Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všem,
zajímal by mn názor na tento zimní fusak. Pomalu plánuji nějaký pořídit a celkem mi padl do oka. Máte s ním některá zkušenosti?
http://www.detskyraj.cz/…fusak-deluxe
Budu ráda z jakýkoliv názor ![]()
Ahoj, mám takový podobný doma, z venku šedý, uvnitř oranžový. Používala jsem ho pro dvouletou dcerku celou loňskou zimu. Je dostatečně velký, teplý a ten vnitřek krásně měkkoučký. Hledala jsem nějaký cenově dostupný fusak co jde dole rozepnout, abych jí nemusela pořád zouvat botky, když chtěla běhat.
Ahoj. holky, ozivuji a tez se ptam jestli nektera pouzivate na ditko fusak altabebe, pripadne vase zkusenosti a názory. mam rocniho prcka, zacina tapkat, hledam nejaky fajn fusak se spodnim odepinanim. tenhle se mi zda ok, ale zas ta cena je nejaka nizka, tak abych nekoupila nejaky smejd
předtím jsme měli podedeny starsi typ emitexu, ale nejak mi nesedl, tak chci novy. dik.
Já ho koupila loni na novorozence. Teplý je dost, jde krásně stahnout kolem hlavy, což tě ale u ročního asi nezajímá. Nezdá se mi, že je to šmejd, jsem spokojená. Za tu cenu je výborný, některé dražší budou asi ještě nadýchanější, ale materiál se mi zdá kvalitní.
Měla jsem taky na první dítě nějaký poděděný (myslím Emitex 3 v 1) a tenhle se mi zdá mnohem lepší. Ale mně šlo hodně o to stáhnutí kolem hlavy a ramen.
Já ho mela a super (y) primo ten cerno bílý akorat do sporťaku nevypada uplne nejlip ale pokud mas takovy ten kryt (nevim nazev
. ) na nohy tak v poho! Nesjizdi, a hrejd jak blazen, a neprofoukne ![]()
Ahoj, mám v něm už druhého prcka a je super!!! Jsem fakt spokojena, i pres praní je porad mekkouckej a teplej…( jo vlastně si v něm vyprdiva třetí mimčo, loni jsem ho pujčila sousedce ) ![]()
@Pipi 00 dekuji za reakci. tak nahodou zrovna to stahnnuti u hlavy me docela zajimalo
na prochazky chodíme hodne a jsme na vesnici, kolikrat to tu dost fici, takze fakt potrebuji funkcni teply fusak. sama jsme zmrzlik, tak chci mit malého pekne zabaleného a utesnaneho v teple
nepředpokládám, ze by hned behal jak drak, asi se ještě dost povozi ![]()
cena je prave super, ale moc jsem se toho o značce ci recenzích nedočetla, tak jsme jen chtěla vedet jestli je v pohode a třeba se nepare, nerozbiji zipy a tak ![]()
@lalalalala @gala-dali dik holky, sama pozitiva, to jsem chtěla slyset
tak to vypada, ze mame vybrano, jen objednat ![]()
hlavne, ze je teply, neprofoukne a dost vydrzi. to si ho pak necham i na druhe mimco. když by v kocare vypadal nejak blbe, prikreju nanoznikem ![]()
Taky máme a naprostá spokojenost, kvalita/cena prostě bomba
.
Mám dotaz, zvažuji koupi fusaku Alta bébe standard XL s ABS. Máte ho někdo? A jaký je to materiál.
@Martina32
Letos jsme ho kupovali. Máme černorůžový. Je to 100% polyester. Vypadá teple. Kupovala jsem schválně XL. Dole se dá odepnout, takže v botách je to bez problémů. Dole je totiž omyvatelný. Do sporťáku bude super - už jsme ho zkoušeli. Kupovala jsem ho v eshopu. Stojí 530,–.
@Dendaaa Dekuji za radu, uz je doma. V utery objednan a ve stredu uz prisel.
Ahoj holky můžete mi prosím ukázat, jak ten Altabebe vypadá v kočárku? Pořídila jsem ho teď do sporťáku a zdá se mi nějaký krátký
ale jinak materiál a cena super
„instalovat“ ho budu až zítra večer a zdá se mi, že v něm za boha nemůže být prcek celý do 3 let jak píšou
(je nám 8 měsíců a už teď má 75cm) a přijde mi málo místa na nožky od tý díry mezi nohama směrem dolu ![]()