Kolikrát mohu nevynechat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
10.6.08 23:04

Kolikrát mohu nevynechat?

Ahoj :),
potřebovala bych nutně poradit. Brala jsem první platíčko HA Jeanine, poté jsem bez přestávky přešla rovnou na druhé a teď nevím, jestli mohu na třetí přejít také bez přestávky a nebo si mám dát sedm dní pauzu a začít až poté? Z příbalového letáku jsem v tomto směru trochu nescá, tak bych byla raději, kdyby byl někdo tak laskavý a poradil.

Děkuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TAPTINKA
11.6.08 08:34

Ahoj anonymní :) Já beru DIANE 35 - a třeba půl roku v kuse.. můj gynekolog řekl že pokud nemám problémy jako špinění atd. tak to nevadí, dřív že ženy tak často - měsíčně - taky nemenstruovaly (= byly „stále“ těhotné)… když se tělo nebouří tak proč ne ? :) Nevím jaká je Jeanine, každopádně „brát nepřetřžitě“ prý nejde s třífázovou antikoncepcí (tři barvy pilulek).

• Citovat
  • Upravit
8297
11.6.08 08:38

Ahoj, Jeanine jsem brala, brala jsem vždy tři platíčka po sobě, tzv.dlouhý cyklus. Pak týden přestávka a znovu. Bylo to šikovný, MS pětkrát do roka. Jen poté, co jsem vy:,–(ila mi zmizely při MS křeče, nevím jak to funguje, ale já si to představuju, že tam ta sliznice narůstala moc dlouho. Al to bude asi případ od případu. klidně ber, protože čím dýl ji bereš v kuse, tím menší je riziko selhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.6.08 11:26

Ahoj,
tak to tu čtu a chtěla bych se zeptat, jestli to opravdu nevadí, když to pojedu prostě furt bez vynechání. Přijde mi to divný, že to vůbec nevadí. Proč by tam tedy ta pauza byla?
Mám Logest a na prázdniny by se mi to tedy hodilo, nijak mě to nezlobí, nešpiním, tak myslíte, že to je fakt OK? Že jsem to nevěděla dřív!!! 8)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.6.08 17:21

můj gynekolog taky říkal, že můžu brát antiko vkuse, většinou to ale dělám jen po dvou baleních a pak pauza, mám zkušenost, že když jsem brala 3, tak už to cyklus „neudrželo“ a špinila jsem, ale to asi záleží od druhu a tak. Jinak to určitě není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.6.08 17:53

cyklus 28 dní a pak pseudomenstruační krvácení zavedli gynekologové, tu MS jako kontrolu, že žena opravdu neotěhotněla. jen je fakt, že některé HA to ke konci „neudrží“. Já špinila jen ten první dlouhý cyklus a pak ne, už se to ustálilo. Taky se může brát jeden třeba 50 dní a další třeba těch 63, nemusí být každý stejně dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí