Nejlepší zavinovačka podle vás

214
6.11.13 16:31

nejlepší zavinovačka podle vás

Ahojík prosím napište mi jaká je podle vás nejlepší zavinovačka a jestli má smysl jí pořizovat chci jí hlavně pro miminko na spinkání prý je to pro ně příjemný pocit? Líbí se mi od babyrenky ale nevím jak je praktická a potom zvažuju od dita angel zavinovačka ale moc se mi nelíbí ty vzory prosím poradte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.11.13 16:34

@luciifer za mne nejlepší klasická, stará, bavlněná.. paráda. V ničem mi dítě tak nedrželo, s ničím se mi tak dobře nepracovalo atd.. ty rychlozavinovačky a pod, to bylo hrozné, dokázal se z toho zachvílu vysyslit.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
6.11.13 16:36

My jsme měli rychlozavinovačku Babyrenka a naprostá spokojenost, suchý zip krásně drží a i po několika vyprání vypadá jak nová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726

Nejlepší je klasická jako byla za nás - ty co se vážou na 3 stuhy. Miminka v nich perfektně drží, rychlozavinovačka je k ničemu, měla jsem 1 a používala ji jen jako deku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

To je fakt, stará klasika je nejlepší, dítě tam vydrží dlouho, nevyvlíkne se z ní a je v teple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.13 16:38

Já mam ty staré dokonce ještě po mě, schované doma. Používalo je moje dítko, děti od švagrové a teď čekají, až budem mít dítko ségra :mrgreen: jsou to držáci a fakt nej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689

Souhlas, rychlozavinka je na prd. Po příchodu z porodnice jsem narychlo sháněla zavazovací klasiku.. z té rychlozavinovačky se vysoukala i moje týdenní berunka, byla jen na suchý zip.. A zavinujeme doteď, malá má 5 měsíců, neusne bez ní, budí jí „rozhazování“ ručiček :). Šťastný výběr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth

Klasická peřinka se třema zavazovacíma šňůrkama. V Podolí do ní dávali miminka a už jsem nechtěla jinou. Rychlozavinovačku jsem taky měla a je totálně nahouby, max. na ozdobu. Velkou službu mi teda udělala i Swaddle me, ale to už je jiný level.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.11.13 16:43
  • Citovat
  • Upravit
14679
6.11.13 16:44

Já teda měla 2 rychlozavinovačky značky nevím, problém jsem neměla. Já jí tedy ještě uvazovala mašlí a bylo to v pohodě.
Malá mi vní spala až do 5 měsíce…pak už jí jen čouhali nohy ale musela jí mít.

Příspěvek upraven 06.11.13 v 16:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.11.13 16:44

Já tohle řešila hrozně dlouho. Koupila jsem klasiku a zavinovačku swaddle me. V té klasické se mi docela potil a měl studené ručky. Na swaddle me má závislost. Každý večer ho zavážu, on je jak žížalka a chechtá se, zazpívám ukolébavku a do deseti minut chrupe v postýlce. Zkoušeli jsme to dvakrát bez ní, ale půl hodiny se nám mlel v postýlce, rozhazoval ručkama, rozčileně brumlal a plival dudlíka. Tak jsem ho zase zavázala a do pěti minut byl klid.

A to máme docela čilé mimčo. Ale některá mimča prostě tohle zavázání nesnesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.11.13 16:46

Nejlepší je stará klasicka zavinovacka a na doma tetra plena ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
6.11.13 16:55

U nas Miracle Blanket od Red Castle. Syn strasne machal rukama a to ho nenechalo usnout a budilo ho to pak. V tomhle spal jak miminko :-)

https://www.emimino.cz/…anket-92734/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MedunkaJana
6.11.13 17:12

Já měla na dceru jednu s mašlí, takže šla dobře stáhnout. Čím je dítko větší a víc sebou mrská tak se líp stáhne v té zavinovačce. A pak jednu rychlozavinovačku, ale ta byla využita minimálně neb ten suchý zip je prostě na nic. Takže jsem ji pak ještě obvázala plínou. Takže se přikláním ke klasice a ještě nějakou obyč, protože nám tedy jedna nestačila. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12651
6.11.13 17:18

Tato - nelituji investice. A než si řeknete, že je jako každá druhá, jen předražená, přečtěte si prosím něco o materiálu, z kterého je vyrobená. Jen v této jsme měla jistotu, že je syn komfortní, není mu zima ani horko.
http://www.littleangel.cz/…-zada-an/213
Měla jsme jednu, na střídačky, když se tato prala, jsem měla obyč. Super je také to, že jde o povlak a vnitřní přikrývku, takže peru jen povlak a ten je hned suchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí