovlnky za pár stovek, funguje to jako parní sterilizátor, nalitá voda se tím ohříváním uvaří. Doteď to používám jako nádobu na lahvičky, aby se mi tu nikde nemotaly. Ale je třeba mít mikrovlnku odpovídajícího rozměru.

• Citovat
  • Upravit
adam755
11.11.13 14:58

http://m.heureka.cz/…specifikace/

Akorát bacha na ty rozměry, je to kulaté, nám se to vejde v pohodě, ale máme asi trochu větší mikrovlnku, než je běžné.

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
11.11.13 16:07

Mame do Aventu do mikrovlnky a je super :palec: lahvicky jsem teda sterilizovala do nejakeho 4.mesice, pak uz ne a ted mi slouzi jako odkapavac na lahvicky. Mam tam napichane odkapavaci kyticky od Tescomy a davam okapat na ne. lahve se aspon nikde nepovaluji a maji sve misto.

• Citovat
  • Upravit
573
11.11.13 17:37

Tak já mám Avent elektronický a je super. Mirkovlnce nevěřím kvůli škodlivým vlnám… Budu jej asi prodávat kdyby jsi měla zájem, je ještě v záruce, již jej nevyužiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.13 18:34

@emma217
TO BYCH MOŽNÁ MĚLA. JESTLI SE TI BUDE CHTÍT NAPIŠ MI PODROBNOSTI DO SOUKROMÉ ZPRÁVY, DÍKY.
Omluva za velké písmo, omylem se mi to přeplo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport