Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, nevíte jestli existuje nějaký ortodontický dudlík, který má ten plast okolo pusinky jakoby tvarovaný od pusinky jako jsou třeba takové ty klasické kytky? Všechny ortodontické, které jsem viděla nebo koupila mi sice malá vezme ( savička by jí vyhovovala) ale vadí jí ten tvar plastu - jakoby to kopíruje obličejík, ale když to přisaje, tak jí to hrozně tlačí a sliny má všude okolo pusy
takové ty klasické kytky jsou naopak tím plastem tvarované ideálně od obličeje, takže jí to netlačí, ale zas jí tolik netankuje ta kulatá savička
existuje vůbec takový dudel? ![]()
Nahřát a narovnat. Malá byla hrozně baculatá, takže měla díry ve tvářích. Pak jsem přešly na Avent, ten je rovný. Ale má teda rovnou i savičku, ty chceš asi zploštělou.
Co MAM air? ![]()
Nevím, který je ortodontický
to jsou asi všechny kromě těch kulatých „bambulek“? ![]()
Když tak zkus projit treba heureku http://dudliky.heureka.cz/f:10516:81040/ - najdes tam vic nez 100 dudliku i s fotkami, treba to pomuze. ![]()
@Pipet MaM je tvarovaný taky podle tváře a to nás tlačí, všechny ortodontické savičky mají právě tenhle blbý tvar plastu, potřebuju plast aby byl od tváře jako u klasických kopretin ![]()
Avent je placatej…ten mam air je hodne vzdusnej, je to jen takovej motylek okolo, jinak je tam prazdno,… ale nevim, jestli se dela v malych velikostech. To teda taky kopiruje oblicej.
Ortodontický je ten useklý, třeba Nuk, ne? Malá dudala malý MAM a pak větší Avent. Ty mají stejný tvar. Velký MAM si nevzala, byl na konci moc tlustej. A ten MAM AIR je příšerný, připomínají v tom Hanibala Lectera ![]()
@Sibyla0 a který Avent přesně? Rovný by mohl být ok, to by jí tlačit nemuselo a savička rovná by byla taky dobrá, vadí jí vyloženě ta kulatá bambule u těch klasik kulatých, ale úplně plochý ortodont to taky být nemusí
je vybíravá prostě
spíš nechápu že žádný výrobce takový dudel nedělá asi
a s tím nahřátím - jak moc a čím nahřát? Jsem levá, ještě ten dudel spálím ![]()
Buď Avent, ten je rovný ne zahnutý ke tváři a nebo MAM air http://www.gigalekarna.cz/…r-6-m-l-1ks/
A jak vlastně poznáš, že ji to tlačí? Kluci mívali po vyndání dudlíku otisk na tváři, ale nedali ho ani za nic
A kvůli slinám je dobrý ten MAM air.
My máme tento. Je to MAM air jak už tu maminky psaly. Okolo pusinky nic není. Je to takový motýlek. A je ortodontický
@Kacka2 no řekla bych že tlačí, není jí příjemný, hrozně u toho vyvádí, dolním rtem ten tvarovanej plast úplně překreje a je to hrozný divadlo, sem snad dám video co s tím dělá, je to šílený
a klasika jí zase tak jako dáví, je to moc velký na konci a malíček jí dávat pořád nemůžu, potřebuje si prostě dudnout, ale nemůžem najít ideální dudlík ![]()
@Tůmička tento má ale toho motýlka tvarovaného jako ostatní dudle, sice je to u pusiny prázdný ale bude jí to tlačit do tváří, má hrozně buclatý „sysláky“ ![]()
@Pipet z pohledu zezhora má stejný tvar jako ostaní, tj. kopírující tvář ![]()